|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Terme 3000 vs. Terme Lendava
27.3.2006 13:59:16   
Jančika_
Z možem se nama je zluštalo malo panonske ravnineuser posted image . Ker poleti ne gremo na morje, saj bom takrat rodila, bi šli nekje v začetku maja za nekaj dni v apartma v Moravcih ali Lendavi (drugje zgleda nimajo apartmajev, samo bungalove, ki pa ne pridejo v poštev, ker rabimo ločen prostor za malega, da lahko gre spat pred nama).

Lendava je ugodnejša in mi ne zgleda tako "množična", Moravci pa imajo glede na slike in opise na netu bistveno večji bazenski kompleks. Niti nisem prepričana, da imajo v Lendavi sploh notranji otroški bazen (v opisu ga ni).

Prosim za vaše izkušnje in komentarje. Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Terme 3000 vs. Terme Lendava
27.3.2006 14:08:14   
Barbs
user posted image Lendava :
NOTRANJI OTROŠKI BAZEN LIPA
Temperatura vode: 28-32°C
Velikost vodne površine: 34 m2
Globina bazena: 0,10 – 0,45 m

user posted image user posted image

aja, pa še to : mi smo bili na obeh krajih - če bi rada res uživala, v manj gužve, potem definitivno Lendava. Apartmajsko naselje je tik zraven hotela, lepo urejene hiške, vendar mislim, da moraš obvezno vzet pol penzion, tudi če si v apartmajih. V Moravskih pa imaš možnost samo najema in potem hrano ali kuhaš ali pa malo guštiraš okrog - saj veš , gibanice, bograč, divjačinske pečenke, ajdovi štrukli...user posted image user posted image

A Banovci ti pa niso všeč? Poglej na netu... se zelo trudijo, sploh za otroke je vedno super poskrbljeno...user posted image  Pa sprehodi, mlin na Muri, splavarjenja...






< Sporočilo je popravil Barbs -- 27.3.2006 14:09:27 >


_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Terme 3000 vs. Terme Lendava
27.3.2006 14:10:35   
Jančika_
Madoniš, pa eno uro sem gor visela in tega nisem videlauser posted image user posted image . Kaka smotka sem. Hvala, Barbs, grem še enkrat gledat, kje mi je to ušlouser posted image user posted image user posted image . No, torej še en plus za Lendavo.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Terme 3000 vs. Terme Lendava
27.3.2006 14:16:42   
viv_
Pa en namig: če greste v apartmajsko naselje Prekmurska vas v Moravcih, ne se zafrknit in vzet najmanjšega apartmaja, ker spalni prostor ni ločen. Narejena je samo neka galerija s posteljo. Mi smo se tako zafrknili...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Terme 3000 vs. Terme Lendava
27.3.2006 14:23:37   
Jančika_
OK, onega otroškega bazen še vedno ne najdemuser posted image .

Kar se tiče namestitve, pa piše tole:

Za vse, ki iščete miren in udoben kotiček za vso družino, ponujajo Panonske terme možnost nastanitve v bungalovih in apartmajih. Na voljo so vam s slamo kriti bungalovi v Turističnem naselju*** Term 3000, bungalovi v Hotelskem naselju Zeleni gaj*** v Termah Banovci ter bungalovi*** Term Ptuj, ki poleg nastanitve v sodobno opremljenih sobah, vključujejo tudi hrano v restavracijah in kopanje v bazenih.

Če pa prisegate na lastno kuhinjo, se lahko udobno namestite v apartmajih Apartmajskega naselja Prekmurska Vas**** v Termah 3000, Apartmajskem naselju Lipov gaj*** v Termah Lendava in apartmajih*** Term Ptuj. Za osvežitev pa poskrbite s skokom v bazene, ki so vključeni v ceno najema.

Iz cenika je potem videti, da so v Moravcih in Banovcih v bungalovih samo sobe, ješ pa v hotelu; v Lenavi pa kuhaš sam (ali pa se, kot praviš, greš malo okoli guštiratuser posted image ) . Sem pa Banovce tudi gledala, ja, ampak odpadejo ravno iz tega razloga. Saj ne, da si ne vem kako strašno želim kuhati na dopustu, ampak zaradi otroka mi je to vendarle bolj praktično.


(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Terme 3000 vs. Terme Lendava
27.3.2006 14:26:36   
Jančika_
Ja, viv, iz velikosti in razporeditve apartmajev sem že lani poteli diplomiralauser posted image . Ful je treba pazit, kaj ponujajo, ker zelo radi izpustijo podatek, da spalni prostor ni ločen, pol si pa v (_!_)user posted image .

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Terme 3000 vs. Terme Lendava
27.3.2006 14:40:15   
Barbs
Oj, Jančika,
zdaj je pa še mene firbc čist "zmatral" ... bazen vidiš na 
http://www.terme-lendava.si/home.php ( klikni bazeni zgoraj levo) ..so še slikce zraven...En je zunanji ŠRC, drugi pa notranji ...  In ja, imaš prav, po novem se da Lipov gaj koristiti kot depandanso hotela  ( z obroki)  , pa tudi kot  samo najem. Tako da
user posted image user posted image

P.s.
Če se ti kak dan vseeno ne bo dalo kuhat, priporočam gostišče Lovski dom v Lendavi.user posted image user posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Terme 3000 vs. Terme Lendava
27.3.2006 15:01:27   
*tasika*
Terme 3000 so boljša izbira!
(Bazenski kompels je res super; tudi okolica - lahko igrate golf user posted image . )

Pa pravijo, da v Lendavi voda vsebuje parafinuser posted image  in zato ni dobro, da se v njej kopajo otročki. Sicer pa mislim, da niso vsi bazeni napolnjeni s to vodo.



< Sporočilo je popravil *tasika* -- 27.3.2006 15:04:56 >

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Terme 3000 vs. Terme Lendava
27.3.2006 20:45:17   
Jančika_
Baaaaarbs....meni pa tega linka ne odpreuser posted image user posted image user posted image user posted image . Zgleda, da mi ni usojeno videti tega notranjega bazena na slikiuser posted image . No, glavno, da vem, da obstajauser posted image .

Tehtnica se vedno bolj preveša v korist Lendave, ker mi je mož ravno povedal, da je v Moravcih že bil in bi šel pogledat še kaj drugega.

Tasika, ja, v bistvu se ful hvalijo s tem parafinom, se bom še malo pozanimala, kako je s tem v otroškem bazenu.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Terme 3000 vs. Terme Lendava
27.3.2006 21:40:29   
Joe
GIBANIIIIIICAAAAA!!!!!!!!!!!!

Za en kos dam parkrat za škljocnit na fotoaparatu!!!  user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Naši problemi so sanje revnih in preganjanih.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Terme 3000 vs. Terme Lendava
27.3.2006 22:01:27   
rija
Banovci rulajouser posted image user posted image

Krasno, majhno, domače, z dušo.

Terme 3000 so "prekmurska mallorca" - industrija brez duše.

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Terme 3000 vs. Terme Lendava
27.3.2006 22:05:32   
dix



Terme Lendava

EDINSTEVENA PARAFINSKA TERMALNA VODA
 
TERME LENDAVA ležijo ob vznožju Lendavskih goric, na tromeji Madžarske, Hrvaške in slovenije, kjer v sožitju živijo tri narodnosti. Slikovite Lendavske gorice z več kot 4000 vinogradi so turistična točka tako rekoč na dvorišču Term Lendava.

Začetki zdravilišča v Lendavi so nenavadni, kakor je tudi posebna in edinstvena naša fosilna, zdravilna termomineralna voda. Vodo so odkrili po naključju, ko so leta 1965 v sosednji vasi Petišovci pri izkopavanju naftne vrtine naleteli na rozočaranje. Namesto težko pričakovane nafte ja na dan bruhnila vroča voda. Čez čas so domačini ugotovili, da kopanje v tej vodi lajša tegobe, za katere pravimo, da jih prinesejo leta. Rezultati fizikalno-kemične analize so pokazali, da ta voda sodi med fosilne naftne vode, ter da je to natrijeva hidrogenkarbonatna hiperterma z 62°C.

Osnovo za zdravljenje, preventivo, rehabilitacijo, rekreacijo in sprostitev v Termah Lendava nudi njena zdravilna voda, katere posebnost je visoka vsebovanost parafina. V Termah Lendava poleg balneoterapije izvajamo tudi razne oblike sodobne fizikalne in rehabilitacijske medicine, ki jih izvaja zdravstveni tim z zdravnikom specialistom fiziatrom na čelu.

Gosti pa ne prihajajo v Terme Lendava le po zdravje, ampak tudi zato, da bi se odpočili in si nabrali novih moči. Gostom  je na voljo 1849 m2 vodnih površin  (zimsko letni bazen, notranji bazen, termalni bazen "grozd", olimpijski bazen s toboganom in drčo ter otroški bazen. Konec leta 2004 so bili zgrajeni novi notranji bazeni, ki obsegajo rekreativni bazen z vodnimi efekti, hitro reko, masažne šobe, gejzir, vodni slap ter otroški bazen.Vsem aktivnim gostom ponujamo bogato paleto športnih možnosti - tenis, odbojka na mivki, organizirani kolesarski izleti z možnostjo izposoje koles. V samem hotelu je gostom na voljo tudi fitness studio, organizirana rekreativna vadba ter savna center s štirimi različnimi savnami.

Nova pridobitev lendavskih term je vsekakor obnovljen hotel Lipa***, kjer vam je pod isto streho na voljo sodobno termalno kopališče, lokali z izbrano gostinsko ponudbo, 120 moderno urejenih hotelskih sob (enoposteljne, dvoposteljne, hotelski apartmaji), opremljenih s tušem, WC, balkonom, SAT TV, radiom, telefonom, klimo in sušilcem za lase. Klimatizirana restavracija in zimski vrt, prijetna taverna in urejene terase nudijo gostom in popotnikom raznoliko ponudbo domače kulinarike in pijač.Gostje pa lahko uživajo tudi v apartmajskem naselju Lipov gaj*** z apartmaji različnih velikosti, vsi so opremljeni s kuhinjsko nišo, dnevno sobo in spalnico.

Vse tiste, ki ste vajeni hotelov višje kategorije, vabimo v hotel Elizabeta v središču Lendave. To je sodoben hotel kategorije štirih zvezdic, s 23 klimatiziranimi sobami in je predvsem namenjen poslovnim gostom, kakor tudi tistim, ki si ga izberejo za izhodiščno točko pri spoznavanju okoliških krajev s kolesi ali avtomobili. Gosti hotela lahko brezplačno uporabljajo kopališke storitve v hotelu Lipa.

V neposredni bližini hotela Lipa in bazenov je lepo urejeni avtokamp Lipa*** Kamp obratuje skozi celo leto. 

Lendava je odlična izhodiščna točka za izlete, oglede in sprehode. Mestece je znamenitost že samo po sebi. V goste vabijo grad iz 12.stoletja, cerkev sv.Katarine, židovska sinagoga, grajska klet iz leta 1717, slikovita lendavska vinsko-turistična cesta s številnimi vinotoči in še mnogo drugih znamenitosti. Povabili vas bomo tudi v okolico, kjer si boste ogledali čudovite cerkve, edinstvene rokodelce pri njihovem delu, vinske ceste, kolesarske poti, svet ob Muri in še mnogo več. Če pa boste želeli spoznati sosednje dežele, organiziramo za vas poleg spoznavanja lepot Pomurja tudi izlete na Madžarsko, Hrvaško ali kam drugam.

Ob edinstevni parafinski termomineralni  vodi, prečudoviti okolici, bogatih programih bivanja in počitnic, ob celotni ponubi na enem mestu, odlični kulinariki in prijaznih ljudeh je odgovor na vprašanje kam na dopust preprost - V TERME LENDAVA.

KRAJ KJER NARAVA NE SKOPARI!

user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Terme 3000 vs. Terme Lendava
27.3.2006 22:10:32   
dix



Bazeni
NARAVNI BAZEN GROZD
Temperatura vode: 36-38°C
Velikost vodne površine: 130 m2
Globina bazena: 1,20 m
user posted image



NOTRANJI BAZEN
Temperatura vode: 32-34°C
Velikost vodne površine: 150 m2
Globina bazena: 1,40 m
user posted image



REKREACIJSKI BAZEN
Temperatura vode: 28-32°C
Velikost vodne površine: 167 m2 
Globina bazena: 1,35 m
user posted image



OTROŠKI BAZEN ŠRC
Temperatura vode: 26-29°C
Velikost vodne površine: 80 m2
Globina bazena: 0,15 - 0,60 m
user posted image



OLIMPIJSKI BAZEN ŠRC
Temperatura vode: 26-29°C
Velikost vodne površine: 1050 m2
Globina bazena: 1,00 – 1,80 m
user posted image



ZIMSKO LETNI BAZEN
Temperatura vode: 34-36°C
Velikost vodne površine skupno 220m2 
                                 Globina bazena: 1,35 m                                   
user posted image



OTROŠKI BAZEN LIPA
Temperatura vode: 28-32°C
Velikost vodne površine: 34 m2
Globina bazena: 0,10 – 0,45 m
user posted image



NARAVNI BAZEN GEJZIR
Temperatura vode: 36-38°C
Velikost vodne površine: 18 m2
Globina bazena: 1,10 m
user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Terme 3000 vs. Terme Lendava
27.3.2006 22:25:09   
Joe
Dix!!!! Kje naj kliknem, da dobiš provizijo?!? user posted image user posted image

Ali pa si lokalka...


Vsekakor: Hvala!


_____________________________

Naši problemi so sanje revnih in preganjanih.

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Terme 3000 vs. Terme Lendava
27.3.2006 22:35:14   
dix
Nič dolžni...hahah...edino obljubite, da ko pridete, če pridete, da boste uživali. user posted image

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Terme 3000 vs. Terme Lendava
28.3.2006 8:14:06   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: dix

Nič dolžni...hahah...edino obljubite, da ko pridete, če pridete, da boste uživali. user posted image


Smo že bili in smo zelo uživali.user posted image  Zdaj pride Jančika; samo da vstane in si pogleda bazene...user posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Terme 3000 vs. Terme Lendava
28.3.2006 8:19:27   
viv_
Meni pa ni blo tuki všeč user posted image  Okrog otroškega bazena drsi za ubit se, pa hladno je bilo notr...

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Terme 3000 vs. Terme Lendava
28.3.2006 10:11:45   
Jančika_
U, dix, tenk ju veri mačuser posted image user posted image !

Rija, Banovci so bili pravzaprav prva izbira (ravno iz razlogov, ki jih omenjaš), samo zaenkrat še nisva našla namestitve, ki bi nama ustrezala (apartma).

Viv, v katerem letnem času ste pa bili? Nekako si obetam, da maja na splošno ne bo preveč hladnouser posted image . Ne zunaj, ne znotraj.

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Terme 3000 vs. Terme Lendava
28.3.2006 10:14:34   
viv_
Mi smo bili mislim da oktobra, ko je bila v Lendavi pasja razstava. Tudi zunaj je bil takrat mraz za crknit!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Terme 3000 vs. Terme Lendava
28.3.2006 20:36:04   
Anonimen
Mene v Moravcih ne vidijo nikoli več! Bili pa smo v Prekmurski vasi. user posted image

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Terme 3000 vs. Terme Lendava
28.3.2006 21:40:15   
rija
Jančika, če te zanima, se lahko pozanimam za kakšno varianto....imam eno fajn kolegico v Banovskih toplicah....

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Terme 3000 vs. Terme Lendava
28.3.2006 21:57:50   
dix
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Mi smo bili mislim da oktobra, ko je bila v Lendavi pasja razstava. Tudi zunaj je bil takrat mraz za crknit!


Kje v SLO pa je oktobra dovolj toplo da bi lahko rekel da je toplo? Mogoče na primorskem pa še to če ne piha burja.
Za pasjo razstavo pa je lani res bilo groooozno vreme, so se mi prav smilili ljudje, če se spomnim je že deževalo.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Terme 3000 vs. Terme Lendava
29.3.2006 8:24:22   
viv_
Ma ja, seveda, ampak tudi v bazenu notri je bilo hladni... Saj veš, vse se nabere skupaj, potem imaš pa slabe spomine in mogoče kateremu kraju delaš tudi krivico. Ampak res mi ni bilo všeč...

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Terme 3000 vs. Terme Lendava
29.3.2006 10:45:52   
dix
A to si lani bila? A takrat so že bili vsi tej bazeni ki sem jih sem kopirala? Ker ne vem kdaj so prenavljali, ampak mislim da še takrat ni bilo prenovkžljeno.

Sicer ko sem jaz nazadnje bila (uh, to je bilo že davnooooo) je bil hladen edino prehod med zunanjim in notranjim bazenom, samo verjamem da so tudi to vse prenovili.

Imajo pa zdaj baje res ful novosti, najnovejša je mislim da infrardeča savna za 2 osebi. Ko shujšam jih mogoče obiščem user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Terme 3000 vs. Terme Lendava
27.7.2011 21:58:17   
azim
Terme 3000 že dolgo niso več kot so nekdaj bile. Sem doma čist blizu pa se grem letno 1x kopat, tolk da mau vidim če je kaj bolje. user posted image   Animacije sploh ni---- user posted image Lani sem bil v Turčiji, imeli so 16 animatorjev za cca. 1000 ljud. Tu sta dve animatorki, pa še ena je "šefica" in noge v luft drži user posted image Terme Lendava niso nevem kaj prida, a so vseeno v nekaterih pogledih boljše od t. 3000.

Namesto da so terme 3000 bi lahko ble terme 1968. Saj je stanje takšno kot je bilo takrat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
Kako organizirati prvomajske šolske počitn...
Tisti starši, ki med počitnicami nimate na voljo "servisa babic in dedkov", se lahko znajdete tako, da se dogovorite s...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?