|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   VROČINA - resen problem?!?
18.7.2005 12:06:34   
BarbaraO
Svoje vprašanje sem naslovila sem, ker ima hčerka alergijo (na mleko in jajca) in mi boste tiste(-i), ki imate alergične otroke, mogoče bolj relavantno odgovorile(-i).
Enja je stara leto in pol. Trenutno preboleva nek virus (ki je kombiniran malo z bruhanjem, drisko in vročino). Začelo se je prejšnjo soboto in najprej ni izgledalo nič posebnega. Zvečer, ko je v bistvu že spala, je bruhala, zjutraj je imela drisko in to je bilo to. Seveda je bila čez dan bolj utrujena, jaz pa še bolj, ker sem očitno dobila virus od nje in tako celo nedeljo preležala (prav tako z drisko in bruhanjem). Naslednji dan sem bila pravzaprav v redu, ta dan pa ga je 'pokasiral' še partner (on je imel tudi vročino - prav tako trajalo le en dan). Enja je imela vročine okrog 38,5 le en večer, potem je bilo v redu. Čez teden bruhanja ni bilo, driska pa je bila en dan ful huda (sama sluz, da je imela že čisto 'razžrto' ritko), naslednji dan boljša, vendar še vedno redka. Tako se je vleklo iz dneva v dan. Jesti ni hotela kaj veliko, hvala bogu je vsaj kolikor toliko pila.
Malo sem vse skupaj razvlekla, vendar se moje vprašanje nanaša na sledeče: v petek popoldan se ji je zopet pojavila vročina. Vseskozi je bila višja od 38,5, včasih celo čez 39. Zbijali smo jo s svečko (Voltaren, 12.5 mg, 3/4 svečke na 8 ur), vendar je vrhunec dosegla v noči iz sobote na nedeljo, ko nikakor ni hotela pasti pod 38, pač pa se je kar dvigala proti 40. Od vstavitve svečke pa je preteklo šele 3-4 ure. Tako smo reveža do 3 zjutraj namakali v bani, da je vročina končno popustila. Moram še povedati, da je bila čez dan npr. povsem živahna, dobre volje, potem pa je v trenutku dobila mrzle, modrikaste roke in ustnice, pobledela, se začela tresti in v pol ure je bila vročina čez 39. Skrbi me, da to vendarle ni čisto normalno, po drugi strani pa verjetno telo ne more drugače odreagirati, če se temperatura tako hitro dviguje. Je možno, da bi imela problem z ledvičkami in sečem? Slišala sem že, da je pogosta visoka vročina, ki traja le dan ali dva, lahko razlog za napačno delovanje sečnice (ne vem točno, kako se imenuje obolenje (ko se seč steka nazaj v ledvička in jih s tem okuži), vendar ga menda večkrat ugotovijo pri punčkah - običajno pa precej pozno). Enja je že imela tako vročino kakšne tri mesece nazaj, ko ji cel teden ni hotela pasti pod 38. Ima katera kakšne izkušnje s podobno situacijo? Kakšno preiskavo naj zahtevam? Rada bi le izključila to varianto. Vem, da je Enja kot alergik še bolj izpostavljena in precej manj odporna, zato vas tudi sprašujem na tem forumu.

Za vsa mnenja in nasvete vam bom zelo hvaležna! Lep dan še naprej!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   VROČINA - resen problem?!?
31.7.2005 22:25:38   
piščanc
zelo podroben opis :bravo:

od prijateljice fantek je dobil neko virozo, ko je zaradi vročine pomodrel, najprej rokice in nogice - šla sta na infekcijsko, samo ni bilo nič hujšega, še zdravil ni dobil, samo preboleti je moral

(odgovor članu BarbaraO)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   VROČINA - resen problem?!?
31.7.2005 22:25:54   
piščanc
zelo podroben opis :bravo:

od prijateljice fantek je dobil neko virozo, ko je zaradi vročine pomodrel, najprej rokice in nogice - šla sta na infekcijsko, samo ni bilo nič hujšega, še zdravil ni dobil, samo preboleti je moral

(odgovor članu BarbaraO)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj dojenje ni vedno najboljše?
Babica je iz svojih izkušenj ugotovila, da dojenje ni vedno najboljša možnost. Ob tem je razkrila, da je v resnici najpo...
Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?