|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Baby born za fantka?
4.12.2006 7:04:14   
Anonimen
Saj vem, da smo se že enkrat pogovarjale o tem in da takrat nisem imela pmislekov kar se tiče dečkov in igranja s punčkami, samo...moj štiriipol letnik se nekaj zmišlja, da bi mu Miklavž prinesel Baby borna, tistega, ki joak in lula. Kaj mislite, je vredno,  a se bo res kaj poigral z njim ali ga pač zavajajo reklame, ki jih je tu mač v zdanjšnjem času? Jaz kar ne vem, kaj bi. Tastar sicer ni navdušen nad otrokovo željo, jaz tudi ne preveč, kaj pa ve mislite? Bi kupile dečku Baby borna? In konec koncev sploh ne vem, koliko ta stvar stane. A ve veste?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Baby born za fantka?
4.12.2006 7:09:21   
al1*
Ta stvar stane 10-13 tisoč - odvisno od trgovine.
Ali bi kupila dojenčka svojemu štiriletniku? Verjetno ne ravno tega dojenčka, ampak enega cenejšega - se tudi najdejo taki ki lulajo.
Naš štiriletnik svojega dojenčka sicer nima, jih pa ima njegova sestrica en kup, ampakuser posted image se z njimi praktično ne igra.


_____________________________

lp


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Baby born za fantka?
4.12.2006 8:12:49   
srki
Ti si to verjetno zase želiš, da se malo igrašuser posted image .

Hec.

Ma kaj pa vem, jaz bi mu, če bi se že odločila za to, kupila kakšno cenejšo varianto, če bi se kasneje premislil in tega dojenčka v kot postavil.

Drugače pa tudi jaz nisem mnenja, da ni mus, se morajo punčke strogo igrat s punčkami in posodicami,..fantje pa z avtki. Samo res malo čudno gledamo na to, če se fantek igra z dojenčkom, če se pa punčka z avtokom, pa je to OK.

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Baby born za fantka?
4.12.2006 8:13:33   
Marogica
AL bina, pri tvojem sinu gre očitno za latentno željo po bratecu ali setrici. TOrej imaš dve možnosti-baby born ali pravegauser posted image .

p.s. Jaz mu mogoče ne bi kupila ravno punčke za 13 jurjev, kaj pa vemuser posted image .

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Baby born za fantka?
4.12.2006 8:28:49   
cicido
Pri nas si ga je pred casom tudi zazelel in smo mu ga kupili. Ime mu je dal Tim, oblacil ga je v raznorazne cunce, imel je dudo, ki sta jo cuzala oba in flasko, s katere sta tudi pila oba. Sedaj je star 6 let in pol pa se se vedno lepo igra z njim pa z Ulinimi baby borni in chou choui tudi. Zakaj pa ne baby borna, ce si ga zeli? Z drugim potem verjetno niti ne bo zadovoljen, ker ocitno ve, kaj si zeli. A ce bi si zelel legice, ceprav so za fanta in to za 20 jurjev pa ne bi bil problem? Mogoce pa bo imel kdaj sestrico in ji ga bo lahko potem ponosno podaril. Tako je bilo pri nas.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Baby born za fantka?
4.12.2006 9:09:07   
Maxica
Ma, men se zdijo tile dojenčki tudi predragi, ker je res vprašanje, koliko časa bo igrača aktualna. Morda bi bilo bolje najti enega podobnega, cenejšega zaenkrat, toliko da vidiš, če se bo res igral z njim.
Druga varianta je pa res - "kupiti" pravega dojenčka, a, Al bina?user posted image user posted image  Cenejši sicer res ne bo, bo pa skoz aktualen.user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu cicido)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Baby born za fantka?
4.12.2006 9:24:36   
Anonimen
A ce bi si zelel legice, ceprav so za fanta in to za 20 jurjev pa ne bi bil problem


Problem ni v ceni, cicido, sploh ne. Ima že veliko lego kock, tudi za 20 čukov, pa ležijo v kotu. Problem je morda tudi v tem, da se bodo v vrtcu pogovarjali, kaj so sobili za Miklavža li Božička, pa bo naš rekel Baby borna in se mu bodo fantje smejali. Kako potem svetovati otroku "naj se brani"?

Ja no, mogoče bi bilo pa res bolje tapravega dojenčka, samo kaj ko se je tako težko odločiti. Aja, pa on bi itak bratca imel, jaz ga naj pa začaram al kako? user posted image

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Baby born za fantka?
4.12.2006 9:25:14   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

"kupiti" pravega dojenčka, a, Al bina?user posted image user posted image   


To, al bina, po mojem res najboljša varianta.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Baby born za fantka?
4.12.2006 10:20:24   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

jaz ga naj pa začaram al kako? user posted image


Ko ga boste delali, ne smete v škornjih seksat-bajeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Baby born za fantka?
4.12.2006 13:29:37   
piščanc
če si želi baby borna mu ga kupi, sicer še malo preveri trdnost njegove volje, ampak zakaj pa ne? pa tudi če se bo igral samo par dni, saj je enako z vsemi igračami

v vrtcu bo pa spoznal razlike med spoloma, na hitro. Naša punčara je tudi navdušena nad ninja želvami, pa je čisto nič ne moti, da druge kolegice zbirajo barbike.

lahko pa naredite kompromis s kakšnim medvedkom/kužkom/zmajem, ki lula ali joka.

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Baby born za fantka?
4.12.2006 13:43:18   
lelaval
Moja starejša si je pri 4. letih tudi želela Baby borna. Se mi je po eni strani zdelo škoda denarja, če se ne bo igrala (takrat je stal 13.000), pa sem mislila kupit cenejšo punčko z istimi funkcijami. Ampak sem si mislila, da ne bo veljala druga vaianta, ker bo vedela, da ni pravi. IN sem reskirala tisti denar. Danes pri 9,5 letih se še vedno igra z njim, obvezno spi z njim, letos pa si od Božička želi še črnčka Baby borna. Tako, da, če misliš, da se bo igral, potem ga kupi (stane pa 10.000 oz. 11.000). Jaz ji bom letos kupila bratca (ali sestrico) baby borna - pač črnega. user posted image

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Baby born za fantka?
4.12.2006 14:06:28   
Pilar
Kaj pa če bi ga "opozorila", da bodo drugi fantje njegove starosti dobili drugačna darila, mislim v smislu, da bo pripravljen?  Ali pa mu daš za Miklavža eno darilo, tako , enkrat vmes, pa mu kupiš tega dojenčka....ma ne vem, to je vse kar mi pade na pamet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Baby born za fantka?
4.12.2006 14:29:38   
Anonimen
Ali pa mu daš za Miklavža eno darilo, tako , enkrat vmes, pa mu kupiš tega dojenčka....ma ne vem, to je vse kar mi pade na pamet.


Ja no, saj nekako tako sem mislila. Za Miklavža pač kar nekaj, potem bom pa počakala do Božička oz. DM, če sei bo še želel ali morda pozabil.

Ma ja, saj če bi se igral, mi ne bi bilo žal, ampak kaj, ko ne vem, kaj bo z njim. Morda ga bo enkrat pogeldal, potem pa adijo.

(odgovor članu Pilar)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Baby born za fantka?
4.12.2006 15:44:10   
rej
Pri nas pa je bilo ravno obratno - punčka si je želela bager. In smo ga kupli in ko je v vrtcu vsa vesela povedala, kaj je dobila,ji je njen najboljši prijateljček reku, da bager ni za punčke.
Ni pomagalo prav nič, da smo ji dopovedovali, da je mali "šovinist"user posted image , zdaj vsake tolko cajta samo pobrišemo prah z njega. Ampak drugače z avtiči se pa kar igra, ma prav velik, moški bager je bil pa preveč.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Baby born za fantka?
4.12.2006 16:01:51   
dory
zakaj pa ne? moj se tud igra,sicer ne z baby bornom ampak eno mal vec puncko se iz moje mladosti...pa mu pustim...ce njemu pase...

(odgovor članu rej)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Baby born za fantka?
4.12.2006 16:43:41   
Maxica
Ma ja, saj jaz proti temu nimam nič. Mi smo Maxu tudi nabavili enga takega navadnega dojenčka, da sodeluje zraven mene, ko previjam Lana. Ampak ti baby borni ipd. so mi ful dragi. Al bina, a njemu je pomembno, da lula in govori in da ima podobne funkcije ali samo da je dojenček?user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Baby born za fantka?
4.12.2006 18:57:07   
Anonimen
Al bina, a njemu je pomembno, da lula in govori in da ima podobne funkcije ali samo da je dojenček?


Pomembno, da lula in joka. Ja to pač, kar je videl na reklami user posted image

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Baby born za fantka?
4.12.2006 18:57:39   
Maxica
Še nekaj sem se spomnila - a pri štirih so že taki otroci, da bi ga zafrkavali?user posted image Nimam še teh izkušenj, tako da ne vem tega.
Mah, če je pa vsaj malo po mami, bo pa vso stvar tako izpeljal, da bodo konec koncev vsi vrstniki (fantje) kmalu hoteli baby borna.user posted image  To bodo njihove mamice vesele.user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Baby born za fantka?
4.12.2006 19:51:24   
paris
Al bina, kaj pa, če bi si poizkusila dojenčka sposoditi od kakšne kolegice za en čas, toliko, da bi videla, če je res tako zanimiv?

Pri nas smo imeli srečo, da je dojenčka imela doma nečakinja, in ko si ga je sin zaželel smo si ga sposodili, potem se je pa nekaj časa igral-se naveličal, pa smo ga dali nazaj.user posted image Znajdi se! user posted image Meni se to, da se fantki igrajo z dojenčki ne zdi prav nič posebnega!


_____________________________

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Baby born za fantka?
4.12.2006 20:15:29   
caillou
Mi smo našemu kupili in ga je luštno videti, kako ga hrani, preoblači, kako previja,....
Zakaj ne, če denar ni problem ? In ja, v vrtcu so se mu vsi smejali, pa mu je bilo to važno kot lanski sneg.


_____________________________

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Baby born za fantka?
7.12.2006 13:58:54   
babylove
Ja, pa še roza pulover bi mu zaštrikala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Baby born za fantka?
7.12.2006 14:42:19   
Hanna M.
eno je če si v dvomih, da bo igračka samo trenutna muha in ti je škoda denar stran vreči, drugo pa je, če si v dvomih zaradi tega, kaj si bodo drugi otroci mislili o njegovem darilu.
Jaz pri drugem sploh nebi pomišljala, saj danes očki tudi veselo skrbijo za svoje dojenčke, jih previjajo, hranijo, umivajo, pred 50 pa je bila to redkost.
Zakaj se torej tvoj sin nebi igral z dojenčkom igračko in zanj skrbel? Je to res tako čudno?
Naš nečak je nor na avtomobile in kalinizacijo. Zanima ga izljučno samo to, sosedov tantek obožuje pečenje piskotov in zelo rad pomaga pri kuhanju, moja hčerka pa ima rada tako punče avtomobičlčke, peko piškotov in zadnjič je celo uro asistirala očku, ko je popravljal odtok v kopalnici.
Otroka je treba spodbujati pri stvareh, ki ga zanimajo in jih ne deliti na tiste za fanke ali za punčke.

_____________________________

Bog, daj mi pogum, da spremenim stvari, ki jih lahko, daj mi moč, da sprejmem stvari, ki jih ne morem spremeniti in modrost, da ločim to dvoje.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Baby born za fantka?
7.12.2006 16:34:10   
ALINA55
Tudi jaz sem pristaš tega, da se igrač ne deli na igrače za fantke in punčke. Tudi strokovnjaki pravijo, da mora imeti deklica avtomobilčke in tako tudi fantje kakšno punčko ali dojenčka. Jaz bi mu ga na tvojem mestu kupila, sploh pa če denar ni problem. Tudi naš fantek, čeprav je mnogo mlajši, z veseljem vleče  dojenčka od nečakinje vsepovsod zraven, ko je pri njih na obisku. Pa še to, ker ene pišete, kaj bodo pa rekli sovrstniki in da se mu bodo smejali. Jaz bi mu na tvojem mestu prav pogumno stala ob strani, saj konec koncev, okusi in želje so različni. Če si ga želi, bo že sam sovrstnikom povedal, zakaj si ga je želel. Poznam pa fantka, ko je bil star 6 let in je želel odigrati v igrici vlogo mame in so ga deklice napadle, da ne more, ker je fant. Deček je neutolažljivo jokal in bil zelo razočaran, saj je bil mnenja, da je v igri tudi on, čeprav je deček lahko mama. In res, vlogo mame je nazadnje fantastično odigral in bil srečen.
Kupi mu ga, če si ga želi.

(odgovor članu Hanna M.)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Baby born za fantka?
8.12.2006 13:24:58   
Mojca20
Jaz bi mu ga kupila, če bi si ga želel. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Baby born za fantka?
13.12.2006 15:34:18   
Kristina_1
Jaz bi mu ga tudi kupla, če bi si ga želel. Najbolj ga poznaš in preceni, če si ga res želi. A do zdaj je imel kdaj zanimanje za dojenčke?
Moj sin se zelo rad igra z dojenčki, jih posede na kavč in jim kuha in jih hrani, jih da na kahlico, ... Ima pa dojenčke, ki sem jih imela ko sem bila majhna, najbolj je zanimiv tisti, ki lula, če mu naliješ vodo skozi usta in sicer zato, ker je 'trd' - lahko ga posedeš in sam sedi, lahko ga daš da stoji, ...

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





FOTO: To je bistvo družine!
photo
Prav vsaka družina je posebna in unikatna. Toda, kaj imajo družine z vseh koncev sveta in različnih oblik vendarle skupn...
BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?