|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   manj mleka ob menstruaciji?
28.6.2010 21:03:23   
tlb
jap, detece je staro dobrih 6 tednov, jaz pa že dobila menstruacijo.....no comment.....

in mali se sedaj na veliko krega z dojko, hoče pit na dve uri, pije samo 5 minut in imam občutek, da je mleka manj; no, sem ga tudi tehtala pred in po podoju in spije premalo, tako, da mu danes dodajam po dojenju (na flaško je kar navalil....).

A ima katera poodbne izkušnje? Da je manj mleka ob menstruaciji? Se to kasneje "uredi"? Tj. količina mleka se normalizira?

SIcer trenutno jemljem tudi antibiotik; možno, da je tudi ob tem prišlo do zmanjšanja mleka? Jemljem Anaclosil.

Hvala in lep pozdrav!
T
---------------
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: manj mleka ob menstruaciji?
28.6.2010 21:10:19   
sami0804
Po prvem porodu sem dobila M po štirih mesecih,po drugem pa po treh,obakrat polno dojila.
Količina mleka se na začetku M ponavadi zmanjša ,slišala sem tudi,da se spremeni okus in zato dojenček kak dan,dva slabše pije in se "krega" na dojki.
Enako se mi je dogajalo dvakrat,in zato mislim,da je nekaj na tem.Vsekakor bo pa boljše,če mu ne boš dajala dodatka,ker se količina po kakih dveh dneh spet normalizira.Rajše pristavljaj.
Za antibiotik pa žal ne vemuser posted image .


_____________________________

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu tlb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: manj mleka ob menstruaciji?
28.6.2010 21:16:10   
krtačka
Če je star 6 tednov, ima poskok v rasti, zato je normalno, da se želi več dojiti. Ne dajaj mu flaške, ampak doji po otrokovi potrebi.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: manj mleka ob menstruaciji?
28.6.2010 21:43:15   
eva1
Pri prvih dveh nisem opazila, da bi bilo manj mleka, al pa da nebi pila..sedaj pri tretjem pa groza, mali se ob vsaki M krega z joško sedaj ko ime že zobke, me grize, noče se dojit, očitno je res mleko drugačnega okusa, po M pa se stanje spet normalizira....

(odgovor članu krtačka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: manj mleka ob menstruaciji?
28.6.2010 22:20:43   
polho3006
Tudi pri meni je ob user posted image  OBČUTNO MANJ mleka...prvo user posted image  sem dobila 8 tednov po porodu ob polnem dojenju in me kar panika zagrabila da bom ob mleko, ampak...sedaj je mali star 6 mes. in se še vedno skoraj polno dojiva (malo je že GH), vendar je ob user posted image  bolj pestro. Če hočeš še nekaj časa dojiti, ne dodajati!!! Pristavi ga tolikokrat koliko bo želel, pa tudi če ne dve uri!!!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: manj mleka ob menstruaciji?
29.6.2010 9:53:00   
tlb
včeraj sem mu dodajala, ker je spil samo po 70ml, pa imela sem občutek, da ni več nič pustil "not", pa mali je bil siten, je jokcal (sem si to razložla kot lakoto). Pa sem si potem zvečer spumpala še vsaj 30 ml (in morala dragoceno belo tekočino odvrečt, ker nisem imela čisto čiste pumpice user posted image joj, pozabljivka....neki flekci so bli v flaški, pa nisem upala mleka shranit).

Tak da dodajala mu res ne bom, razen moje mleko po flaški :)

Ma pa res taaaako borbo vsakič zdaj ko pije, da mi je že smešno; pa kake zvoke spušča, pa navali gor, pa nateguje mi bradavico (ki je še vedno polna ragad in boli ko user posted image ), pa godrnja, pa z rokicami krili-moram mu nohtke porezat, me ful krampa z njimi, pa v trebuh nabrca.....). Zgleda, da gre njemu ta M vsaj tolko na živce, kot meni..... nisem si mislila, da bo ta user posted image M prišla tak hitro, jaz sem mela plan uživat vsaj celo poletje brez..... eh.....

Hvala lepa za vse nasvete, res pridejo prav!
Pa fajn poletje, brez user posted image
T
-------------------

< Sporočilo je popravil tlb -- 29.6.2010 10:01:07 >

(odgovor članu tlb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: manj mleka ob menstruaciji?
29.6.2010 10:20:31   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: tlb



Tak da dodajala mu res ne bom, razen moje mleko po flaški :)


Kaj češ mu dojat svoje mleko po flaši-lepo prosim no..doji po njegovi želji, par dni bo še pestro potem pa spet vse ok...jaz sem imela sedaj pri 3 otroku že ful enih kriz z mlekom,pa nikoli nisem posegala po dodatku, se mi je zdelo, da tok vedno je da ni lačen...to traja par dni, potem pa spet naval na polno...ne obremenjuj se,sej bo vse ok

(odgovor članu tlb)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: manj mleka ob menstruaciji?
29.6.2010 12:40:58   
divans1
Hm, zanimivo.... spet zvem nekaj novega. Tudi sama sem sedaj 7 tednov po porodu dobila user posted image , hvala bogu, me nič ne boli, ampak tudi opažam, da mi user posted image slabše pije, pa spat noče skoraj nič, če pa že zaspi, pa se kmalu zbudi....user posted image user posted image user posted image Je možno, da je slabše spanje kaj povezano z mojo menstruacijo?

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...
Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?