|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako ga obdržati v posteljki?
18.7.2006 10:31:36   
cindi
Haj!

Pri nas doma imamo že lep čas problem z našim sončkom. Sedaj je star 17 mesecev in ko se ponoči zbudi 8bčasih je to že ob 22-ih) enostavno noče ostati v svoji posteljki. Zvečer v njej ne zaspi ampak ob meni in ga potem ''preložim''. POtem pa halo. Včeraj zvečer sem se odločila, da ga to noč pustim. In kaj se je zgodilo? Kričal je eno uro da je bil ves hripav, od joka je kolcal tako da ga ga je zvijalo, potem mu je že šlo na bruhanje, no nakoncu pa je spet pristal pri meni. kako ga naj pustim dret če pa je bil že ves vijoličast? Res ne vem kaj naj naradim. Zadnje čase sploh ne morem spati ponoči, ker mi pleza sem pa tja po postelji in samo enkrat bo štrbunknil na zobe.
Svetujte mi kaj naj!

cindi
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako ga obdržati v posteljki?
18.7.2006 13:46:22   
Anonimen
js ti ne znam svetovat. pr ns je blo isto in s tem k sem jo pustila da se je drla v svoji pojstli sem dosegla samo to da tut vanjo ni več hotla it in jo je zasovražila. pol je neki časa spala pr nama ampak js to ne morm, pol smo ji pa kupil mal veljo pojstlo velikost 70X160 in jo dal med steno in med najino pojstlo. pol je blo pa ok. zdej mamo eno veliko ležišče v bistvu

(odgovor članu cindi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kako ga obdržati v posteljki?
18.7.2006 17:09:00   
ona
Cindi,pri nas je isto in podobna starost otroka,le,da je naša,ko sem jo pustila dret v njeni posteljici enostavno prišla ven in mi ni jasno kako,saj ji pride ograjica do vratu,ampak njej je ratalo in zdaj že en lep čas spi z nami in jo ni varijante,da jo dam v njeno posteljico!Razmišljamo pa,da bi jo dali spat k bratu v sobo,mogoče bo kaj palilo!
Pri taki starosti se po mojem ne da več dosti popravit,vsaj tako jaz mislim!

(odgovor članu cindi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...




Bi se odločila za doulo?
willma



Da (13%)

Ne (12%)

kaj je to doula? (74%)


Število vseh glasov: 319

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!