|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sušilni stroj
19.2.2009 7:54:19   
zrak
SE odločam za sušilni stroj Gorenje. Rabim pomoč, tista, ki ga ima, a je zadovoljna z njim ali bi se odločila za drugega?
Hvala
lp

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 20.2.2009 22:03:15 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SUŠILNI STROJ
19.2.2009 8:32:56   
asso
Ha, ha, ha... po moje za drugega se je težko odločit, ker ne veš ali je isto sr**** kot tega, ki ga imaš, ali celo slabši...

Glej moja sodelavka ima Gorenjevega in je zadovoljna....

Danes dobiš cene, še dobro, da sem vidla tvoj post, da sem si spomnila...

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: SUŠILNI STROJ
19.2.2009 8:35:07   
Doll
Imamo ga že 16 let.Nikoli se ni pokvaril in še vedno dela tako kot prvi dan

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: SUŠILNI STROJ
19.2.2009 8:58:04   
honey
Imam Zanussijevega in sem zelo zadovoljna. Sodelavka je kupila Gorenjevega za mano (se pravi ga ima približno 3 leta) in ga je mislim da že ene 10x popravljala. Nikakor ji ne posuši oz. ji suši 3-4 ure, pa še takrat perilo ni povsem suho. Pa ji vedno kaj novega najdejo, da je narobe z njim. S tem da ima nov pralni stroj, ki ji dobro ožame perilo, da ne bo pomote. 

_____________________________

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: SUŠILNI STROJ
19.2.2009 9:01:20   
zmajaz
Jaz imam Boschevega in sem zelo zadovoljna. Z Gorenjem pa imam na splošno same slabe izkušnje - tašča in soseda imata ves čas serviserja tu za svoje Gorenjeve pralne stroje, in to že odkar sta bila par mesecev stara. Pa Gorenjev pomivalni stroj, ki ga imamo na vikendu tudi ni kaj prida. V stanovanju imam pa od vseh aparatov samo hladilnik Gorenjev in to je tudi edini gospodinjski aparat, za katerega sem do zdaj potrebovala serviserja, ker mi je en del crknil. Tako da osebno se Gorenja v velikem loku izogibam.

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: SUŠILNI STROJ
19.2.2009 10:21:53   
majate
Jaz imam Zanusi in sem z posušenimi cotami ful zadovoljna. Nisem imela pred tem drugega  in ne poznam razlik. Moja prijateljica ima starega odzračevalnega - Gorenje. Ona je zadovoljna, jaz pa s takimi cotami ne bi bila , zdaj ko vem kake mi moj stroj posuši. Je pa res, da so danes stroji mnogo boljši kot so bili pred 10 in več leti. Zato najbrž ni ravno nevem kako pomembno katero znamko kupiš, saj je čisto od kosa odvisno ali ti potem nagaja. Sliši pa se zdaj zadnji čas ful kritik na naše Gorenje.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: SUŠILNI STROJ
20.2.2009 13:48:29   
Dadi
Tudi jaz imam Gorenjevega dela že skoraj 5 let kot urica- res da ga uporabljam samo ko se cunje ne sušijo zunaj (jeseni, pozimi, spomladi) Jaz sem zadovoljna.

_____________________________

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu majate)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?