Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.Sva si v teh zadevah precej različna,vendar drug drugemo pustiva,da počne tisto kar mu paše.Moj včasih bere tudi do 4 zjutraj(službo začne ob 7 ali8)pa me to ne moti.
, a to je problem?!?
spat, ponavadi pogledava kak film, jest sm pol že kmal zaspana in grem spat. Mojga dragega večkrat zmanjka med filmom, tko da zadne cajte hodi z mano spat, drugače pa skos on potegne ta dolgo. Ampak se ne obremenjujem s tem. Jest grem spat sama, ker sem zmatrana...
.Veš jaz hodim spat že ob 8 ali 9 in z otroci beremo pravljice,moj pa pride ob 11 al pa polnoči ,otroke raznosi v svoje sobe se stisne in zaspiva.Očitno tudi tvoj ne rabi toliko spanca.Jaz da grem spat ob polnoči bi bila zjutraj koma in zakaj bi potem še njega silila v to,da bi se premetaval.Počakaj da vajina štručka malo zraste pa se boš z njim cartala in mu brala pravljice možiček pa bo v miru prebral kako knjigico in si pogledal kak filmček.Te pa popolnoma razumem ker si navezana nanj,kot jaz na mojega.