|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   fax in zanositev
15.9.2008 14:36:57   
Anonimen
POzdravljene!
S fantom si zellllo želiva user posted image ,ampak jaz še obiskujem zadnji letnik rednega faksa.Do konca imam še 4 izpite ter diplomo.Fantu to ne predstavlja nobenih težav le jaz sem bolj takšna ki mora imeti v naprej vse preračunano.Vse ostalo imava urejeno ( stanovanje,finance,...). Ostalo bi mi še 9 mesecev preden bi dobila najinega sončka tako da mislim da bi mi uspelo do takrat dokončat izpite ter diplomo,ampak pol pridem do svojega kaj pa če... in sem v dvomih.Ali ima katera izkušnje s tem?Prosila bi za nasvet.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: fax in zanositev
15.9.2008 14:39:28   
Anonimen
Jaz tudi ne vidim oviruser posted image .
Če si otroka želiš.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: fax in zanositev
15.9.2008 14:41:39   
ursi
mislim, da če si res tako zelo oba želita otročka, to sploh ni problem. Jaz sem cel faks naredila z dvema otročkoma, pa je šlo. No, mal mi še manjka, ampak sem skor na konju. Sploh pa ni nikjer rečeno, da boš takoj zanosila. Upam sicer, da boš, ko se bosta za to dokončno odločila. Saj otrok ne predstavlja samo breme in en kup obveznosti - meni sta predstavljala tudi ogromno nove motivacije. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: fax in zanositev
15.9.2008 14:42:36   
tanja28
Pozdavljena!
Jaz osebno sicer nimam s tem izkušenj poznam pa eno punco, ki je imela do konca dva izpita in diplomo, temo je imela že zbrano, je načrtno zanosila bila tako okupirana z nosečnostjo in branjem da ni naredila izpitov, diplomo je pa napisala potem ko je že rodila. Tako da če imaš voljo bo ti šlo po drugi strani pa ne boš mogla tako uživat nosečnosti če se boš full učila, če pa imaš kakšno pomoč potem ko boš rodila pa ni panike če ti zdaj ne rata, če si prav organiziraš gre vse. Jaz poznam par punc ki so študirale zraven dojenčkov je pa res da so imele pomoč doma pri ostalem delu, ker vsega pa ne zmoreš. Presodi sama kako in kaj, in se odloči. Jaz zase vem da tega ne bi naredila ker nisem takšen človek, ker vem da ne bi mogla študirat in imeti dojenčka hkrati. Pa vso srečo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: fax in zanositev
15.9.2008 14:43:11   
ursa30
jaz tudi ne vidim nobenih ovir. če si ga oba želita in če sta preskrbljena finančno...sploh pa ni nujno, da bi se v 9 mesecih vse zgodilo. veliko je parov, ki se za user posted image  matrajo kar nekaj časa..upam, da vidva ne bosta med njimi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: fax in zanositev
15.9.2008 14:54:49   
pokica_
Pozdravljena študentka!
Sama sem mnenja, da kjer je volja, je tudi moč...Videt je, da se imata rada in ni res nobene ovire za prihod user posted image . Meni je žal, da nisem postopala tako kot ti,...
Poznam kar nekaj punc, ko so tole lepo izpeljale, podaljšale še status absolventa, dobile štipendijo in že sedaj pridno hodijo v službo.
Srečno! user posted image

_____________________________

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: fax in zanositev
15.9.2008 15:13:20   
girly
Midva sva se odločila že 4 leta nazaj za otročka, ko sem bila še na začetku faksa. in...ni uspelo user posted image  Sva cela 4 leta čakala, da sva zagledala tisti user posted image  (sedaj sem v 7.tednu). sicer pa sem sama sedaj na koncu študija, še diploma manjka pa bo user posted image  . kar hočem rečt je, da če sta oba zato, ne vidim ovir, da ne bi delala na user posted image . meni ni žal, da sva začela že tako zgodaj, ker sicer bi se lahko zgodilo, da bi bila že krepko čez 30, ko bi zagledala magični user posted image . seveda pa je odločitev vajina!

srečno

_____________________________

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: fax in zanositev
15.9.2008 15:33:38   
ninca19
tudi jaz ne vidim ovir, zakaj ne bi imela user posted image tudi sama sem še študentka in pred mano je še celo leto študija, praksa (350ur) in še diploma. pa sem se vseeno odločila da boma imela otroka. vem da bo težko, ampak če nekaj res hočeš to tud narediš. zdaj sem v 11.tednu in pričakujem rok nekje v začetku aprila.takrat bom ravno zaključila predavanja, čakalo pa še me bo nekaj izpitov. mamo pa srečo, da si lahko podaljšam status za eno leto, tako da ne vidim težav.
po moje se pri vsaki ženski pojavljajo vprašanja, kaj pa če... sam, če boš se vedno to spraševala in nič naredila,ne boš nikoli vedela.
vso srečo


_____________________________

Nina

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: fax in zanositev
15.9.2008 15:46:57   
Anonimen
Ja punce,full sem pozitivno presenečena in hvala za nasvete,ker ste mi full pomagale.Imate prav.Girly in ninca19, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: fax in zanositev
15.9.2008 16:13:54   
lara larissa
Pozdravljena,

Tudi sama sem študentka in mamica. Tudi pri meni se je pojavilo vprašanje kaj pa če?! Pa je ljubezen in želja po otroku premagala tisti kaj pa če. Zdaj smo že 4 mesece družinica in smo zelo zelo srečni. Tako da tudi pri vama po moje ni ovir, sploh pa če imata urejene finance, stanovanje in seveda ljubezen....

Upam da kmalu  zagledata plusek, srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: fax in zanositev
15.9.2008 18:25:11   
_sanja_*
Jaz sem podoben primer.

Odločila sva se za otroka... Ratalo je takoj v prvouser posted image No, do konca so mi ostali še 4 izpiti in diploma. Nameravala sem diplomirati do septembra (zdaj) in iti oktobra na magisetrij.

Izšlo pa se je takole:
Test je bil pozitiven 11.4. Potem sem v roku enega meseca šla na vse 4 manjkajoče izpite in jih naredila z 9 oz. 10.user posted image user posted image user posted image
Diplomo sem napisala ca. 80%, potem pa se avgusta odločila, da ne bom diplomirala in šla na magisterij, ampak bom raje izkoristila absolventa, v tem letu uživala doma z otročkom in diplomirala naslednje leto, ter nato šla na magisterij.

Upam, da se nisem napačno odločila. Se mi zdi pa boljša ideja, da to leto uživam z otročkom, ki še prehitro zraste, ne pa zraven še študiram. Absolvent ti to ponuja. Diplomirala pa nisem zaradi tega, ker se finančno bolj splača, če kot študentka še imam status in dobivam štipendijo, ne pa da grem na zavod.
No, zdaj samo še čakamo na decemberuser posted image user posted image user posted image

Vsekakor mislim, da je pravi čas. Vse se da, če se hoče.
Ob tem pa je potrebno dodati še to, da jih veliko na tako zelo želeni user posted image čaka kar nekaj časa...
Srečno!


(odgovor članu lara larissa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: fax in zanositev
15.9.2008 23:50:44   
Arual
Ti kr v akcijo če si želiš dojenčka.

jaz sem absloventka, trudim se za user posted image  že eno leto, nekaj izpitov do konca in diploma, tako da kr v akcijo, saj ni nujno da takoj uspe.

LP

_____________________________

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: fax in zanositev
16.9.2008 9:00:59   
pattaya
Tudi jaz imam podobne želje. Zdaj sem sicer v absolventu, praksa in diploma. Z mojim sma se odločila za user posted image , čeprav še nameravam iti naslednje leto študirat naprej (magisterij), ampak imam nekaj pomoči doma. Sicer mi pa tak vsi pravijo, da če sem ta tri leta študija naredila s tako lahkoto, da bo potem z user posted image  vred tudi šlo, ker tak kot pravijo kjer je volja je tudi moč. Seveda pa ni nujno, da bo kar ratalo. Midva se sedaj trudima pol leta in še naprej se bova, pe če bo ratalo pred študijem, vmes ali pa po študijo, enkrat že bo in takrat se bomo že potrudili in zmogli vse.

Tako da če imata tako željo, ji kar sledita in jo uresničita.

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: fax in zanositev
16.9.2008 11:30:56   
5ra_28
Jaz tudi mislim, da če imata vsa poštimano, kot si napisala (stanovanje, finance), potem kar v akcijo user posted image . Drugače je pri parih študentih ali brezposelnih brez stanovanja in financ, potem pa jamrajo, da se s socialno pomočjo ne da preživet. Itak se je je povprečna starost žensk, ki prvič rodijo, povečala za 10 let, če primerjamo z generacijo naših staršev. Saj če pa gledaš, kdaj bi bil pravi čas za otroka?!! Kdaj bo tista res prava dovolj velika plača, kdaj bo dovolj veliko stanovanje ali hiša, velik družinski avto in še en zraven??!! Nikoli ni vse tako kot mora bit. Vsaj pri nas povprečnežih ne. Živimo s tistim kar imamo. Pa vso srečo, da vama čimprej uspe na user posted image .

_____________________________

Končno smo trije:)

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: fax in zanositev
16.9.2008 11:59:49   
sakuL
user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: fax in zanositev
16.9.2008 18:35:12   
tweety83
Živijo!

Jaz ti rečem tako - iz mojih izkušenj in tako na splošno:
če imata vse poštimano,bi jaz na tvojem mestu se odločila za dojenčka - ker nikoli ne veš kako dolgo bo trajalo da boš zanosila,zato se ne obremenjuj s takimi stvarmi kot je zadnji letnik faksa - vse bo vredu.
Mi2 sva tudi hotela imeti vse poštimano in sedaj tudi imava - finance, stanovanje, diploma je že zdavnaj za mano - in je leto naokoli ko se trudiva pa še ni nobenega efekta.
Če si sama pri sebi pripravljena - potem ga imejta!

Veliko uspeha!!!
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: fax in zanositev
18.9.2008 14:42:34   
Ylenia
oj!
js tut se hodim na fax. no sem ravno koncala s 4. letnikom in pred mano je absolventsko leto namenjeno 4-im izpitom in diplomi. midva sva se tut kar odlocila delat na user posted image  ker si oba ful zeliva. ko se enkrat odlocis, je pomoje to pravi trenutek, ker tko kot je ze ena omenila, ne mors cakat na najboljso placo in najvecji avto in blablabla. ker to ne ves kdaj bo ce bo. sicer pa ko si v sluzbi tut ne cakas da bos koncala s sluzbo da bos lahko zanosila. in s faksom je isto. mas pac svoje obveznosti, al je to faks al je to sluzba. js sem pac na takem faksu, da mi bo diploma vzela okrog pol leta raziskovalnega dela, pa razmisljam da je to isto kot bi hodila v sluzbo. pa upam da me ne bo vse skupaj prevec znerviralo in da cimprej zagledam user posted image  al pauser posted image  al pa kr oboje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: fax in zanositev
18.9.2008 15:20:46   
severnica77
Po moje ni ovire, če si želita otroka.
Ker vedno bo nekaj. Potem bo služba, potem bo nedoločen čas ali kariera .....

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: fax in zanositev
19.9.2008 15:21:19   
Martinčka
evo jaz sem tako govorila... najprej šola potem pa bova poskusila.. pa so vsi izpiti narejeni, pa govorim zdaj najprej hiška potem pa bova poskusila.. vedno nekaj pride za kar lahka rečeš, da boš še počakal.. vedno.. zato če sta oba zato in si fejst želita, pojdita v akcijo..
midva bova tudi počasi šla v akcijo čeprav še ni hiške.. ampak prelagat kar ne moreš, ker kot mi je že ena rekla tukaj na forumu, če preveč načrtuješ, ravno takrat potem ne rata kot bi moglo..
veliko sreče in poguma obema!

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: fax in zanositev
24.9.2008 18:24:12   
ZaGa
Lep pozdrav vsem skupaj!

Tudi jaz sem novopečena absolventka. S fantom sva se odločila, da začneva naslednje leto delati na user posted image . Tudi mene skrbi kako bom, saj samo občasno delam preko študenta, fant pa dobiva minimalno plačo...pa še vsak na svojem koncu Slovenije sva in še nimava svojega stanovanja. Vendar je želja mnogo večja od skrbi...tudi sama razmišljam, da bi podaljšala absolventa in se potem vpisala redno na magisterij ter prejemala štipendijo...vse ostalo bo pa že...prepričana sem, da bodo pomagali tako moji starši kot tudi njegova mami... Sicer sem pa vedno bila mnenja, da si želim imeti otroke še pred 30. letom...po možnosti prvega še pred 25.!
Tako, da kar veselo na delo in upajmo, da se kmalu pokaže user posted image ali pa user posted image .

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: fax in zanositev
24.9.2008 21:21:25   
Anch
Imam podoben "problem". Oba absolventa, brez svojega stanovanja, oba sicer dokaj redno delava preko študentskega servisa. Ampak si tako zelo želim bebice! Zadnje čase cele dneve preživim na forumu in berem berem... user posted image
Ne vem, nekaj mi pravi, da naj poskušava, nekaj pa naj počakam na službo  in svoje stanovanje... In če službe ne bo še tako kmalu? Eh...

(odgovor članu ZaGa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: fax in zanositev
25.9.2008 9:18:03   
Ylenia
ja ja pride tisto obdobje... pomoje je "baby fever" biolosko stanje user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu Anch)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: fax in zanositev
25.9.2008 11:24:58   
Anch
Pride to obdobje ja... Pa še moja sestra je tri mesece noseča. Kaj bo šele, ko bo rodila, moj fant se že kar boji. Pravi, da se mi bo zmešalo user posted image

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: fax in zanositev
25.9.2008 16:17:34   
ZaGa
Anch: tud js se počutim tako kot ti...že kar neki časa skos visim na tej in podobnih internetnih straneh, preberem vsak članek, spremljam vsak forum...res neverjetna želja! Pa čeprav me skrbi zaradi finančne preskrbljenosti in svojega stanovanja in podobno...samo želja je preprosto mnooogo večja od teh skrbi...
Pa dve moji sestrični sta noseči, od fanta sestrična, ravnokar sem dobila še drugega bratrančka, moja prijateljica je noseča, ena pa rodila pred kratkim...VSE so noseče okol mene!
Upajmo, da tud nam bo uspelo imet user posted image pa da se bo vse skupaj že nekako rešilo! user posted image


(odgovor članu Anch)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: fax in zanositev
25.9.2008 16:51:39   
Anonimen
Ne vidim ovir.user posted image

(odgovor članu ZaGa)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....




če se otrok ponoči po nesreči polula v posteljo 2
muška

torej vprašanje št. 2 če se otrok ponoči ponesreči polila v posteljo, kdaj potem preoblečete posteljo?

takoj (77%)

naslednji dan (21%)

ko je na vrsti preoblačenje postelj v mesecu (2%)


Število vseh glasov: 270

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!