Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšno mikrovalno pečico? 5.1.2008 14:41:15
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
riders, jaz imam Sharpovo, v inox izvedbi, pa ima vse mogoče programe od žara, do pečenja, pa ne vem kaj še vse...v glavnem vstran vržen denar, ker dejansko potrebujem samo odtaljevanje pa pogrevanje.kak žar? sej ga niti v mikrovalovni uporabljat ne znam, pa sem si parkat prebrala navodila. tko da jaz če biše 1x kupovala, bi vzela najosnovnejšo, vse ostalo je pa višja znanost.
|
|
|
|
RE: Kakšno mikrovalno pečico? 5.1.2008 14:44:01
|
|
|
|
blue sky
|
Evo, se strinjam c SC. Mi imamo Gorenje inox mikrovalovko, plačali smo jo okrog 60.000 jurjev, ima vse, kar hočeš. Ampak jaz je razen pogrevanja ne uporabljam, no, včasih še kaj odtalim v njej, to je pa vse.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.