|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zelo sem prizadeta
13.1.2006 16:52:47   
Anonimen
Z mojim dragim se nameravava poročiti v začetku februarja. Najprej sva želela poroko v ožjem krogu(kot berem, da tudi nekatere druge na tem forumu), potem pa sva prišla do zaključka, da povabiva še ožje sorodnike, s katerimi imamo več ali manj stalne stike. In kaj se nama je zgodilo: lepo izdelava vabila, jih greva vsa vesela vabit, pa me moja teta nadere, češ da bi to morala povedati par mesecev prej, da je itak zvedela, da sva se hotela poročiti na tiho, da ona živi samo z eno plačo in ne more... V glavnem, katastrofa! Bila sem tako prizadeta, da sem skoraj jokala. Izrecno sem poudarila, da bo to manjša poroka, da ne želiva in ne pričakujeva daril, ker imava že vse, kar potrebujeva (že nekaj let živiva skupaj), da nama smisel poroke itak ni to, da sva jih pač na ta lep dan želela poleg...
V gavnem, tako sem obupana, da si želim, da te tete ne bi bilo na poroko, ker bi rada bila na ta dan srečna. Verjetno se bom poročila samo enkrat in bi rada, da so takrat ob meni ljudje, ki naju imajo radi, ne pa taki, ki čutijo to kot dolžnost in ki nama bodo sicer kupili darilo, a vedno bm vedela, da ni iskreno.
Zame ta teta ni zaželena, že zaradi njenega odnosa, ki ga je pokazala ne, toda kako ji to povedati? Vem pa, da bo prišla, ker bodo vsi ostali tudi.Kaj bi vi storili?
Verjetno me pa razumete, da sem prizadeta, saj vendar ko greš vabit na poroko, pričakuješ lepe odzive, ne pa napad.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zelo sem prizadeta
13.1.2006 17:00:58   
Anonimen
Ja no, je pač bolj kmečke sorte, kaj češ. Tudi taki ljudje obstajajo, nimaš kaj. Saj je prej verjetno tudi bila taka, bolj direktna. A ni res? Ne se skirat, eni so pač malo bolj čudni. Nismo vsi perfetni.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zelo sem prizadeta
13.1.2006 17:03:42   
Anonimen
Hja, mogoče jo je pa res za razumet. Saj veš, eni živijo do meseca do meseca in imajo točno razporejen denar. In četudi si ji ti zatdrila, da ne pričakuješ darila, veš kakšni so ljudje. Mater, raje se v zemljo vdrejo, kot pridejo brez darila...taki pač so nekateri in jim ne gre zamerit. Ma kaj pa vem, jaz bi to poroko vzela za dobro v tem, da bi "zgladila" s to teto, kaj pa vem no, mogoče se mi na nek način malce smili, ker je pač ubrala "napačno pot".

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Zelo sem prizadeta
13.1.2006 17:11:17   
Anka
Ma, eni ljudje ač moraj zamorit zadevo. Saj verjetno niti ni problem v tem, da ta tvoja teta shaja iz meseca v mesec samo z eno plačo, verjetno je na smrt užaljena, da je za vajino poroko zvedela že prej, preden sta prišla uradno povabit in je užaljena in se je sedaj odločila da bo zadevo zagrenila in je pač potegnila ven nk denar. Saj vsi vemo, da ni treba darila za nevem koliko... da ni poanta poroke v darilih. Jaz bi ji kar povedala, da naj se sama odloči ali pride na poroko zaradi vaju in zato, da se bo lahko z vama veselila, da jo bosta vesela, ma da če je ne bo se tudi ne bo sesul svet, vidva se bosta imela vseeno lepo in se bosta vseeno poročila. Naj ti ena zoprna teta, ki ima probleme sama s sabo ne zagreni poročnega dne!
Pa srečnouser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Zelo sem prizadeta
13.1.2006 17:11:50   
kepa*
Naj povem še to, da ženski nikakor ne gre slabo, saj ima svojo plačo izključno zase. Pa to sploh ni važno. Vlila mi je občutek, kot da sva prišla kar po njeno plačo. Bedno do kraja!

Hja, jaz se pa počutim prizadeto, ker sem po naravi zelo občutljiv človek.

_____________________________

Letos pa bo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Zelo sem prizadeta
13.1.2006 17:12:52   
kepa*
No, pa sem se izdala. Sicer mi je bilo itak čudno pisat anonimno. Pa saj nimam kaj skrivat.

_____________________________

Letos pa bo!

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Zelo sem prizadeta
13.1.2006 18:07:54   
lex
Čestitam k poroki, uno teto pa ka jo juser posted image . Ti si naredi ta dan za srečen z ali pa brez te tete, ne oziraj se na njo. Je pa res kar je ena prej izjavla, da so eni taki, da brez darila ne pridejo - ji pa predlagaj naj ti en prtiček zakvačka.

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Zelo sem prizadeta
13.1.2006 18:16:39   
lucika
hm, kaj naj rečem. midva sva delila vabila kar lep čas prej. pa so naju eni čudno gledali, češ kaj noriva. vendar mi je približno jasno, kako je bit brez neke zaloge denarja. pa se moraš na brzino oblečt in še darilo kupit.
ker ona tudi ve, da se ti ženiš samo enkrat. in bi se takrat rada izkazala in ti podarila kaj se njej zdi primerno...
saj se ne gre za darila, vem, da nič ne pričakuješ; razumi pa tudi njo, da se v 14 dneh na kaj takega ne morš pripravit, pa bi se rad.
dilema je le ta, zakaj te je nadrla. lahko bi našla drug način kako to povedat; razumi pa ti tudi njeno stran.

pa lepo poroko ti želim. tisti an se ne obremenjuj z ničemer kot sama s sabo. lahko pride dež, lahko sneg, lahko so poplave, lahko so tečne tete...pa kaj, nič se ne sekiraj, najlepši dan v tvojem življenju bo.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Zelo sem prizadeta
13.1.2006 18:36:43   
baguSka
Ah zato se pa res nimaš kej sekirat. Ona je pač tako reagirala v tistem trenutku, ker taka pač je. Tko kot si ti pač občutljiva. Ljudje smo si različni. Nej pride, sej v končni fazi je še vedno del družine, katero si želita ob sebi na svoj najlepši dan v življenju. To bo vajin dan. Ne pusti si ga pokvarit zaradi take brezvezne stvari.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Zelo sem prizadeta
13.1.2006 18:40:28   
Marogica
Tudi jaz mislim, da teta ni mislila nič slabega, temveč te je hotela presenetiti z VELIKIM poročnim darilom. Od tod tudi njena reakcija. Sigurno ni mislila, da ji boš celo plačo izpulila, saj človek po navadadi da toliko, kolikor hoče ali zmore. Mislim, da si to vzela preveč osebno, zato ne bodi zamerljiva. Glej s pozitivne strani in se ne obremenjuj s stravrmi, za katere ni potrebe in se veseli poroke.


_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Zelo sem prizadeta
13.1.2006 19:02:55   
lelaval
Kot so že druge povedale - ne pusti si uničit najlepšega dneva v svojem življenju. Zdaj bo verjetno res prišla (naj se zdaj sama obremenjuje kaj kupit), ti pa se tisti dan posveti tvojim bližnjim in možu.
Iskrene čestitke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Zelo sem prizadeta
13.1.2006 19:14:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lex
...ji pa predlagaj naj ti en prtiček zakvačka.


user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil puncica -- 16.1.2006 13:14:51 >

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Zelo sem prizadeta
13.1.2006 23:10:01   
KIRA
V tvojem primeru bi teti rekla tako kot je ona tebi - da je njen odziv nezaželjen in neprimeren, ter da ne želiš, da pride na tvojo poroko - da jemlješ vabilo nazaj. Samo zato ker je žlahta, je pa res ni treba vabit.....
Jaz sem imela poroko v ožjem družinskem krogu (11 ljudi z nama vred), pa čeprav so pričakovali, da bo prava ohcet. So vsi ostali sorodniki imeli lepo dolg nos. Povabljeni so pa res bili samo tisti, ki sem jih želela imet poleg (bratje, sestre, starši, stari starši), ne pa žlahta - samo zato ker je taka navada...
Sej se ne poročaš zaradi njih, pač pa zaradi sebe in želiš da so poleg taki ljudje, ki se zate veselijo....

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Zelo sem prizadeta
14.1.2006 10:03:26   
kalbo
Kot sem že velikokrat rekel, se z umotvori tastarih niti slučajno ne splača ubadat. Vidva si naredita poroko lepo sebi, drugi pa kakor hočejo.


(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Zelo sem prizadeta
14.1.2006 18:19:05   
Anonimen
Tako kot je napisal Kalbo, to je vajin dan, naredita si ga takega kot vidva hočeta, želje, mnenja in pripombe drugih so povsem nepomembne.
Drugi morajo biti počaščeni, da so sploh povabljeni. 
Pa iskrene čestitke!
Verjemi mi, iz izkušenj, ne glede na vse prejšne probleme, nepotrebne pripombe sorodnikov, solze, je poročni dan res lep.   

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Zelo sem prizadeta
15.1.2006 11:41:36   
blazka
Na tak dan moraš res imeti poleg sebe ljudi, ki jih imaš rad, ki ti nekaj pomenijo. Tudi midva nisva povabila vseh stricev in tet ravno iz tega vzroka, ker na svoj poročni dan nisem hotela gledati dolgih, hinavskih obrazov.

Želim ti lepo poroko, da bi bili okrog tebe sami nasmejani, veseli ljudje!!!

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Zelo sem prizadeta
16.1.2006 21:59:12   
Pupica
Jaz sem glede tega podbnega mišljenja.
In meni ko se enkrat zameri, oz.da dobim občutek, da nekdo ni iskren do mene...potem ni poti nazaj. Ponavadi ignoriram. Je pa problem, ker si jo že povabila. Zdej je kar je. Jo pa v naslednjo upam, da ne boš vabilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Zelo sem prizadeta
17.1.2006 7:47:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen


Verjetno me pa razumete, da sem prizadeta, saj vendar ko greš vabit na poroko, pričakuješ lepe odzive, ne pa napad.



Lepo da predvidevas, da vsi razumemo tvojo prizadetost... ampak nekateri je pa niti pod razno ne razumemo..

Poglej.. ti si pricakovala od te tete, da bo razumela, da ti mislis naj pride samo na poroko.. in ce ze.. pac prinese nek spominek..
Ampak ker ona ni razumela tebe.. si ti prizadeta.. Lahko tole stlacis v isti zakelj?
Ona tebe ni razumela.. fajn.. kaj ces.. te pac ni razumela.. samo zakaj ti ne razumes nje? Namesto da bi ji prisluhnila, si ubrala lazjo pot.. da si prizadeta..
Vedno.. vedno kadar ljudej nocejo razumeti drugega.. uberejo pot custvenega izsiljevanja in zacnejo halucinirat da so zdaj oni tisti, ki bi jih bilo treba po rokah nosit in se z njimi ukvarjat.. Nic kaj prevec fajn a ne?

Verjetno si mislila, da si boljsa od te tete, glede na to, da o njej tuki gor pises.. ampak glede na tvojo reakcijo, ki je res problematicna.. nisi nic boljsa..  lahko pa si, ce hoces biti.. in zapakiras to svojo namisljeno prizadetost v en kufer, jo zabrises v vesolje.. in uberes tisto pot, ki jo ti pricakujes od drugih.. in sicer da razumes to teto..

Midva sva tudi pozno povedala za poroko.. na zacetku julija sva se sele midva izmislila poroko, ki je bila 10,. avgusta.. tko da sva t'zadnjim povedala sele konec julija.. in za povrhu sva jo imela se v Piranu.. sva pa iz dolenjskega.. In ni bilo nobenih problemov.. eni so pac rekli, da pridejo.. drugi pa da ne morejo tako na hitro in tako dalec.. in je bilo ravno tko vse cool.. enim je celo zelo pasalo to, da je bilo v Piranu.. ker so bili ravno tisti termin na morju tam blizu.. in so samo se obleko spakirali zraven.. in imeli en dodatni zur na dopustu.. Lahko bi komplicirali, da so takrat ravno na dopustu.. in da ne morejo... ampak sta ubrala drugo pot..
Vse je odvisno od naravnanosti cloveka..

In tosto tvoj stavek, da na ta dan zelis imeti lep dan.. je tako zelo smesen, da kar ne vem, kako bi ga komentiral.. V glavnem ce nadaljujes s taksno naravnanostjo, bos se velikokrat prizadeta.. ali pa ne bos nikoli vec.. to je cist tvoja odlocitev.. sploh zaradi tako tatalno nepommebnih brez-veznosti..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Zelo sem prizadeta
17.1.2006 12:28:41   
kepa*
Hm, Tjazy, meni je pa smešen tvoj odgovor. Ja, sem napisala na forum, pa kaj. Forum imam za to, da lahko kdaj tudi kaj izlijem iz sebe, post sem napisala v afektu prizadetosti. In ja, v tej situaciji se imam za boljšo od tete, ker ona in njeni so že od nekdaj takšni, da radi delajo kraval in prepire. In ja, sama sem kriva, ker sem jo povabila. sem pač mislila, da ne bo obrekovanj: eno teto sem povabila, drugo ne.
No, zdaj sem to že prebolela in mi je vseeno.

Ne vem pa, kaj je smešnega v tem, če želim, da je dan poroke zame lep in srečen dan? Tvoj zate morda ni bil????

_____________________________

Letos pa bo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Zelo sem prizadeta
17.1.2006 13:52:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kepa*

Ne vem pa, kaj je smešnega v tem, če želim, da je dan poroke zame lep in srečen dan? Tvoj zate morda ni bil????


Ja zelis si lahko.. samo nacrtovati in pricakovati lep dan.. pa je malo cudno.. ker od kje ti moc, da lahko kaj veliko vplivas na to..
Obicajno ljudje ko grejo na dopust zelijo, da bo vse fajn in krasno.. in polni so pricakovanj in obicjano jim tudi ne mine en dopust, da se ne bi tko skregali, da vse poka okoli njih..

Ce moj zame ni bil? Bil je.. ceprav je elektrike zmanjkalo, ko so nevisti frizuro delal.. pa avto se nama je pokvaril.. pa zamudili smo na poroko, pa price so zamudile, ker so naju cakale, da najdeva en renta car.. pa cel kup stvari sva pozabla v pokvarjenem avtu.. pa uro in pol smo cakali v guzvi v Sezani, pa se v morje so naju vrgli po poroki... user posted image user posted image user posted image  Full je blo dober.. user posted image

< Sporočilo je popravil Tjazy -- 17.1.2006 13:57:20 >

(odgovor članu kepa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Zelo sem prizadeta
18.1.2006 8:32:03   
kepa*
Saj sem napisala, da bi rada, da je ta dan lep, da si tega želim. Seveda mi je jasno, da ni nujno da bo. Ker sem tak paranoik, imam v glavi že cel scenarij, kaj vse lahko gre narobe: prstan mi pade na tla, pozabim besedilo, padem po stopnicah....In še in še.

Drugače pa mi je teta včeraj potrdila, da pride in upam, da bo vse ok.

_____________________________

Letos pa bo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Zelo sem prizadeta
18.1.2006 8:38:54   
MarijaPo
Poroka je preobsezen dogodek, da bi se sekirala zaradi sorodnikov, jaz sem ene parim, ki jih ful ne maram in so hoteli pridet na poroko izrecno napisala, da so vabljeni samo na uradni del in mi je cisto vseeno, ce je bil kdo uzaljen. Poroka je zame in za mojega lepega mozeka, vsi ostali pa so tam zato, da naredijo prijetno vzdusje in se z nama veselijo, ce se ne morejo z nama veselit, naj pa raje ostanejo doma, zato sva ze na zacetku omejila povabljence samo na ljudi, za katere sva vedela, da ne bodo delali stale - zato je bila 1/2 prijateljev in 1/2 sorodnikov.

Nikar se sekirat, ker potem se lahko zaradi vsake malenkosti sekiras.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Zelo sem prizadeta
18.1.2006 8:50:23   
Anonimen
 
Kaksno besedilo lahko pozabis?

Si pa izmislis novega... komu mar, kaj poves, razen tvojemu partnerju???

(odgovor članu kepa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Zelo sem prizadeta
18.1.2006 9:24:14   
kepa*
še njemu ni mar, sam da je že enkrat vsa ceremonija mino, pravi on.user posted image user posted image

_____________________________

Letos pa bo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Zelo sem prizadeta
18.1.2006 9:26:21   
Lorena
Jaz vem iz svojih izkušenj, da na dan poroke enostavno nisem imela časa,..niti pomislila nisem na to, če so vsi prišli,...enostavno je toliko drugih stvari ki te skrbijo glede samega poteka poroke, da za vse svate res ni časa.

Morda je bil kdo zaradi tega tudi malo ožaljen, ampak midva sva imela precej natempirano ker sva vsak detajl tega dne imela na čez sama in enostavno takšno sekiranje, kdo je na poroki s kakšnim namenom, ali je komu odveč, ali je tam res s srcem, kaj je prinesel, če sploh kaj je,... ta dan pri nama ni našlo časa. Enostavno je vsak gost, svat to razumel (na najino srečo)
Je pa res, da je bilo najinih svatov približno 200user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?