|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   abrazija - formalnosti
11.8.2007 12:01:53   
Ana Luna
V četrtek sem imela prvi pregled v svoji prvi nosečnosti (zdaj sem v 10. tednu), a se je žal moje veselje v trenutku sprevrglo v najhujšo moro - najinega tako željenega plodka ni, srčka ni. user posted image Na pregled sem naročena še naslednji četrtek, a se bojim, da psihično ne bom zmogla čakat tako dolgo. Verjetnost, da bi bilo kaj drugače, je zelo majhna, saj sem noseča že celih 9t ... Rada bi šla čim prej na čiščenje - če že moram.
Zanima me, kako ta stvar poteka. Ali moram od svoje g dobiti napotnico? Koliko časa moram potem čakati? Je možno, da lahko to opravim naslednji teden, ali je potrebno čakati dlje? Stanje, v katerem sem zdaj, mi je nevzdržno, rada bi zaključila to žalostno zgodbo in čim prej začela znova (seveda, ko si telo in duša opomoreta).

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: abrazija - formalnosti
11.8.2007 12:20:08   
Erdbeere
žal mi je zate...če res ni nobenega upanja, poem ti bo G na naslednje pregledu dala napotnico, ti greš v porodnišnico, te vzamejo in opravijo....ne vem pa kako je, če imaš napotnico, ker jaz sem šla urgentno, sem krvavela in sem ponoči šla tja, ob 7-ih zjutraj, ko začnejo delat, sem bila pa na vrsti...traja pa cca. 15 minut vse skupaj...mogoče pa le nisi tolk časa noseča in se ti srček še pokaže...sej veš kako je, upanje umre zadnje...pa srečno

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: abrazija - formalnosti
11.8.2007 12:36:26   
Ana Luna
Moja zadnja m je bila 8.6., ciklusi so bili na 28-30 dni. Ovulacijo sem imela 22.6., zadnji spolni odnos pa 24.6. Torej, če bi bilo vse o.k., bi se zdaj vsekakor že moralo videt.
No, vseeno, kako je s tem, da se plod lahko tut "skrije"? In kam? Moj desni jajčnik namreč ni bil najbolje pregleden. Če ima to sploh kaj zveze ...

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: abrazija - formalnosti
11.8.2007 12:45:05   
FORZA
Zato so te pa naročili za ponovni UZ, če bi bili prepričani, da je potrebna abrazija bi to opravili takoj.
Počakaj do četrtka.
Ni rečeno, da se v četrtek nebo videl plod.


Srečno!

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: abrazija - formalnosti
11.8.2007 16:22:57   
Muca83
Jaz sem bila v Lj. Ginekolog ti napiše napotnico. Greš tja naslednje jutro in moraš biti na tešče. Mene so še pregledovali in sem morala drugi dan še enkrat pridet. Drugače pa prineseš napotnico tja, greš na oddelek. Tam se uležeš v posteljo in čakaš. Jaz sem čakala ene 3,5 ur. Dobro je imeti kaj s sabo, ker je dolgčas. Potem te pridejo iskat in opravijo zadevo pod splošno anastezijo. Potem se zbudiš in če je vse ok greš popoldne domov. Recimo okrog 4h-5h. 

(odgovor članu FORZA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: abrazija - formalnosti
11.8.2007 16:56:44   
zarjica
Same abrazije se ne boj, to je še najmanj boleče v celi situaciji v kateri se nahajaš. Tudi kakšnega posebnega okrevanja ni, mogoče nekaj dni bolj na poležavanju, sicer pa nič posebnega. Huje je pa seveda psihično. To pa lahko traja in pomembno je, da čustev ne tajiš in jih ne skrivaš. Iz srca ti želim, da bi se ti vseeno dobro izteklo, če pa slučajno ne...pa smo tu tudi zate. Javi se nam kaj.
Dosti nas je, ki še prebolevamo...ampak, Vse bo še dobro, boš videla.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: abrazija - formalnosti
17.8.2007 18:05:01   
Ana Luna
Punce, abrazija je za mano! Malo prej sem se vrnila domov iz Kliničnega in res, kot ste rekle, nič ni bolelo. Tudi psihično mi je odleglo. Malo solzic sem spustila na bolniškem pouštru, veliko jih bom še na domačem, sicer pa se pobiram.
V jeseni me najverjetneje čaka še odstranitev pregrade, saj jo je odkrila včeraj moja g, pa tudi danes na abraziji so jo zatipali. Morda je pa ta kriva, da se najin plodek ni razvil?
Čeprav je na trenutke še vedno zelo težko in hudo, sem se zavestno odločila, da se ne dam. Verjamem, da me čaka lepa in svetla prihodnost in da si zaslužim biti mama - tako kot vse ve, moje sotrpinke! In ta prihodnost, upam, ni več tako daleč.

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: abrazija - formalnosti
17.8.2007 18:26:01   
kodrana
Ana Luna user posted image .
če iamš pregrado, potem je res najbolje, da ti jo odtranijo. lahko tudi prepreči otrokov razvoj, kot si rekla. boš mama in to dobra mama. boš videla. vse bomo mamice, do takrat pa glavo pokonci. srečno.

_____________________________

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: abrazija - formalnosti
18.8.2007 12:19:12   
hmm
Ana Luna, user posted image user posted image user posted image , sem veliko mislila nate zadnje dni, kako se bo končalo in kako se držiš. Sem vesela, da se pobiraš. Tudi mene zgleda čaka ista usoda in tudi jaz sem nesojena marčevkauser posted image . V osmem tednu (v ponedeljek) sem začela po malem krvaveti in sem šla zvečer v bolnico, kjer so mi naredili UZ in ugotovili, da plodeka še ni. Dobila sem buscopan, magnesol in dve diagnozi: ali je bila pozna zanositev in mi grozi splav, ali pa gre za slepo jajce in je to pač začetek splava. V ponedeljek moram k svoji g., da vidi kaj se dogaja in takrat bom najbrž dobila napotnico za abrazijo. In sedaj čakam, da pride neizbežno...

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: abrazija - formalnosti
18.8.2007 16:52:08   
kodrana
hmm nič še ni dokončno. upajmo na najboljše. če pa se bo končalo, potem ti pa pošiljam user posted image . vem, da boli, pa vendar s časoma se pobereš in greš v nove boje. držim pesti.

_____________________________

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: abrazija - formalnosti
18.8.2007 18:59:46   
Ana Luna
hmm, marčevka moja, žal mi je. user posted image
Pri tebi upanje sicer še ostaja in iz srca ti želim, da bi te v prihodnjih dneh pogled na ekran od ultrazvoka razveselil. Če pa ne ... pa bodi močna. Veliko nas je, nesrečnih deklic, ki si želimo biti mame, pa nam to nekaj preprečuje. Ampak tudi me še pridemo na vrsto, boš videla. In takrat bo naša sreča še toliko večja.
Oglasi se. Držim pesti zate.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: abrazija - formalnosti
21.8.2007 14:24:34   
hmm
Hvala vsem za dobre želje in dobre misli!user posted image user posted image

Ta moja nosečnost se je včeraj žal žalostno zaključila (z abrazijo)user posted image , a zdi se mi, da je najhujše za mano in da se že pobiram. In veste, kaj mi je pri tem najbolj pomagalo? Žalosten dan, ki sem ga včeraj preživela v bolnici, se je končal veselo in mi prinesel veliko optimizma, saj sem tam spoznala nekaj zelo pogumnih punc, ki so tudi imele za sabo žalostne zgodbe, pred sabo pa preiskave in posege. A koliko optimizma je bilo v naši sobi, pa koliko smo se presmejale! In kar se mi je prej zdelo konec sveta, se mi je po tem naenkrat zdelo začetek novega upanja. Ni hudič, da ne bi tako pogumne punce enkrat postale mamice!user posted image  In to velja za vse nas, saj tudi na RR srečujem sama pogumna in pozitivna dekleta, ki se kljub težkim preizkušnjam znova in znova pogumno vračajo!

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: abrazija - formalnosti
21.8.2007 16:07:53   
Ana Luna
Hmm,
Sicer sem ti glihkar pri marčevkah napisala, da mi je žal in da sočustvujem s tabo, pa tu še enkrat ponavljam - tudi zate še posije sonček!
Sicer sem pa vesela, da imaš voljo za nov dan in da si optimistična. To rešuje. user posted image
No, nekaj časa bomo morale "počivati", potem pa spet novi sreči naproti, ne?

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: abrazija - formalnosti
22.8.2007 10:52:57   
hmm
Ana Luna, kako se ti držiš? Te še kaj mučijo nosečniški hormoni ali se stanje že normalizira? Jaz imam še kar vse znake, ne vem no, kdaj bo to minilouser posted image . Pri svoji g. si se že naročila na pregled? Jaz še kar nekaj odlašam.  Moram tudi priznati, da nisem ves čas tako pozitivna, saj mi razpoloženje zelo niha, najprej sem polna optimizma, potem se pa kar naenkrat sesujem, ko pomislim, da bo treba narediti nove plane za prihodnje mesece in se počasi soočiti z vsakodnevnim življenjem. A saj bo menda že. Drži se!

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: abrazija - formalnosti
22.8.2007 11:02:09   
kepica
Pozdravljene punce,
pa se vam še jaz pridružim. Vso svojo žalost sem izlila že pri marčevkah, zato ne bom morila še tukaj, ker smo tukaj vse z enakimi izkušnjami in ni potrebno razlagat, kakšni so občutki. Jaz sem imela abrazijo včeraj. Danes me na čase še malo zvije, ker sem sama doma in se težko zamotim, da mislim na kaj drugega. Jutri bom pa raje sinka vzela iz vrtca, da bova skupaj, pa bo lažje. V ponedeljek bom šla pa kar v službo, če se bom dobro počutila. Delam v pisarni, tako da fizičnih naporov ni, bom pa vsaj za tistih 8 ur lažje pozabila na svoje težave, ker imamo veliko za delat.
Drugače pa komaj čakam, da minejo trije meseci, da z možem ponovno začneva delat na novi pikici.
Punce, drežim pesti za vse nas, da kmalu spet zagledamo user posted image in da tokrat prinesemo svoje pikice do srečnega konca.

lp,kepica

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: abrazija - formalnosti
22.8.2007 11:08:23   
kepica
hmm, jaz mislim, da nimam več nosečniških znakov. Vsaj opazim jih ne.Je pa druga stvar. Imela sem že kar velik trebuh, nosila sem hlače na elastiko in tega sedaj kar naenkrat ni. Imam čisto raven trebuh in skoraj 2 kg manjuser posted image Če iz vsega najslabšega potegnem eno pozitivno stvar-vsaj kavbojke in ostale hlače, ki jih nisem mogla več oblečt, bom spet lahko nosila. Namreč namenjena sem bila že v nosečniški šoping, ker ničesar nisem imela za oblečt. Po treh dneh se že moram malo pohecat, da me ne bo pobralo od zagrenjenostiuser posted image
Drugače pa imam skozi v mislih mojo cimro od včeraj... Punce, naše abrazije v teh tednih so malenkost proti njej. Ona je že dvakrat rodila, enkrat v 20. tednu in enkrat v 25. tednu in noben otroček ni preživel. To je šele žalostno. Zato se s tem tolažim in si mislim, če mi je bilo namenjeno, je veliko bolje, da se je zgodilo sedaj, kot pa kasneje.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: abrazija - formalnosti
22.8.2007 17:51:43   
Ana Luna
Hmm in Kepica! Žal mi je, da se moramo srečati na tej temi, ampak, tako kot praviš ti, Kepica, če je že bilo tako namenjeno, bolje zdaj kot pozneje. Dlje kot bi bila noseča, težje in hujše bi bilo.
Jaz v bolnici nisem spoznala nobene punce z žalostno zgodbo, sem pa zato tu, na forumu Spontani splav, prebrala toliko grenkih in tragičnih zgodb, da vidim, da meni še zdaleč ni najhujše. In vendar so mi ravno te ženske, ki so dale skozi tako težke trenutke, vlile novo upanje.
So še dnevi, ko mi je grozno. Trenutno imam taka nihanja - vsak drugi dan sem o.k., ko grem normalno ven po opravkih in sem malo bolj produktivna in optimistična. Potem pa sledi naslednje jutro, ko obležim v postelji, vsa apatična in cel dan po malem jokam.
Hmm, pravzaprav ne vem, kako je s temi nosečniškimi znaki pri meni. Takoj naslednji dan po abraziji sem spet lahko oblekla stari moderček, pa tudi trebuh mi je splahnel. Po drugi strani pa sem spet postala utrujena, tako kot prve tedne nosečnosti in spet so mi udarili mozolji. Zdravnica mi je rekla, da bom hitro zgubila vse znake, tako da ne vem. Pregled imam čez tri tedne, vendar me čaka še odstranitev pregrade. To so mi odkrili na abraziji. Verjetno je bila pregrada kriva, da se moj plodek ni razvijal oz. je odmrl. In lahko da se je jajčece ugnezdilo ravno v njeni bližini. Pravzaprav upam, da je bilo to to, saj me to nekako potolaži. Če bom uspešno in čim prej prestala še odstranitev pregrade, bova začela delat na otroku po novem letu. 
Še to - kako je z vašimi krvavitvami? Jaz imam bolj blage, kak dan malo bolj, so pa minile tiste najhujše bolečine, ki sem jih imela prve dni, ko se na trenutke nisem mogla niti premaknit.
Evo, malo sm nakladala. Bodite močne in vedite, da bomo čez čas zaradi te grenke izkušnje le še trdnejše, duhovno širše in sočutnejše. Še ena misel iz knjige Prazna zibka, strto srce;

... toda življenje nam je dano, moramo ga vzljubiti tudi takrat, ko nas vodi v brezno nesreč in žalosti. živeti se učimo ob nesreči in ne ob sreči ...

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: abrazija - formalnosti
22.8.2007 21:39:04   
kepica
Ana Luna, jaz zelo malo krvavim oz. imam temno rjav, skoraj črn gost izcedek, ki ga je zelo malo. Bolečine pa pridejo občasno, včasih me boli, ko grem na vodo. Mi pa razpoloženje niha tako kot tebi. Na trenutke sem čisto ok, na trenutke pa bi samo jokala. Lažje mi je, če se s kom pogovarjam, pa tudi odvisno je s kom se pogovarjam. Najbolj me je strah ponedeljka, ko bom šla v službo, ko me bodo vsi spraševali kako in kaj. Upam, da bom zmogla.
Drugače pa tudi mene zanima, kaj me čaka v naprej. Ne vem, ali me čakata laparo in hisero ali najprej nekaj mesecev pavze, če bom slučajno zanosila... Ne vem. Kontrolo imam čez 6 tednov in upam na najboljše.


(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: abrazija - formalnosti
22.8.2007 22:52:33   
hmm
Ana Luna, nič ne nakladaš, me veseli, da si malo več povedala o sebi. Kepica, prav je, da se pohecaš, saj včasih tudi jaz kakšno takšno ven ruknem, samo da mi je lažje. Vidim, da kar vsem trem podobno niha razpoloženje in se tolažimo tako in drugače, a mislim, da se kar dobro držimo glede na izgubo. Jaz več ne krvavim, pa tudi včeraj več nisem, takoj naslednji dan po abraziji, imam pa intenzivno rumen izcedek, ne vem kaj je touser posted image . Boli pa me še včasih zelo, sploh če sem več pokonci, tako da se kar ustrašim, da se bo spet vlilo, zato se še trudim malo več počivat. A saj zato pa imam bolniško. Jaz si trenutno še sploh ne znam predstavljat, kako bo, ko bom šla v službo, se mi zdi, da sploh ne bi prenesla nobenega dodatnega stresa, da bi me kar sesulo. Bomo videli, kaj prinesejo naslednji dnevi.

Kdaj bosta pa vedve začele s kakšnimi aktivnostmi, mislim na kolo ali kakšen drugi šport, pa spolnost, so vama kaj svetovali? Meni niso nič kaj rekli glede tega, vprašala pa tudi nisem, saj mi je bila to v bolnici zadnja briga. Sicer mi trenutno tako do ničesar ni, sploh zaradi vrtoglavic in bolečin, a moram si narediti neke plane za vnaprej, da se bom imela česa veseliti.

Držita se in veliko sreče na pregledih!user posted image user posted image

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: abrazija - formalnosti
23.8.2007 8:20:26   
kepica
hmm a tebi se tudi vrtiuser posted image   Jaz sem pa že paniko zganjala, da je kaj narobe. Na trenutke sem tako omotična, da se kar usedem. Sploh vstati ne smem na hitro, ker se mi tako zavrti, da bi kr skupaj padla, če se ne bi nazaj usedla. No, če se tudi tebi to dogaja, potem je verjetno to normalno. Krvavim pa še zmeraj, ampak res čisto malo. Tudi bolečine so občasne, največkrat me boli, ko grem na vodo.
Drugače tudi jaz nisem dobila nobenih informacij o nadaljnih aktivnostih, sem pa pri Pušenjaku malo pobrskala in sem najdla en odgovorr na to temo. Počakalo naj bi se nekje 14 dni, sploh s spolnimi odnosi. Zanosimo pa lahko po 3 mesecih, to so mi pa v porodnišnici povedali. Komaj čakam. Mogoče pa nam Božiček prinese user posted image user posted image
Kdaj se vama izteče bolniška? Jaz bi jo drugače imela do torka, ampak mislim da bom šla kar v ponedeljek v službo, če se mi ne bo več vrtelo.
Mi je pa fino, da pada dež. Se bolj z užitkom ležiuser posted image
lp obema

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: abrazija - formalnosti
23.8.2007 9:01:42   
hmm
Kepica, meni se je začelo vrtet en dan preden sem zagledala rahlo user posted image , zato mi je moja zdravnica dala kar bolniško, saj od vrtoglavice sploh nisem mogla normalno funkcionirati. Ko se mi je najbolj vrtelo, sem se morala takoj uleči in sem v trenutku zaspala. Ni pa nič komentirala, da bi bilo kaj narobe. Bolniško imam do ponedeljka in takrat grem spet k njej na pregled in po bolniški list bom kar pojamrala, če se vrtoglavice ne bodo nehale, saj me to že po malem skrbi. V bolnici so me vprašali, če sem slabokrvna, a ne verjamem, saj lepo jem vse po malem, pravzaprav še preveč, s slabokrvnostjo pa nikoli nisem imela problemov.

Meni so v bolnici rekli, naj z zanositvijo počakam dva mesece, če bo a ratalo prej, pa tudi nič hudegauser posted image . Pri Pušenjaku pa sem enkrat tudi brala, da je dva cikla dovolj. Ne vem no, glede na to, da nama sedaj ni takoj ratalo mislim, da se mi ni treba bat, da bi prehitro zanosila, zato bova do prve M zelo pazila, potem bomo pa videli.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: abrazija - formalnosti
23.8.2007 9:11:26   
kepica
Aha, meni se je pazačelo sedaj vrtet, prej se mi ni. Mogoče zaradi izgubljene krviuser posted image Drugače sem se pa že na pregled naročila. 28.9. ga imam. Si mi pa dala polno optimizma, ko si napisala, da lahko začneš na user posted image delat že prej. Tudi midva sva se dolgo časa trudila, tako da bi tudi že prej poskusila, če bo šlo. Saj verjetno se ne prime, če ni še vse porihtano. No, razen, če me G ne bo dala še na kakšen nadaljni poseg. Komaj čakam pregled, da začnemo znova. Držim pesti, da bomo kmalu spet vse nosečkeuser posted image

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: abrazija - formalnosti
23.8.2007 11:57:23   
Ana Luna
Ojla! Tale dežek je kot naročen. Ko sem taka, žalostna, mi je veliko bolj všeč, da tudi zunaj dežuje in je nekako vse "v kontekstu". Najhuje mi je bilo, ko so bili čudoviti sončni dnevi, mene pa je od znotraj trgalo na pol ...
Jaz mam dopust še cel september. Po eni strani je dobro, da si naberem novih moči, po drugi pa ne, saj mam tako samo še več časa za tuhtanje, analiziranje itd.
Meni so v bolnici rekli, da moram počakat s spolnimi odnosi 14 dni. Ker sem tudi jaz neučakana in bi že kar takoj spet zanosila, sem vprašala svojo zdravnico, kdaj spet lahko. Pa je rekla, da moram počakat eno m, potem lahko odstranim pregrado, spet počakam eno m in potem lahko ponovno zanosim. To je kar hitro, verjetno bom počakala še kak mesec več. Okrog Božiča so lepi topli večeri, praznično vzdušje, svečke ... Morda nam pa Božiček res prinese darilo? Upam, da bo tako.
Bomo ena drugo vzpodbujale in držale pesti!
Aja, kar se pa športa tiče - tut jaz bi šla rada čim prej spet na kolo, po moje ni panike, samo prehladit se ne smemo, ker smo zdej baje malo bolj občutljive.
Hmm in Kepica, držte se, se beremo!

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: abrazija - formalnosti
23.8.2007 14:52:02   
varci
Ana Luna, popolnoma te razume kako se počutiš, ker sem tudi jaz doživela ss začetek julija in bi tudi že rada začela ponovno delati nauser posted image , vendar moram počakati na UZ 19.9. potem pa v akcijo. Boš videla, da ti bo Božiček prinesel en velik user posted image  ali user posted image  in boš jeseni že pestvala svojo najdražjo pikico.
Kar se pa tiče s ponovno zanositvijo bi ti jaz svetovala da naj pretečeta vsaj 2 ciklusa predno ponovno zanosiš. Je bolj sigurno, da se sluznica popolnoma obnovi. Tudi jaz počakala 3user posted image , oktobra pa user posted image . Komaj čakam, zdej pa bežim na morje za vikend se mal skopat, ker se poleti nisem smela, sej veste ss. No zdej je pa dost čvekanje pa pridne bodite. Optimizem punce.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: abrazija - formalnosti
23.8.2007 16:07:34   
hmm
Ana Luna, super, da ti bodo tako hitro odstranili pregrado, boš imela potem res lepe božične praznikeuser posted image . Se bodo pa vlekli ti meseci, kaj? A glavno, da si upamo in imamo voljo, ostalo bo prinesel čas.

kepica, zakaj misliš, da bi te g. dala še na kakšen poseg? Saj če se je tokrat prijelo, je to že kar dober znak, kajne?

Mene še vedno vse pika, ko sem malo več pokonciuser posted image , upam, da bodo vsaj telesne bolečine čimprej minile. Držita se!




(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Pašteta, salame
dejzi

Kdaj ste svojim malčkom ponudile pašteto ali salamo? (kakšno?)

prej (14%)

10m (10%)

11m (4%)

12m (16%)

13m (9%)

kasneje (48%)


Število vseh glasov: 338

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!