|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Standardizacija kvadrature... 10.8.2008 21:37:01
|
|
|
|
Pikec
|
To je bilo do sprejetja novega pravilnika. Po novem pravilniku mislim, da tega ni več. Drgač pa.. Tuki je link do zbirke predpisov s področja graditve. Noter daš recimo stanovanjska hiša, pol ti pa ven zmeče vse zakone, pravilnike in uredbe, ki veljajo za gradnjo bajte. http://prostor.gov.si/isgp/index.html
|
|
|
|
|
RE: Standardizacija kvadrature... 10.8.2008 23:00:06
|
|
|
|
Marogica
|
hvala Pikec, vendar ne gre. Če vpišem stanovanjska hiša, bi še mogla klasifikacijo, pa vrsto predpisa, pa..... V glavem stvari, ki jih ne poznam. Mene pa enostavno zanima, kolikšna je kvadratura spalnice, kopalnice, Wc-ja in ostalih prostorov po normativih. Enostavno...npr. ca.5 m2, ali 23m2 ali....samo tako "od oka". Še enkrat vseeno hvala
|
|
|
RE: Standardizacija kvadrature... 10.8.2008 23:08:49
|
|
|
|
sonchek
|
To bi pomoje mogla vprašat, kakšnega arhitekta...
|
|
|
RE: Standardizacija kvadrature... 11.8.2008 7:43:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva mava tko: dnevna, jedilnica in kuhinja - cca. 50m2, kopalnica 5 m2, spalnica 18 m2, otroške 16 m2, kopalnica večja 10 m2...
|
|
|
|
|
RE: Standardizacija kvadrature... 11.8.2008 11:38:17
|
|
|
|
Pikec
|
Grem preverit... sporočim.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.