|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zapustil nas je
24.10.2007 17:16:46   
VIVANA
Pozdravljene!

Zgodilo se mi je ena najhujših stvari, kar ti lahko mož naredi: pri dveh malih otrocih(hčerka je 2,5 leti, sin pa 2 meseca), me je zapustil, češ da z mano noče več živeti!Baje naj bi imel celo neko drugo nesnagov obliki ženske. Sva poročena in v bistvu me je celo nosečnost psihično uničeval, me ignoriral itd. Pravi pekel. In potem še rojstvo sina, katerega je sprejel na svet kot da ni njegov.Odselila sem s k staršem in sem čisto na tleh, jočem cele dneve in ne vem, kako bom preživela. Ustvarjala sem, bila poštena in skrbna žena,mati in še marsikaj, pa me je zavrgel, kot smet. a mi lahko svetujete, kako naprej, kako preživeti dan, prihajajoče praznike in vse moje spomine? Vem, da so otroci moje bogastvo, a se počutim tako izdano, ponižano in seveda osamljeno. Stara sem 30 let in bi še želela imeti nekoga, ki bo ljubim mene in moje otroke!Kako naprej???

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 24.10.2007 18:37:12 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZAPUSTIL NAS JE
24.10.2007 17:21:57   
Anonimen
Žal mi je punca,ampak taki moški(če se mu sploh lahko tako reče) te res ni vreden...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu VIVANA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ZAPUSTIL NAS JE
24.10.2007 17:32:16   
2 Sraki
Zjoči se, potem pa bodi močna zase in za oba user posted image . Začni znova, verjemi tudi zate bo zopet posijalo sonce!!!!!

za vsakega enuser posted image user posted image user posted image  


p.s. mislim da bo tvojemu ex še pošteno žal, da je zapustil svojo družinico, za vsakega se palica najde.

(odgovor članu VIVANA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ZAPUSTIL NAS JE
24.10.2007 17:33:21   
natasaom
zakaj si se pa ti odselila?on naj se odseli.Pa vem,da ti je hudo,ampak druga ženska ni kriva,da te je ON varal..ostalo pa....zberi se in ne pusti,da te podre in psihicno uniči!ti si močnejša od njega,če si tolk časa prenašala njegove izpade..lažje ti bo brez njega!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ZAPUSTIL NAS JE
24.10.2007 18:19:51   
tanikaa
Edino, kar je nepotrebno v tvojem postu, je tista nesnaga. user posted image  Luba duša. Verjamem, težko ti je. Še posebej, ker maš dva mala sončeka in ni lahko biti sam s tako malimi otroki. Ampak druga ženska ni čisto nič kriva. Če on ne bi hotel, potem je NE BI IMEL.

Kako naprej? Korak za korakom, dan za dnevom. Enostavno napisati, težko izvesti. Ampak veš kaj pravijo: V sili vrag še muhe je. Prvi dnevi bodo težki. Vendar bo vsak naslednji lažji. Odvisno od tebe.

Praviš, da te je psihično izčrpal. Poleg te skrbi si imela še otročka, nosečnost... Zdaj maš dva sončka. In nimaš nekoga, ki bi ti žrl živce, te psihično izčrpaval. Glej s te strani. En problem manj. In to velik problem. Energija, ki si jo vlagala v to psihično maltretiranje, ti bo ostala za drugo. Partner, ki tako ravna s tabo, ni vreden ljubezni. In na koncu koncev se vprašam, če je s tvoje strani sploh prisotna ljubezen ali pa samo navezanost, strah pred tem, kako sama naprej. Naprej razčisti to in prav verjetno je, da boš prišla do spoznanj, ki te bodo presenetila.

Pogumno v nov dan.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ZAPUSTIL NAS JE
24.10.2007 18:26:17   
Mlada mamica
To pa je res hudo,da se ti kaj takega zgodi v življenju!Po moje sta drugega otroka načrtovala z namenom,da se bo poboljšala situacija?V glavnem verjamem ti,da je res hudo....zjoči se,ampak nikakor ne delaj to vsak dan_dan za dnem!Probaj se "pobrat",postani močna in mu ne daj veselja(vedeti)da ti je uničil življenje!Ustvari si svoje novo življenje,daj priložnosti novim stvarem,ki jih mogoče celo prej nisi smela delat,pa si si jih želela!Daj otroka v varstvo in si vzami čas zase!Nikakor ne pokaži joka in stoka še tvojima otrokoma!Stara si 30 let,jaz jih imam dobrih 7 majn od tebe,a vendar le ti svetujem in povem svoje mnenje!(Kaj bi storila jaz,če bi bila na tvojem mestu)!V življenju NIKOLI ne veš kaj te čaka...in tudi to je žal del tega!Naj pa te malo potolažim,da je v Sloveniji veliko takih primerov_NISI EDINA!Mogoče boš na tak način spoznala nove prijateljice in si z njimi delila takšne izkušnje in seveda spodbudo!Še enkrat NE SMILI SE SAMA SEBI!Ne delaj tega!

VČASIH NEKAJ NE DOBIMO...KER BOMO KASNEJE DOBILI NEKAJ LEPŠEGA...NEKAJ BOLJŠEGA!!!!user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Bodi to kar si in ne to kaj si želijo drugi!!!

(odgovor članu VIVANA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Zapustil nas je
24.10.2007 18:32:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: VIVANA

Stara sem 30 let in bi še želela imeti nekoga, ki bo ljubim mene in moje otroke!Kako naprej???


Tisti, ki te vedno ljubi, in ki vedno ljubi tvoje otroke, je ves čas ob tebi. To si ti sama. Moški, ki ga imaš ob sebi ti je pokazal samo to, koliko spoštovanja imaš ti do sebe (pustimo ob strani v tem trenutku, kakšen je on). Toliko kot imaš občutka, da si "zavržena" toliko ti manjka spoštovanja do same sebe.

Ne išči na vrat na nos nekoga tretjega, ki te bo imel za vsako ceno rad (imam občutek, da je v trenutnem odnosu tako), ampak naredi najprej iz svojega življenja nekaj, brez da se naslanjaš na tretje osebe. Steber našega odnosa z drugimi smo mi sami; ljudje okoli nas so le nagrada zanj, včasih tudi pekel.

Kako naprej?
Umiri se, preživi praznike sama s seboj in z družino, ki jo imaš rada. Izprašaj si vest, čeprav zna to biti boleče. Tako kot se ljudje rojevamo in umiramo, tako se rojevajo in umirajo naši odnosi. Nekateri po svoji naravni poti, drugi bolj boleče. Tako je pač življenje. Sama imaš dve izbiri, pravzaprav tri. Lahko se smiliš sama sebi, lahko začneš delati na sebi in osmišljanju svojega življenja, lahko pa še naprej živiš v odnosu, v katerem se čuti psihično uničevanje, ignoriranje, zavrženost. Izbira je tvoja.

< Sporočilo je popravil Mič RR -- 24.10.2007 18:37:38 >

(odgovor članu VIVANA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ZAPUSTIL NAS JE
24.10.2007 18:36:21   
karmy
Za dežjem posije sonceuser posted image Srečno

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Zapustil nas je
24.10.2007 18:37:01   
tanikaa
Mič bravo.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Zapustil nas je
24.10.2007 18:54:23   
lex
se popolnom strinjam z Mič. Toda zakaj si se odselila ti? Ne vem kaj imata (hišo, stanovanje,...) ampak jaz bi mu dala vetra. Imam znanko, ki jo je pustil tudi z 2 otrokoma. In menda takoj ko daš vogo na sodišče za preživnino, skupno lastnino (saj sta poročena) - ta se deli na pol, mu takoj zablokirajo vse (ne more prodat stanovanja. Vrži ga ven, naj se on znajde, ti imaš 2 otroka, ti , predvsem pa otroci rabijo svoj prostor. Pa naj gre on drugam stanovat (ali pa mogoče ti nočeš).
Svetla stran tega je, da vsaj ne boš več trpinčena, da veš kakšen je in da te ni vreden. Zjokaj se, a pobrati se boš morala zaradi otrok. user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Zapustil nas je
24.10.2007 19:38:39   
Anonimen
Sm prebral...

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Zapustil nas je
24.10.2007 19:43:56   
nabiralka
Torej, sprašuješ nas predvsem, kako to izgubo preboleti, kako se pobrati. Moje mnenje je, da čas celi vse rane. Naj bo to še tako oguljena fraza, a je resnična. Kot je že zgoraj ena zapisala, ne ženi se takoj v novo zvezo. Vzemi si čas zase, za otroka in razmišljaj, premišljuj o svoji sedaj že nekdanji zvezi in ne potlači vsega le za to, da čimprej nekoga najdeš, ki te bo imel rad skupaj s tvojima otročkoma. Če boš ukrepala na tak način tvoja izbira novega partnerja ne bo preveč realna. Trenutno si ranljiva in se boš oprijela vsakogar, ki ti bo namenil dobro besedo in kasneje lahko to obžaluješ.
Najbrž te stiska pri srcu ker prihaja praznični čas, a nič ne de. Ti imaš krog ljudi, ki te imajo radi in samo od tebe je odvisno koliko se boš pustila okužiti s prazničnim duhom. Tvoja družina in otroka ti lahko mnogo bolj zapolnijo praznino kot partner, katerega si opisala kot hladnega in izčrpavajočega.
Ti se posveti otrokoma, čas bo hitreje minil ti pa boš tudi lažje vse skupaj prebolela. Zaupaj se prijateljicam in predvsem vzemi si čas zase. Sonček pa tak al tak vedno posije user posted image

(odgovor članu VIVANA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Zapustil nas je
24.10.2007 19:48:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: VIVANA

Ustvarjala sem, bila poštena in skrbna žena,mati in še marsikaj, pa me je zavrgel, kot smet.


Tole se ti zdi krivicno a ne?

Ce manjka tisto, kar je samo v uckah.. potem tudi tole ne pomeni skoraj nic. Zal.

(odgovor članu VIVANA)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Zapustil nas je
24.10.2007 20:38:00   
MojcaG
meni se zdijo tvoji občutki povsem normalni, saj žaluješ. si v bolečini, jezi, polna razočaranja.. faza prebolevanja se šele začenja. ne znam pa ti svetovati, želim ti, da čimprej mine, da si močna, da najdeš veselje in motivacijo za naprej, objemi svoja otroka, "vzemi se v roke" , ne oziraj se nazaj, energijo usmeri v prihodnost brez njega in zaživi! srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: ZAPUSTIL NAS JE
24.10.2007 20:42:58   
Mlada mamica
Po moje sta drugega otroka načrtovala z namenom,da se bo poboljšala situacija?

Še vedno me zanima ta odgovor,kajti prebrala sem tvoje objave in med drugim zasledila da si z možem želita še drugega otroka?Res me zanima kako to,a prej ni bil takšen, a se je spremenil zadnje leto?

_____________________________

Bodi to kar si in ne to kaj si želijo drugi!!!

(odgovor članu Mlada mamica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Zapustil nas je
24.10.2007 20:43:40   
Stefka
Vivana, tudi jaz sem stara 30 let in te popolnoma razumem (pa ne da bi imelo to kakšno direktno vezo s temo).

Razumem, da si obupana, da ne vidiš jutri, da ničesar ne razumeš, da se sprašuješ kako ti je mogel kaj takega narediti. Pa vendar, če je bilo že prej hudo... ah, kaj pa govorim. Saj vem, da upanje umre zadnje. Pa čeprav je zakon ena sama mora.

Joči. Joči kolikor ti poželi srce (še prej daj otroka v varstvo, da ne bo za njiju še huje kot je). Pusti si, da te boli, ne skrivaj se pred tem, ker ne bo pomagalo. Ampak določi si mejo. Ker smiljenje sami sebi dolgoročno tako ne pripelje nikamor, je pa pomemben del okrevanja.

Ne daj mu veselja, da bi vedel kako hudo te je prizadel. Vem, da je to težko, včasih celo nemogoče (jaz tega nisem mogla), ampak res imajo punce prav. K... pa tak moški in k.... pa tak mož, ki si je pri dveh mesecih starosti drugega otroka našel drugo žensko (tudi jaz mislim, da ona nima nič s tem).

Vem, da si, tako kot vsak drug, predvsem želiš biti ljubljena in ne veš kako boš živela. Pred tabo je novo življenje, ne veš kakšno je in te je strah. Daj si čas, da zaceliš rane in da se začneš imeti rada in verjemi mi, da se bo našel nekdo, ki bo prišel, ko boš najmanj pričakovala. Takrat ko se boš imela rada in boš imela rada življenje, ki ga boš živela. In uspelo ti bo, boš videla.

Samo korak za korakom, dan za dnem in ti bo uspelo. Držim pesti zate!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Zapustil nas je
24.10.2007 20:55:55   
lenika
Praviš, da te je celo nosečnost poniževal. Ni te vreden in bodi srečna, da si se ga rešila.

(odgovor članu Stefka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
24.10.2007 21:03:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu VIVANA)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Zapustil nas je
24.10.2007 21:49:07   
Gina
Zakaj se ti zdi, da je njegovo mnenje o tebi pomembno? Se ti zdi, da to kaj pove o tebi, namreč to, kar si on misli ali kar je storil? Pač ne želi biti s tabo. To pove nekaj zgolj o njem. Vem, ni luštno ostati sam z dvema majhnima, prav res da ne, vendar ne razumem, zakaj zdaj ti sebe dojemaš kot smet? Ti si ok, mogoče je celo tudi on ok, al pa ne, pojma nimam, vsekakor pa nista za skupaj. Če je bil on nesrečen, če si je našel drugo, potem se toliko spoštuj, pa si to dejstvao, namerč, da nista bila za skupaj, priznaj. Saj to ni nič ponižujočega. In ponavljam, to nič ne pove o tebi. A veš koliko ljudi je bilo in je pred enakim spoznanjem. Pač nista za skupaj. A to pomeni konec sveta? A veš koliko ljudi je "vlagalo" nekam, pa pač iz tistega ni bilo nič? to ni katastrofa, to je novo veselje. Začneš spet pri točki nič, od začetka in to je mnogo bolj spodbudno, kot delati naprej pri točki minus 133, kot sta bila vidva, pa riniti še bolj globoko pod zemljo. Ne počuti se ponižano, počuti se pokončno, saj ni ponižal tebe, nima takih vrednot kot ti, to ne pomeni, da tebi osebno hoče kaj
žalega, pač ne more živeti na enak način kot ti, kaj je tu poniževalnega? Ti si še vedno ti, pridna, delavna punca, ki se mora imeti rada, ne glede na njegovo mnenje o tebi - saj to ponavljam, nič ne pove o tebi, kvečjemu o njem.
Morda te boli tudi to, ker nimaš več tiste idilične slike pred sabo, delavna žena, pridni otroci, prijazen mož - družina. Ni vedno vse kot na slikcah. Sprejeti moraš tudi drugačno podobo družine. Namesto klasične, pač "samo" srečno. A ni to več vredno? Kakšni spomini? Vse to so zgolj kvazi idilične slikce, zlagane slikce, ni realnost, resnica, ni nekaj, za čemer bi človek objokoval, niste bili srečni v resnici, ali vsaj eden od vas ni bil, dovolj je to. In ja, lahko ste srečni. Zdaj, ta hip. Komot ste lahko srečni. Odvisno je vse zgolj in samo od tvojega dojemanja reči. Ko se boš nehala dojemati kot žrtev, ko boš začutila, da si vredna več kot njega, ko boš želela sebi lepo življenje, ga boš tudi imela. To je vse zlo simpl. Samo ni ti še naredilo klik v glavi, da obžalovati nekoga, jokati za nekom, ki si te ne želi, ni ravno nekaj smotrnega. Zakaj hudiča si ga še želiš, kaj ti nudi, česar ti drugi ne more? Matr punca, zresni se! Imej se no rada.

Aja, moj bivši me je tudi varal in sem se tudi odselila, ravno tako z dvema majhnima otrokoma, tako da govorim iz zelo podobnih izkušenj - samo da sem se jaz dojemala kot da me je s tem osvobodil, kapnilo mi je takrat, končno, da mi bo boljše brez njega - in mi je bilo in mi je še vedno.
Srečno, punca, vse bo še dobro.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu VIVANA)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Zapustil nas je
24.10.2007 22:58:12   
VERONICA
Sem tudi sama podobno doživela in preživela. Boš tudi ti. Zdaj je malo hudo ampak minilo bo in kasneje boš videla da ti je pravzaprav naredil uslugo

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Zapustil nas je
25.10.2007 13:36:45   
Anonimen
Točno to z vsako vejico in piko se je zgodilo moji mami, s tem da je bila stara 22 let. In preživela, pa ji res ni blo lahko, ker pojma ni imela da ima drugo in potem kar en dan pride tipson domov in ji reče da jutri odhaja, ker ima drugouser posted image . Pa tudi je imel to foro da je mojega brata ignororal kot da ni njegov, ko se je rodil in so ga o tem obvestili se je obrnil na drugo stran in spal dalje. Cepec!
Najraje bi ti dala kar njen mail, ker vem da bi ti znala dat kak zelo dober nasvet in spodbudno besedo. Njej je zraven vsega tega sranja ratalo še dva faksa naredit, spoznat drugega moškega ki je sprejel mene in brata za svoja in se iz vsega tega pobrala kot zmagovalka, ker je novi ljubici in kasneje ženi več kot enkrat nasadil rogove in ona njemu tudiuser posted image .

(odgovor članu VERONICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Zapustil nas je
25.10.2007 14:37:11   
Taula
Mič ti je lepo povedala. user posted image  Drugače pa vem da si jezna na drugo žensko, a nihče ga ni silil v to. Sam je šel..in TI nisi kriva. Njegova odločitev je bila. Prej boš to sprejela, prej boš prebolela in naprej živela.
Sicer pa ni vreden niti ene tvoje solze...zapustil je male otroke, dojenčka v času ko ga žena najbolj potrebuje, poniževal te je...več mu je bila vredna druga ženska kot družina. To vse pove o njem.user posted image

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Zapustil nas je
25.10.2007 14:48:27   
ulani
lej,ful se bo grdo slišalo...ampak hvala bogu! ker te res ni bil vreden....
otroci so sad obeh in bi mogel bit ful vesel in navdušen in te razvajat, sej si obadva nosila pod srčkom...ne?

ej...če ti kej pomaga stavek: vsaka stvar je za nekaj dobra. V vsaki nesreči se nekaj dobrega skriva. In zagotovo je bil tale grob preobrat potreben,da spoznaš nekaj več v življenju, se zazreš vase in začneš živet svoje sanje...kar za poniževanje dvomim,da je bilo....

Ne skrbi...pošiljam ti en topel objem...iskren in pozitiven....
daj si čas....joči..preboli...potem pa le obriši solze in se zazri v nov dan.....

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Zapustil nas je
25.10.2007 15:05:11   
lev76
So predhodniki zapisali praktično vse.
Oglašam se le zato, ker točno vem kako se počutiš.Najina hči je bila sicer stara 4 mesece in imava samo eno, ampak princip je isti. Jaz sem preživela, vem da boš tudi ti.
So pa začetki vsekakor težki, to priznam.
Drži se in glavo pokonci!user posted image user posted image

(odgovor članu ulani)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Zapustil nas je
25.10.2007 19:18:51   
nanny06
js sm tut sama s sončkom,sam sm js njega pustila ker enostavno ne prenašam njegovih laži..   še dons se pobiram od cele svinarije k mi je naredu, ampak sm že daleč pršla in mi je vsak dan lažje...

sej bojo težki dnevi,sam ne pozabi da maš dva sončka ki te potrebujeta in te mata rada..  itak da morš dat vse vn iz sebe,to traja, sam pazi da ne boš na konc ugotovila, da med tem k si se pobirala da je čas tok hit minil da si pri sončkih vse zamudila..   rasti z njima in ne zamudi tega kar je najlepše

srečno, lp

(odgovor članu VIVANA)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Reflux
Balonchy

Kdaj je pri vašem malčku reflux izvenel?

Do dveh mesecev (47%)

Do šestih mesecev (20%)

Do desetih mesecev (6%)

Do enega leta (6%)

Kasneje (5%)

Nikoli (16%)


Število vseh glasov: 591

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!