|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zdrav fast food
25.10.2013 12:28:37   
Lukka
Želja po fast food je (mogoče ne pri vseh) zagotovo malo ukoreninjena. A ne? Vsi vemo, da ni tanajbolj zdravo, ampa vseeno pa paše kdaj :)
No pri nas imamo tudi nekoga, ki obožuje to hrano. Nekako enkrat na mesec... Sicer živimo (poskušamo) kar se hrane tiče res v tem reku:"merkej kaj poješ", ampak ok, enkrat na mesec recimo pa meni tudi paše.

Mi smo danes imeli ob enajstih natanko tako kosilo. Gre prej v službo, tamala pa spat, tako da so pri nas petki prej s kosilom.
Sem se lotil enega recepta totalno iz glave, saj zato pa ga pišem sem gor, če boste slučajno imeli kakšen napad "fast fooda", probajte ker je FANTASTIČNO ODLIČEN. Če ga začnete prodajat, mi dajte pa kakšen cent od avtorskih pravic :)

Veliko ponozrnato žemljo ali bigo prerežeš na polovico in jo na obeh straneh pomažeš s kokosovim maslom in posuješ peteršilj ter na eno stran dodaš eno rezino sira. Nato žemljo daš v pečico in popečeš toliko, da se maslo, sir stopi in da je hrustljava. Jaz dam za 5 minut kar na 200 stopinj, pa je super.

MESO: Piščančji zrezek zmeljem in naredim polpete. Te polpete popečem na olivnem olju, naredim pa bolj tanke, da je hitro pečeno in res PREPEČENO.

Trdo skuhaš eno jajce

OMAKICA: ena žlica jogurta, nasekljan drobnjak, nasekljana zelena paprika in malo res fuuuuul malo paradižnikove mezge.

OK - vzameš počeno veliko žemljo iz pečice, daš notri popečen polpet, na polpet zrežeš še trdo kuhano jajce, dodaš liste solate in preliješ z omakico.

NO TO JE NAŠ FAST FOOD IN RES PAŠE! PA ŠE NEKAJ - BREZ SKRBI GA LAHKO NAREDITE TAMALIM LUMPKOM, KER JE PRAVZAPRAV ZDRAV FAST FOOD... SAJ KONEC KONCEV NI NIČ TAKEGA NOTRI...

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 25.10.2013 19:03:50 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...
Regrat je primeren tudi za dojenčke
Regrat je primeren tudi za najmlajše, ki se navajajo na gosto hrano in odkrivajo nove okuse. Primerno pripravljen bo zag...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?