|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Noče sadja
13.12.2008 15:44:43   
lotty4
Ojla

Imamo enajst mesecev staro pučko. Ki veliko stvari rada je, ampak sadja pa noče. V nikakršni obliki, vse pljune ven. Tudi v jogutu ne, to je še večja packarija. Zelenjavo je, meso je tega pa ne.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Noče sadja
13.12.2008 16:24:37   
zmajaz
Imamo bolj ali manj isti problem. S tem da naša včasih še poje vsaj kako naribano jabolko ali hruško, samo če ji jo dam vsak dan potem tudi tega več noče. En dan je jedla tudi mandarino - naslednji dan pa spet že več ne. Pa poleti še kako breskvico spravimo v promet. Je kar problem s tem sadjem. user posted image  Jaz nimam pametnega nasveta - upam, da ima katera druga kak predlog.

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Noče sadja
13.12.2008 19:29:27   
Skye
Naši dve sta nori na banane......a tud tega ne mara?

_____________________________

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Noče sadja
13.12.2008 20:57:44   
nuala
Ali sadja ne je niti takrat, ko je lačna?
Jaz bi na tvojem mestu takrat, ko bi vedela, da bo lačna ( morda na sprehodu, izletu ) ponudila kakšen košček jabolka. Ali npr. za zajtrk na koščke narezano banano.
Če pa ne bo šlo, počakaj nekaj časa in poskusi znova.

_____________________________

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Noče sadja
13.12.2008 22:39:11   
sazi
Nimam nobenega nasveta. Lahko povem le, da naš skoraj 3-letnik ne je NIČ sadja v nobeni obliki. Gleda druge, drugim nosi sadje, sam pa ga ne mara. Če ga namenoma ali po pomoti da v usta, začne pljuvat in si potem z roko drgnit jezik - očitno mu res nekaj ne paše. Pojma nimam, kaj storiti. Ko je bil star okoli enega leta, je še pojedel kdaj kakšno banano, pa kak jabolčni krhelj, potem je pa kar naenkrat začel zavračati vse sadje.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Noče sadja
14.12.2008 10:04:46   
a.jda
Naša 4 letnica se skoraj zadavi, če poskusi sadje. Pri nas smo kupili Power juicer in vsaj na 2 dni delamo sok iz sadje in zelenjave. V začetku ni hotela piti, potem pa je dobila na izbiro ali bo pojedla ali popila in od takrat sokec vedno popije.

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Noče sadja
14.12.2008 15:35:31   
lotty4
Tudi mi smo probali že sokcom, pa me tko pogleda kot bi mi hotela rečt, mami kje maš pa čaj.  mnogo je bilo slišati, ko sva začeli z uvajanjem goste hrane, pa je to bila banana, pa nadaljevali sva z jabučkom, pa hruško, tvoj otrok ne bo jedel zelenjave. Ni ji problem zmazati  korečkov pire, pa brokoli,ohrovt, grah.... A sadje je cela "packarija".
Če jo hočem mal na hecat in ji v usta kar vtaknem sadje, ga tako na hitro izpljune, pa tako se krega da kar brunda.

(odgovor članu a.jda)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?