Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

drugače pa sem se morala tudi jaz boriti za svojega otroka 3 late na sodišču in dosegla vsaj to da je sin dodeljen meni, stiki pa potekajo da je sin en teden pri meni in en teden pri očetu. vendar pa se oče ne ustavi in mi želi na vsak način sina vzeti, uporablja pa vse mogoče načine od csd-ja naprej. skrbi me ker sem drugi teden vabljena na multidisciplinarni tim in me je kr groza kaj bo, če se ne boma mogla zmenit, v kar precej dvomim, ker mi že 3 leta "nagaja" in zaradi tega ne želim ostati brez sina. sem pa bila itak sama žrtve psihičnega nasilja z njegove strani in bila tudi 8 mesecev v materinskem domu.
Glej jaz bi na tvojem mestu, bila to kar sem. Če bi se sama znašla na takšnem posvetu , bi bila odločna ne bi se spuščala v konflikt z bivšim partnerjem..