|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ESTRIHI IN OMETI
26.8.2006 11:20:07   
Pingvinčica
Zanimajo me približne cene estrihov in ometov. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ESTRIHI IN OMETI
26.8.2006 12:30:22   
lol
ometi-grobi in fini,ročni-2.400,00 m2
estrih-z vsem materialom-3.200,00 m2

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ESTRIHI IN OMETI
26.8.2006 19:34:54   
hubibubi
čisto odvisno kaj hočeš.

estrihi: če so, mislim da se reče plavajočei estrihi, potem potrebuješ, stiropor, folijo in beton. vse je odvisno od delbeline. na primer jaz sem za 14m2 dala 17.000 sit za material brez peska. material, ki smo ga uporabili pa je bil 4centimertski stiropor za 15m2, 15m2 folije, 4 vreče cementa. ker smo pesek že imeli doma ta strošek ni vštet, porabili pa smo 10 semakolinic peska. delali smo sami.

lahko pa estrihe narediš tudi tako da ne na tla položijo lesene plošče za estrihe. vendar so meni te estrihe odsvetovali če le ti niso narejeni tako kot je potrebno. lahko se zgodi da zaradi vlage prične te estrihe zvijati in čez čas pričnejo "škrpati".

ometi: jaz nisem delala kalsičnega ometa z malto, pač pa smo na stene nalepili kar mavčne plošče, pokitali spoje in zbrusili ter pobelili. za mokre prostore se kupijo mavčne plošče ki so odporne na vlago. zelo hitro in enostavno mislim pa da je cenovno bolj ugodno kot pa če ti klasične omete nekdo naredi, ki ga moraš za to plačati.

na razpolago imaš več vrst mavčnih plošč: klasične, za vlažne prostore, ognjevarne,... vsaka ima svojo ceno, tako da je zopet odvisno katero moraš uporabiti. najcenejše so navadne.

kolikšne so pa cene pri mjstrih pa ne vem, ker mi večino vse sami delamo.

(odgovor članu lol)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?