Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

da ne kupujta oken v Obiju.Res so nizke cene,vendar niso kvalitetna,okna pa kupuješ za dolga leta.
. Tko da te pride kar drago....... aja kvadratura 120 m2.
Saj ne gre za to, da živijo v tem stanovanju, temveč da imajo v življenju 'zlato rezervo'.
, ne vem no, za tole zlato rezervo za otroke maš čist prav, vendar tale zlata rezerva je en mali brlog (kot so že druge povedale, bodo težko prodali in tudi težko živeli not), medtem ko lahko na drugačne načine to zlato rezervo povečaš na kaj večjega kot samo brlog. In to je bil moj namen povedat, ampak če je moj nasvet slab in ste zadovoljni s tem, pa nikogar ne oviram, saj je itak vaše življenje. In potem se nekari sprašujejo kako lahko un ima toliko več, mi pa komi furamo iz meseca v mesec, pa saj ni čudn, ostanem kar brez besed, ko vidim kolk se določeni ljudje ne znajdejo oz ko ti še povejo, da daješ slabe nasvete. Pa brez zamere