|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Steklena polička za v kuhinjo - ki je tudi luč
9.10.2008 10:06:28   
HuAnita
Če kdo ve, če to prodajajo že kje pri nas ali v Ikeii (tam sem iskala, pa na spletu nisem našla...)
Imajo pa to Marlesove in Gorenjeve kuhinjo - gre za tako debelejšo polico, ki je iz neke zmesi stekla in plastike (več me ne vprašajteuser posted image ), debela cca7 cm, nanjo lahko denimo zložiš kozarce ali šalice za kavo, je pa to tudi svetilka, po vsej površini namreč sveti. Pri naročanju kuhinje smo ni naračunali, da bi 68 cm te police stalo 188 evrov 8kar se mi pa es zdi blazno veliko), zato mi je prodajalec svetoval, naj še potipam naokoli, ker je to (tudi glede na ceno celotne kuhinje) drago.

Torej, če veste o čem govorimuser posted image , bi vas prosila, če me napotite na praiv naslov...

Tenk ju!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Steklena polička za v kuhinjo - ki je tud...
9.10.2008 10:30:58   
Anonimen
Poglej v Schachermayer v Trzinu, sicer pa je ta cena, ki so ti jo postavili kar tam nekje. Govoriš o osvetljenem dnu viseče omarice. Dno je namesto navadne poličke narejeno iz dvostranskega stekla, v sredini je lučka, ki osvetljuje pult in notranjost omarice.

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.10.2008 10:39:20   
HuAnita
Ne, ne, Ankica, to ni dno viseče omarice!
To je samostoječa polička, ki je pač malo debelejša od običajne...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.10.2008 10:51:05   
Anonimen
Aja, prav poličko misliš. zna biti tista cena še kar ugodna, veš. Sicer pa v Trzinu, kot sem že rekla. Vem, da imajo okovja za kuhinje in cel kup te drobnarije, dodatkov ipd, mislim, da tudi poličke z lučkami.

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.10.2008 12:30:04   
travica
jaz sem jih v Bauhausu videla (na začetku, pri lučeh) pa mislim da tudi v Merkurju. Ampak cena bo tu nekje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.10.2008 14:57:53   
Anonimen
Jaz sem jih nabavila na ebayu, mislim, da sem eno zlicitirala celo za 13 eurov. So pa širine od 45 pa do 120 cm. Pri ans sem jih videla v Bauhausu.
Evo tule je en link, da boš hitreje iskala...
http://cgi.ebay.de/Kueche-Leuchtregal-Leuchte-Glas-Regal-Lichtboden-60cm_W0QQitemZ370092287840QQcmdZViewItem?hash=item370092287840&_trkparms=72%3A1229%7C39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14

mislim, da sem jih jaz pri tem kupila (sam poštnina je pri njih vedno malce dražja):
http://cgi.ebay.de/Design-WANDLAMPE-Leuchtregal-45cm-Lichtboden-UVP89_W0QQitemZ280274005914QQihZ018QQcategoryZ39010QQtcZphotoQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262

< Sporočilo je popravil Miša99 -- 9.10.2008 15:06:31 >

(odgovor članu travica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
9.10.2008 15:01:09   
HuAnita
Miša99 - imaš kje kakšno slikco z ebuya? Proooosim, da vidim, če je to to...

Hvala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.10.2008 18:12:22   
Ex Animo
Jaz imam v kuhinji takšne police kot ti misliš. Sem jih pa naročila skupaj s kuhinjo Gorenje. Drage so, drage user posted image . Sem pa videla podobne police v trgovini Prelog v Citiyu v Mariboru. Samo cene pa ne vem user posted image . žal.

AMOR PARENTUM LIBEROS OBLECTAT.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.10.2008 7:44:52   
anju
v lesnini je 30€ dolga 60cm

(odgovor članu Ex Animo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.10.2008 9:58:52   
HuAnita
A res - mislimo to enako poličko??!!! Ker na e-buyu so iz Nemčije nove cca 100 eur...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.10.2008 12:10:51   
anju
ja, če so tiste, ki jih hočeš podobne tistim, ki jih je prilepila miša99 z ebaya. lesninine zgledajo približno tako. kako je skvaliteto, ne vem. ampak imajo alu okvir in tako steklo. je bilo tudi meni žal, da si nisem pustila kablov na drugem mestu, ko sem zagledala te poličkeuser posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.11.2008 21:38:39   
HuAnita
No, tista mini mini polička, zaradi halogenk ne moreš nanjo nič postaviti, stane 30 eur, taka konkretna, ki je res tudi polička, ki se ne pregreva, pa pride 109 euruser posted image user posted image user posted image

Če katero zanimauser posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.11.2008 12:11:50   
sazi
HuAnita, sem ti enkrat že pisala na to temo, pa imam mogoče kak nov podatek (čeprav polic pa še nismo kupili). V Rujz designu jih imajo tudi. Za druge velikosti nisem vprašala cene, ampak za 60cm je cena z DDV-jem 70 EUR. Za tiste v Lesnini še nisem preverila, kako je s postavljanjem na police, se pa občutno cenejše in zagotovo steklene, za tiste na internetu (iz Nemčije), vem pa še manj. Kot rečeno, še nisva naročala, bova pa zagotovo.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.11.2008 14:49:02   
HuAnita
Sazi, kje pa je ta trgovina?

hvala

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.11.2008 19:31:16   
sazi
To v bistvu ni ravno trgovina, ampak kar na sedežu firme, kjer imajo manjši razstavni salonček, saj je njihov osnovni produkt (razstavljen) vsemogoči ročaji, imajo pa tudi te poličke.
Nahajajo se na koncu Letališke - ob OMV pumpi. Sem šla zadnjič ene ročaje gledat in videla te poličke, pa sem vprašala za ceno 60cm (kakršne potrebujeva midva). Se mi zdi, da je zgoraj steklena, spodaj pa plastična, na letaku je pa tako narisano, da so stvari gor postavljene.
Sem šla gledat na njihovo spletno stran, pa so v E-katalogu samo ročaji, teh lučk pa ni.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.11.2008 15:44:29   
Anonimen
imajo tudi. Za druge velikosti nisem vprašala cene, ampak za 60cm je cena z DDV

Na ebayu lahko nekatere licitiraš in jih dobiš za bistveno manj kot 100 evrov.  Jaz sem res že malo pozabila koliko so bile moje, vem da sem dala za 120 cm nekaj pod 50,00 evrov + poštnina, za 50 cm pa sem ravnokar pogledala racun in sta bili ena 18,00 evrov, druga pa 26,75 evrov... Se pa ne pregrevata gor imam naložene skodelice in po dveh letih drži še vedno vse normalno... Je pa treba tudi po ebayu mal brskat user posted image ...

(odgovor članu sazi)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Zgodbe malih junakov: Trmast po mami, tih ...
Celo nosečnost sem poslušala, da bom carica, če bo ta nosečnost zdržala do konca. Pred Gabrielom sem imela spontani spla...
Katero mleko v prahu so mame ocenile najbo...
Rezultati ankete med 500 mamami razkrivajo, katera blagovna znamka adaptiranega mleka je po njihovem mnenju najboljša. E...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Mobitel.
Admin

Ali ste zagovornik nakupa mobilnih telefonov za otroke, stare 2, 3, 4 leta ...?