|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nazaj k tašči!
18.8.2005 8:59:54   
karmy
če je ti ne maraš in ona tebe ne, potem tvoj ne more tukaj narediti prav nič...

če imaš občutek da boš spet nesrečna ne it... resnično ker boš tako obžalovala, kot prej ... dovolj si stara da na svojem lahko živiš in verjamem da ne maraš da ti kdo soli pamet... enako je pri meni...

moj bivši je hotel da se preselim k njim oz. k moji bivši tašči... ne hvala... bi ji še kaj naredla... tako jo sovražim... čimdlje stran od jeze in žalosti, drugače boš še zbolela....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Nazaj k tašči!
18.8.2005 10:45:51   
Anonimen
Hvala vsem za odgovore.

Včeraj popoldne sva se z :love: še enkrat v miru k mizi vsedla, sem mu povedala vse kar me muči in česa me je strah, kaj pričakujem od njega, se o stvareh odkrito pogovorila in moram reči, da sem zadovoljna z rezultatom.Znal me je pomiriti in je sam povedal, da mu je jasno z kom živi in da to ni več njegova mama in to pokazal svoji mami že z dejanji in besedami.

Nikakor več ne leta k mami za vsako figo in tudi ona se ga je že pred časom nehala klicat za vsako bedarijo in kar nekaj brezveze.Seveda nimam nikakor nič proti da gre k njej, tudi jaz hodim k svoji mami še vedno po nasvete in jo vsake toliko pokličem in potem dve uri klepetava, le da so stvari v meji normale.

Jaz mislim (in tudi :love: se strinja) da je bilo to, da sva se za 3 leta odselila stran od njih pametna poteza, ker sva tako sebi dokazala da zmoreva tudi brez njih (finančno in brez njihovega pametovanja, ker se nama je včasih zdelo, da jima moreva biti za vse ves čas hvaležna in se zato po njihovem vetru obračat) in to isto so tudi sami spoznali.Zato se že lep čas več ne vmešujejo v naju, kako nama teče gospodinjstvo, če je taščin sin cel in sit:)-So ugotovili, da mi čisto nič ne manjka:)-.

Jaz sem bila v teh 3 letih zelo malokrat pri njih, za kak rojstni dan, drugače pa sploh nisem čutila nobene potrebe po hojenju tja.:love: pa je bil večkrat (cca.2x tedensko po pol ure, ko je pač on imel čas in ne takrat ko je ona hotla) in je tako očitno tudi njegova mama dojela, da ne bo več kar naprej vsak dan visel pri njej in pritekel za vsako figo.Se tudi njemu več ne da in ji je to že povedal.

No, in tako sva se po najinem pogovoru včeraj zvečer povabila k tašči in tastu na obisk in dali vse karte na mizo, kot ste svetovali.Moram rečt, da me je bila kar groza kaj bo, ampak na koncu se je izkazalo vse za ok in pol manj grozno kot sem mislila.

Pokazala sva jima hvaležnost in da znava cenit to, da so nama odstopili spodnjo polovico hiše in koliko nama to pomaga v primerjavi z tem da bi morala sama zidat ali nekaj kupovat.Dala pa sva jima tudi vedet, da je treba celo nadstropje komplet obnovit (tudi nova okna, vrata, prostorsko razdelitev spremenit, nova elektrika...) in da bova midva oba skupaj vložila svoj denar v "njuno" hišo in zato upava, da smo z temo kdo je kaj komu dal in kdo mora biti komu hvaležen končano.Pokazala sta neverjetno veliko razumevanja in strinjanja, saj tudi sama vidita koloko stvari stanejo in da sama tako velike hiše ne zmoreta več sama vzdrževati, pa tudi mlajša nista vsak dan.
Povedala svajima tudi da ne želiva da se kakorkoli vmešavata v to kako bova stanovanje naredila in opremila, da je to čisto najina stvar in da se nimata kaj vmešavati v to koliko bo kaj stalo in kako sva denar obrnila in za kaj porabila.Je tašča takoj rekla, da je to čisto najina stvar ker bova midva v tistem živela, le prosla je, da bi vgradila enaka okna kot jih imata onedva zgoraj in enako ograjo na terasi in balkonu, da bi bila hiša od zunaj v istem stilu.Tudi prav.Želela bi tudi da se naredi fasada in dvorišče in da upava, da bi pa tukaj prispevali pol pol in neverjetno, tudi tukaj je vse gladko teklo in sta vesela, saj je vse lažje naredit, če da več ljudi skupaj.
:love: je prosil očeta če bi lahko pomagal pri delu, ker je tudi sam večino vsega naredil zgoraj (kopalnica, voda, ogrevanje, klime, laminat, zidi...) ker bi z tem veliko prihranili in je bil vesel da ga je prosil.:love: ga je pa čisto mimogrede opomnil, da sva tudi midva takrat njemu pomagala (uf smo takrat enega betona na roke znosli), tako da ne bi bilo spet kakih izpadov kdo je komu kaj naredil in pomagal.

Že enkrat prej je :love: doma omenil da delava na :duda: in včeraj rekel, da upa da nama kmalu uspe in da bomo morali z vsem skupaj malo pohiteti in končati hišo.In ko smo bili že pri tej temi, je on sam mami rekel, da je :duda: samo najina stvar, da ga bova midva vzgajala po svojih najboljših močeh in da je njena vloga biti samo babica in čisto nič drugega.Da nima kaj modrovati kako je otrok oblečen, če je dovolj jedel, kako naj ga damo spat in podobno.In je malo nos potegnila, ampak je videla, da nima kaj za rečt.Potem pa sem se še jaz malo vmešala in ji rekla, da ji bom za kakršnokoli pomoč hvaležna, da mi bo sigurno kdaj pasalo da pazi na vnuka, da kaj pospravim ali se zgolj naspim in če bom rabila kak nasvet jo bom sigurno vprašala, le da jih delit ne rabi kar sama od sebe in da je vzgoja otroka zgolj naloga staršev in ne še celega sorodstva zraven.In da vedno lahko kaj kupi vnuku, je prej naj vpraša naju.In potem je bilo že malo bolje.

No, in tako sva sedaj v nedeljo že povabljena na kosilo in ko sem prej klicala :love: mi je povedal da ga mama še ni nič klicala in mu podala pridigo da ji kaj včeraj ni pasalo.

Očitno je bilo res potrebno se vsesti za eno mizo in se stvari odkrito pogovoriti.Očitno je na koncu tunela le malce svetlobe :)-:)-:)- in bom tako sedaj lažje spet šla tja.In tu in tam na kakšno kavo ali kosilo k tašči (btw.ful dobro kuha;))

Hvala vam vsem še enkrat, Srček

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   Nazaj k tašči!
18.8.2005 14:25:45   
Anonimen
Sama ne bi šla nazaj pod nobenim pogojem. Če se je že nekajkrat slabo končalo, potem se bo ponovno. Rajši bi vzela velik kredit, si nekje kupila stanovanje in denar namesto za najemnino dajala za obroke za stanovanje. Potem čez 20 ali koliko let pa bo tvoj fant itak podedoval hišo in bo samo njegova. Takrat bosta pa lahko ali prodala hišo ali stanovanje, bodo pa vajini otroci imeli lepše izhodišče za prihodnost.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   Nazaj k tašči!
18.8.2005 19:23:53   
Anonimen
Ne skrbi Ankica, smo se zmenli tako, da odgovarja tudi meni oz. nama z :love: in tako bova šla spet nazaj.Nisva tako bogata da bi si lahko kupila vsaj 3 sobno stanovanje na Obali (cene so nad 30 mio in potem je treba to še opremit) in ne mislim do svojega 50 leta garat ko nora za obplačevanje stanovanja.Sedaj pa me čaka 200 kvadratov z prekrasnim pogledom na morje, vložila bova od 10 do 15 mio in naredila res vse v nulo in bo mir.
Njegovi pa bodo čez 20 let stari 69 let in mislim da takrat še ne bodo pod rušo.
Sicer pa ne sekiraj se, stvari so se izkazale za manj grozne kot sem predvidevala, zato me ni več niti pol tako groza tja se vrnit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   Nazaj k tašči!
18.8.2005 20:00:40   
Anonimen
No, potem pa tudi uredu. Saj ko sem malo premišljevala o vaši zgodbi, se mi je zazdelo, da ste vsi skupaj, vključno z :love: vendarle malo odrasli in dozoreli ter da gledate na vse zadeve z drugačnega vidika.
Želim vama veliko sreče in vse najnaj :rozica::rozica::rozica::rozica:, pa uživajta v razgledu. Sem kar malo zelena od zavisti (sicer morja ne maram, ampak razgled nanj bi pa vseeno imela:)-:)-:)- ).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   Nazaj k tašči!
19.8.2005 0:45:33   
Anonimen
No, veliko sreče ti želim tudi jaz. Lepo da ste se pomenili in poskrbita, da se bojo starši teh dogovorov tudi držali, da ne bojo potem, ko bosta tam, kar "pozabili" nanje.
Pa na srce vama polagam, da si za ves denar, ki ga bosta vložila v hišo, spravita račune, ki naj bojo na vajino ime. Nikoli se ne ve... Tudi jaz si nikoli nisem mislila, da lahko mama lastnemu otroku zabije nož v hrbet, in to prav hinavsko, pa se mi je zgodilo to. Nikoli ne moreš biti 100%.
In naj se tvoj dragi še naprej takole poteguje zate in za vaju. Pa da ne bo spet najprej zavil k mami na obisk, ko bo prišel iz službe.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   Nazaj k tašči!
19.8.2005 22:55:58   
Sarina
No, evo kako se stvari kar naenkrat porihtajo 9nebesa.
"Ala ti vera".
Resnično ti želim, da se boste razumeli, čeprav močno dvomim, da bo pri vas mirna prihodnost. Žal :(.
Pa vso srečo - vsem želim :rozica::rozica::rozica:.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?