|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spanje
12.1.2009 14:20:57   
Žaži
Pozdravljene.

Moj otrok je do 15 meseca spal vsako noč v svoji sobi brez večjih težav, od sedmega meseca tudi celo noč brez enega zbujanja. Če je prišel kdaj k nama v spalnico je to bilo zjutraj, da smo se malo pocartali, ampak to nikoli pred 7 uro zjutraj, če se je kdaj zbudil prej sem ga brez večjih težav uspavala nazaj v njegovi postelji.
Edino, ko je začel z uvajanjem v vrtec pri 1 letu, se je ponoči prebujal in no hotel nazaj v svojo posteljo kljub neštetim poskusom in je tako nekajkrat pri nama spal, vendar ne vsako noč, ko se je navadi vrtca je brez težav ponovno spal v svoji sobi celo noč brez prebujanja. Morda je spal takrat 5x pri nama.

Sedaj pa se je pri 15 mesecih naenkrat iz enega na drug dan to spremenilo, zvečer ga zelo težko uspavam, pravzaprav zaspi lepo v naročju, čim pa začuti da ga bom odložila v posteljico pa se prebudi, zajoče, iztegne rokice in želi nazaj k meni. Se prav tesno privije k meni in v trenutku zaspi nazaj do naslednjega poskusa da ga odložim v posteljo. To lahko traja tudi uro in pol da uspem. Se pa potem do polnoči ponovno prebudi, zajoče in me kliče in čim pridem k njemu v sobo se mi včasih dozdeva, da mi prav v naročje skoči in se me tesno oklene in zaspi v par sekundah nazaj tako da smrči......seveda do trenutka, ko ga želim odložiti nazaj v posteljo. To lahko ponovno traja do ene ure in več da uspem da se ne prebudi čim ga želim odložiti, ali pa počasi obupam in ga nesem k nama v posteljo (priznam, tudi jaz sem zaspana in če to traja več kot eno uro sredi noči obupam, ker vem da pa pri nama bo pa spal kot bubica do jutrauser posted image ).
Zdi se mi da to dela ker me potrebuje, ker naenkrat čuti močno željo po tem da je ob meni, ker se nato celo noč tesno k meni stiska, celo na pol na meni spi in če se oddaljim v posteljo me ponovno prav obupano išče in ko me najde (no, saj nisem dalečuser posted image ) ponovno trdno zaspi dalje......
Ni pa se zgodilo v zadnjem času nič takšnega, da bi lahko kaka sprememba v življenju vplivala na to.


Ali ima še katera kakšno takšno izkušnjo da je otrok spal brez težav v svoji posteljo/sobi in nato naenkrat ne več? Da je že pol leta spal celo noč sam, tudi če se je prebudil se je znal sam nazaj uspavati, potem naenkrat pa ne več??


Ker več ne vem ali je to faza? Ali naj ure presedim z njim v sobi da ga potem enkrat le uspem odložiti? Ali naj ga jemljem k nama v posteljo in ga bo počasi minilo, ker zvečer pa ga še vedno striktno odložim v njegovo posteljo in upam, da bo pa to noč ki jo bo prespal?



Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spanje
12.1.2009 14:27:02   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Ali naj ga jemljem k nama v posteljo in ga bo počasi minilo,




ja, seveda, zakaj bi si komlicirala življenje brez potrebe?

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Spanje
12.1.2009 14:30:13   
Amam
Najin 11 mesečnik že od 4 meseca spi pri nama in smo vsi zadovoljni.

Jaz bi ga vzela k sebi v posteljo.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Spanje
12.1.2009 14:42:00   
Žaži
Hvala.

A vesta, saj mi ni težko če je pri nama, lepo je imeti otroka ob sebi in da se stiska k nama in se zjutraj skupaj prebudimo.......Ni pa preveč lepo to da vsi trije slabše spimo (tudi on, ker je v svoji sobi spal celo noč in se je ob morebitnem zbujanji sam uspaval) sedaj pa se premetava, prebuja in išče flaško za pit, pa dudo, mene, pa kakšno super brco dobim sredi nočiuser posted image ........

No ja, kako naj se izrazim, toliko truda je bilo potrebnega da se je navadil sam spat in sem si to štela v uspeh, vsi trije smo se lepo naspali, cartali v neskončnost pa smo se lahko ves dan. In kolikokrat sem bila že čisto obupana ko se je še dojil in sem namenoma vstajala in ga nisem dojila v postelji in bi bilo tooooliko lažje, ampak vse za to da se navadi čim prej spati sam, ker bodo kasneje verjetno težave ga iz najine postelje spravituser posted image user posted image .

Sedaj pa sem dobila milo za dragouser posted image . Škoda da ne pridejo na svet z navodiliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amam)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroke uspavam zgodaj
Moji otroci so vedno šli zgodaj spat. Zapadli smo v rutino, ko so smo se odrekli dnevnemu spancu, približno tretje ali č...
BLOG: Kaj pa, če nočem biti "samo"...
Sem slaba mama? Prevec delam? Premalo dam sebe otrokom? Sem sebična, ker uživam še v toliko drugih stvareh in ne samo v ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?