|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   da vidimo če pozitivne misli pomagajo?
2.2.2007 20:01:37   
metuLJchy
Ta mail bo bolj izpovedni in bolj napovedni kot kaj drugega...skratka...po letu in pol ko nama z dragim ne uspe naredi pikice sem se v sebi odločila (ampak na nek hecen način verjamem v to) to pa je zdaj glih ta pravi čas da nama končno uspe! Rada bi tudi naredila "test" alternativne medicine, saj sem zadnje dva meseca (oziroma decembra, včeraj pa sem bila še enkrat po enem mesecu) hodila na terapije k eni res super bioenergetičarki, ki mi je zelo pomagala še pri neki drugi težavi...tako za vmes naj povem, da me je zadnje tedne mučilo to, da mi je menstruacija že krepko zamujala, a testi so bili negativni. Mi je šlo že pošteno na živce to, da teta ne pride, da vsaj novi krog lahko začnem tečt..no včeraj sem bila tam, danes sem jo po 2 mesecih le dobila! In zdaj v nov krog...kaj pa vem, tak feeling me daje, da pa morda bo uspešen, morda sanjam pri belem dnevu, in morda sanjam preveč, a škoditi mi ta pozitivna misel mislim da ne more...želela bi si da se mi pri tem teku pozitivne misli pridruži čimveč punc, da premagamo to našo psiho, da verjamemo a se ob tem ne obremenjujemo z dnevi, štetji, da se "obremenjujemo" le s tem da je življenje kljub vsem svojim barvam lepo, predvsem pa...DA BO ŠE LEPŠE...TOREJ SE MI KATERA PRIDRUŽI?? user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo?
2.2.2007 20:12:29   
Laubica
  • Jaz vsekakor zelo dosti dam na pozitivne misli in da to resnično deluje ,sem se tudi sama prepričala zato ti RESNIČNO ŽELIM da ti TOKRAT res uspe in da neredita malo pikico in veš ČE tokrat ne bo ENKRAT BO -VERJAMI MI


< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 2.2.2007 21:02:24 >

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo?
3.2.2007 8:46:05   
paris
Močno držim pesti in ti tudi jaz pošiljam pozitivne misli, da bi vama uspelo!user posted image

_____________________________

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo?
3.2.2007 8:56:22   
zorica
metuLJchy  sedaj sve že dve.Tudi mene ful drži že od decembra da bom v kratkem zagledala +.Enostavno mam tak občutek.Pa čeprav sem v tem času že dobila M in jo bom danes verjetno tudi me ta občutek ne mine.
Ful sem prepričana da bom v kratkem srečna nosečka.

Enako želim tudi tebi !!!

LP


(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo?
3.2.2007 9:32:15   
metuLJchy
zorica super da sva že dve! Saj vem, da sem s tem sporočilom izpadla kot "sanjač pri belem dnevu" ampak saj škodit res ne more...podobno se mi je dogajalo pri iskanju službe..ni šlo in ni šlo...ko pa sem si v glavo vbila DA BO, da verjamem da bo je v roku 14 dni priletala takšna skoraj kot iz sanj! Sem si želela že marsikdaj v preteklih mesecih user posted image - a ni bila vera, bil je skoraj neko napol "obsedeno" pričakovanje, štetje, testi za vsak zamujen dan...in bolj kot to da bi se veselila tistega dne ko bo, bolj sem se sekirala vsakič ko ni uspelo..psiha je zdaj šla na počitnice, in prav firbec sem če bo pomagalo user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo?
3.2.2007 9:42:49   
soncek.djukelica
ojla,
Tudi jaz verjamem v moč pozitnih misli!user posted image
Pomoje se lahko vsaka spomne,ko je imela negativne misli in potem se je tisto res zgodilo!user posted image
Tako pa, če misliš pozitivno lahko tudi pričakuješ dobro!user posted image
Tudi jaz verjamem,da bom kmalu user posted image ,ker bom šla drug mesec v IVF postopek in verjamem,da mi bo ratalo!user posted image

_____________________________

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo?
3.2.2007 9:43:53   
citrončica
Tudi jaz upam, da ti bo pomagalo, saj nam na vsakem koraku pravijo, izbij si iz glave , ne misli na to, ne obremenjuj se..., pa bo!!!

Veš kako pravijo:
KJER JE VOLJA, JE POT!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo?
3.2.2007 10:30:40   
Fargesia
od aprila se že "matrava", pa me je šele decembra zares zadelo, da si zelo želim postati srečkauser posted image in sem se takrat odločila, da to v kratkem tudi bom!

user posted image user posted image user posted image PUNCE, GLAVO GOR IN USPELO NAM BO!!!user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo?
3.2.2007 10:42:46   
Anonimen
Pozdravljene pozitivke!
Rada bi povedala samo en primer.
Poznam par,ki se je za otroke zdravil več let,brez uspeha.Živela sta pri njegovih starših in ženska je bila leta in leta deležna zbadljivk,kot so jalova si,z našim sinom je vse v redu,saj so njegovi bratje imeli vsi po dva otroka.
Nekega dne je ženi prekipelo in je možu rekla,ali živeti na svoje,ali ločitev,saj ni več prenašala žalitve na račun njene neplodnosti.In res sta se odselila,dobila parcelo in začela zidati.Žena je pomagala pri vseh zidarskih delih in nič več ni mislila na to,da bo zanosila.Z možem sta se sprijaznila,da bosta ostala sama,saj so jima tudi zdravniki napovedali,da skoraj ni možnosti,da bi imela svoje otroke.
In glej ga zlomka.Po enem letu je ženska zanosila,srečno rodila in že ko je otroček imel 5 mesecev,ponovno zanosila.Zdaj imata fantka in punčko.
Zaradi te zgodbe mislim,da je največ upanja takrat,ko se s tem ne obremenjuješ preveč.

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo?
3.2.2007 11:01:30   
metuLJchy
ITAK DA NAM BO USPELO!!!! user posted image  Jaz sem se po prvem poskusu avgusta 2005 ko sem bila še vsa frišna in naivna na tem področju (in prepričana da bebice ratajo kar takoj!) ko ni ratalo nič čisto zasekirala in me je ratalo strah, kaj pa če ne bom mogla zanosit?? In evo...moj strah se je uresničil...pa še dosti primerov bi lahko navedla...zato punce, strah stran, strah je največji sovražnik, privablja točno tisto česar se bojimo! Danes je tak lep dan...sončast na nebu, naj bo še v srcu!  Čimveč sončka vsem in dajte ga čimbolj izkoristit!! Pa še kakšno "sončasto" članico bi bilo fino dobit, da nas bo čimveč!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo?
3.2.2007 11:05:42   
*marjetica*
Jaz sem zaenkrat še pozitivna, ker delava na user posted image  šele prvi mesec. Če nama ne bo hitr uspelo, bom pa z vami čvekala. Več nas je pozitivk, boljše nam bo! user posted image

_____________________________

"Ne sanjaj življenja, temveč živi svoje sanje."

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo?
3.2.2007 21:30:11   
andreja2000
metuLJchy
tudi jaz se ti pridružujem in verjamem v moč pozitivnih misli.Tudi midva se trudiva že dalj časa,pa ni in ni uspeha.Ko sem prebrala tvoj post,so mi tvoje besde dale novo moč,voljo in upanje.Ravno danes sem dobila spet user posted image user posted image ,pa še virozo z visoko vročino imam,a sedaj imam še nekaj,pozitivne misli!!

žELIM TI,DA S POMOČJO POZITIVNIH MISLI ZAGLEDAŠ user posted image  IN DOBIŠ user posted image ,ENAKO VSEM NAM OSALIM.

_____________________________

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu *marjetica*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo?
3.2.2007 23:23:00   
metuLJchy
andreja sem vesela da ti je dala debata kakšen pozitiven namig...veš, kolikokrat me je zlomilo na tej poti, ko se je pojavila M...in dejansko v tistem trenutku ne moreš storiti nič zoper njo...pravijo da ima vsaka stvar svoj namen, ko si otročka dolgo želiš si rečeš, pa čemu naj bi služilo to, morda temu, da pripravimo naša telesa (jaz npr. sem imela/imam precej težav s slabokrvnostjo, pa se zdaj trudim to izboljšat) da bo imel otroček čimboljše pogoje, morda nekaj čisto tretjega...vsekakor pa drži nekaj...ko dalj časa upaš in si želiš nečasa postaneš notranje še močnejši, važno je da verjameš da tvoja pot vodi navzgor k soncu, pa naj je še tako vijugasta in strma. In včasih hodiš in hodiš in se ti zdi da do tistega cilja ne boš nikoli prišel...ko si že skoraj na cilju je žal dosti možnosti da te zlomi..v realnem primeru hoje fizično, v našem primeru čakanja psihično...ampak ne punce...ne bomo se obrnile (obupale, bile žalostne) zdaj ko smo prehodile že toliko poti...naj bo vera da je sonce za naslednjim ovinkom! Takrat ko ga bomo ugledale bomo pozabile na vse te mesece čakanja, dokler pa smo še na njej naj bo polna zanimivih dogodivščin in malih radosti, predvsem pa poguma, vere in sonca... PA SAJ VESTE DA NAM BO USPELO?? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo?
4.2.2007 9:00:53   
citrončica
Tale verz nam je že Saška 1x napisala, mislim da v novem.in decemberkah,jaz sem ga tudi dobila od prijateljice, ko je prišla user posted image  po prvem IVF......

Ko hodiš,pojdi zmeraj do konca.
Spomladi do rožne cvetice,
poleti do zrele pšenice,
jeseni do polne police,
pozimi do snežne kraljice,
v knjigi do zadnje vrstice,
v življenju do prave resnice,
v sebi do rdečice čez eno in drugo lice.
A če ne prideš ne prvič, ne drugič
do krova in pravega kova
poskusi: vnovič
in zopet
in znova.
(Tone Pavček)
user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo?
4.2.2007 9:47:37   
metuLJchy
joj kolko lepa pesmica...pavček ima dosti takih modrih..pa še dosti resnice je v njej...lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo?
4.2.2007 16:51:10   
andreja2000
metuLJchy,spet si tako lepo napisaa prejšnji post in spet si me z svojimi besedami dvignila.Čutim tvojo energijo in toplo mi je ob branju tvojih besed.In res v neki njigi sem prebrala:Skrivnost uspeha je v tem,da si v mislih ustvarimo predstavo o uspešnem izidu.In prvi korak je,da preprosto verjamemo,da to zmoremo.
Strah je močnejši od vseh misli,močnejša od njega je samo vera.
In to vero mi imamo,vero,da na bo uspelo.
Verjemite in uspeli boste.
Človek je tisto kar ves dan razmišlja.Naše misli nas lahko naredijo bolne,z enako logiko nas torej drugačne,zdravilne misli lahko pozdravijo.
                     Norman Vincent Peale-MOČ POZITIVNEGA MIŠLJENJA
 
citrončica,tudi tebi hvala  za zares lepi verz.


_____________________________

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo?
5.2.2007 10:38:40   
metuLJchy
bravo andreja, citrončica, zorica in vse ostale! Mogoče se mnogim zdi "moč misli" preveč nerealna, abstraktna, a ko se poglobiš v življenje, v njegove izide, se marsikdaj zaveš kako ta teorija drži..jaz priznam, imam dostikrat kak tak dan, ko se oblaki vsujejo nad mene..ali pa dneve, ko se počutim kot da sem ta "zadnje kolo"...ampak hecno, vedno ko se počutim kot da sem zadnje kolo npr. se začnem tako obnašat, ko se kak dan počutim da izgledam grozno se tudi začnem temu primerno trapasto obnašat...zato ne smemo izgubit volje, zato moramo verjet da se bo vse uštimalo! Saj čez noč se preklopa skorajda ne da naredit...se ga pa da vsak dan korak za korakom...in še vedno bodo prišlo dnevi ko bo sonca na nebu malo manj...a bistveno je verjet vanj, tudi takrat ko ga ne vidimo, isto verjet v stvari, ki se še niso zgodile (pa se bodo)...do takrat pa imeti se čimbolj rade, imeti čimbo0lj rade soljudi in življenje nasploh...pa da si kaj lepega napišemo, ker skupaj bomo bolj močne!!
 
Čimlepši ponedeljek!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo?
5.2.2007 11:37:59   
pot
metuLJchy, tudi jaz sem bila pri bioenergetičarki, ki zagovarja pozitivne misli. Se vam pridružujem v tem mišljenju in upam, da bo tudi to pomagalo. Sicer je pa še rekla, da je za težave z rodili lahko kriva ustvarjalnost, ki je nismo še dali iz nas in pa, misli. Lahko, da smo kdaj samo videle kakšno žensko, ki ni mogla zanositi in smo se ustrašile, da bo pri nas isto in si to vizualizirale. Tako, da je strah največji sovražnik, ker misli ustvarjajo usodo, po njenem prepričanju.
Zato dajmo spremeniti misli in preženimo morebitni strah. Kajti vsem nam bo uspelo izpolniti želje našega srca. Verjemimo vanje.user posted image

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo?
5.2.2007 12:45:45   
andreja2000
Tudi jz mislim,da je strah tisti,ki nas uničuje.Kajti imam kar nekaj takih izkušenj ,ki to potrjujejo.In kako res je,da ko samo pomisliš na nekaj slabega si utr že bljižnjico do tja.Zato je tako pomembno kaj mislimo.
 
Nauči se pričakovti in ne dvomiti.Dvom prekine tok moči.
Nikoli ne razmišljajte o najslabšem.Pričakujte torej vedno najboljše.

metuLJchi,zorica,pot,citrončica in ostale,želim vam lep novi teden in veliko poztivnih misli.

_____________________________

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo?
7.2.2007 12:48:40   
metuLJchy
še verjamete punce?? Upam da vam dežek ni izpral zdaj žarkov upanja... Sončka vsem! user posted image

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo?
7.2.2007 13:19:12   
andreja2000
O,verjamemo in pri tem vztrajamo. Res je vreme bolj slabo a jaz  dan začnem z pozitivnimi mislimi.
Vsem vam želim, da vas dežek ne spravi v slabo voljo ker saj veste, za dežjem vedno posije sonce. In enkrat bo že , ne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo?
7.2.2007 13:35:12   
pina-1
punce kako bi vas človek vse naenkrat objel. ob takoh lepih mislih in besedah je nemogoče misliti slabo in negativno.
v vsem slabem je potrebno najti nekaj dobrega in jaz sem prepričana, da je za dobre stvari potrebno malce potrpeti.

Tisti ki nam v življenju ni postlano z rožicami znamo uživati že v popkih in v brstenju. Smo zadovoljni z majhnimi stvarmi. Vsaka nova bolečina in izkušnja nam predstavlja eno stopnica manj do želenega cilja. In ko do tega cilja pridemo znamo v njem maksimalno uživat.

Sem prepričana, da nam marsikdo zavida našo notranjo moč.

user posted image user posted image user posted image  bravo za vse nasuser posted image user posted image

_____________________________

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo?
7.2.2007 13:48:03   
metuLJchy
ti si faca andreja! user posted image user posted image user posted image  tako se govori! meni se edino delat ne da kaj dosti ko je tako lenobno vreme, še sreča da imam tako delo da lahko kakšen drug dan to noter prinesem.. moj je bil včeraj čisto "po vremenu", pa sem si rekla, ne dragi, ne boš me okužil s tečnobico...potem se je skuliral in ratal še on boljše volje...verjamem pa tudi jaz še vedno, seveda! Edino če bo ta ciklus dolg toliko kot je bil ta (60 dni) bom zdaj mogla do pomladi čakat da vidim če je kaj ratalo...upamo, da ugotovimo da raste kakšna nova rožica...

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo?
7.2.2007 13:53:29   
metuLJchy
pina super da si se nam pridružila..in imaš še kako prav s tistimi mislimi o lepoti...včasih je dovolj, da vidiš žarek sonca, barvo ruja, čutiš piš vetra, in dan je lepši...ker dan (in življenje) je tako, kakršnega si naredimo, takšno v kakršnega verjamemo...seveda ne vedno brez preprek in ovir...a to je morda le preiskušnja volji, veri in želji...bistveno, da vemo, da imajo hrasti globoke korenine, da jih ne izruvajo neurja in viharji, ampak da stojijo tam, ker vedo, da bo prišlo jutro, ko bo posijalo sonce in se bo nežen piš vetra poigral z njihovimi listki...

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo?
7.2.2007 14:18:54   
andreja2000
pina-1, Lepo si napisala in tako resično.Res je,koliko lepih stvari se skriva v že vsakdanjih rečeh.Naprimer,ko sonce vstane in obsije s svojo svetlobo in toploto naš svet,ko sonce zahaja v čudovitih barvah neba.Pa popki,ko bodo vsak čas zacveteli....

Zato je sedanji trenutek še tako zelo pomemben.Potrebno se je ustaviti,ne kar zreti v daljavo,kajti tu je trenuek,ki ga ne bo nikoli več.Zato ga je potrebno izkoristiti in ne pustiti,da čas kar gre mimo nas.
metuLJchy, Tudi ti si spet tako lepo napisala,res lepo je brati take poste.Človeka,ali vsaj mene,ko berem te poste kar dvigne in čutim,kako se spet polnem z pozitivno energijo.

Krasne ste in hvala za vse vaše lepe misli in besede,ki me tako lepo napolnjujejo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.




Koliko krat na teden menjate brisače?
endrina



vsaki dan (24%)

vsaki 2. dan (21%)

vsaki 3. dan (24%)

enkrat na teden (24%)

enkrat na 14.dni (3%)

po vsakem umivanju (4%)


Število vseh glasov: 403

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!