Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: še enkrat AVTOSEDEŽ RECARO 12.4.2006 11:10:37
|
|
|
|
mišika
|
ja, mi ga imamo.Res je vreden svojega denarja.Kupili smo ga pred 5 leti v Avstriji.Je pa čisto enak kot ga ima sonček v spletni trgovini. Trenutno imamo v uporabi Maxi Cosi Priori XP, ker je naš fantek star ,,šele,, 9 mesecev in ga RECARO še čaka na podstrehi. Je pa narejen iz zelo dobrih materialov, blago se ni nikjer nič scufalo in zelo fajn je tudi to da raste z otrokom ker se zgornji del naslona potegne gor in dol do otrokovih ramen in se tako nastavi višina sedeža. Bi vam kar svetovala nakup.
|
|
|
|
RE: še enkrat AVTOSEDEŽ RECARO 12.4.2006 15:02:20
|
|
|
|
novincek
|
Hvala za odgovor, ampak jaz sem še bolj firbčen! Zanima me kako je z naklonom sedeža, v primeru če otrok spi? Če je možno izvedeti tudi to, kje v Avstriji ste ga kupili? Hvala! LP
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiNaravna zaščita pred komarjiPoletje je čas za igro, raziskovanje narave in brezskrbne trenutke na prostem. A z njim pridejo tudi nadležni obiskovalc...
5 tipov mam – katera si ti?Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?