|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POMIVALNO KORITO
17.1.2007 21:16:35   
bajsek
Čav!

imam še eno vprašanje glede kuhinje.
Kaj mislite, ali je praktično da pomivalno korito stoji na nasprotni steni kot štedilnik - recimo kok nekaj opereš morš pol čez kuhinjo nest do štedilnika, pa vse po tleh kaplja....sej vete kako gre. men je sicer všeč, da bi imela tako, ampak...
Drugab stvar: če bi postavla korito na isto stran kot štedilnik, bi morala imeti kotnega in čistu zraven okna. Ali so kotna korita full dražja od klasičnih al kako?
prosim za nasvet?
Aja, kakšne imate pa izkušnje glede vgradnih hladilnikov - ali so se vam vrata kaj povesila, imela bi namreč kar velik hladilnik.

hvala za nasvete,
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: POMIVALNO KORITO
17.1.2007 21:57:32   
Anonimen
Jz bi se vseeno odločila za kotno korito, neglede na ceno. Ker čez kuhinjo nesti oprano zelenjavo v krop, drseča tla...ma lahko padeš in si npr. razbiješ glavo. 

(odgovor članu bajsek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: POMIVALNO KORITO
17.1.2007 22:06:54   
Anonimen
Jaz bi mela takoj kotnega če bi ga mela kam dat. So mi ful všeč, pa še praktični k manj placa zavzamejo. Dražji pa ne vem če so, verjetno malo sam mislim da je vredno. Na nasprotni strani ga nebi imela ker mi to ni glih praktično.
Glede hladilnika pa ti nebi vedela povedat. Jaz ga nimam ker pride ful dražje. Moreš kupit hladilnik pa še omarouser posted image V bistvu dvojna cena. Pa če nimaš prav narejenga zračenja pravijo da se radi pregrevajo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: POMIVALNO KORITO
17.1.2007 22:09:52   
jana26
Tudi jaz sem imela podoben primer kot ti, ampak sem se raje odločila za kotno korito, kot da bi vsakič bentila, ko bi kuhala in bi bilo po tleh en kup madežev od kapljanja, ko bi letala od korita do štedilnika.
Res pa so kotna korita dražja od navadnih.

Kar se pa tiče vrat, je pa odvisno od pravilne montaže in lahko se, da tudi kakšen pant več ali pa močnejši in je možnost pobešanja manjša. Na koncu vse zavisi od kvalitete še bolj pa od uporabe, v tem primeru od odpiranja vrat user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: POMIVALNO KORITO
17.1.2007 23:12:28   
Sonrisa
Mi imamo kotno korito in sem zelo zadovoljna z njim. Glede cene se niti ne spomnim, če je bilo kaj dražje. Nimava namreč "srebrnega", ampak melirano črnega iz ne vem kakšnega materiala že in je bil za kakšnih 20.000 sit cenejši.

Glede hladilnika pa to: ko sem bila majhna, smo imeli vgradni hladilnik in se nam vrata niso nič kaj preveč povesila. Je pa res, da je bila kuhinja stara skoraj 20 let. Mislim, da se ti vrata ne bi smela hitro sesesti - po kakšnih 20 letih pa že lahko, kajne? user posted image

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: POMIVALNO KORITO
17.1.2007 23:15:52   
LuLu
Jaz tudi zdaj opremljam kuhinjo in bom imela kotno korito... Zakaj pa bi bila kotna korita dražja? Saj izbereš korito, ki ti je všeč, pa ga daš v kot ali pa na kako drugo stran... Cene korit se razlikujejo v velikosti (eno korito, dva korita, odcejalnik, brez odcejalnika,...) in firmi, ki ga izdeluje.

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: POMIVALNO KORITO
17.1.2007 23:44:27   
pravljica
kotna korita so vsekakor dražja od "navadnih", so pa tudi bolj funkcionalna...poglej malo na http://www.gospodinjski-aparati.si/iskalnik/ ...enako korito (kotno za 169,99) so imeli drugje za 80000 sit (1x dražje)...mi smo vse nabavili pri GA, se mi zdijo najugodnejši user posted image

_____________________________

yeah, thats me ;)

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: POMIVALNO KORITO
18.1.2007 7:27:59   
bajsek
hojla.
Sem preverila pri ga - korito od enake firme in enake velikosti (veliko +malo korito in malo odcejevalnika), razlika v ceni je približno 6 jurjev, tko da glede na ceno cele kuhinje, mišji drekec.
ja verjetno bomo res kar kotno korito dali.
lp

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: POMIVALNO KORITO
18.1.2007 8:55:48   
soncece24
Veš kaj pravijo - če gre bik, naj gre še štrik user posted image kuhinjo si opremljaš za vrsto let in si jo opremi tako, da bo res praktična, pa če tudi malo dražja, nikoli ti ne bo žal te investicije. Glede hladilnika pa tako: jaz sem imela obe varianti v mislih, pa sem se odločila za prostostoječi hladilnik. Prvič je ceneje, pa še večji so kot vgradni. Plus tega delajo danes tak lepe hladilnike, da ga je greh v oamro skrit. Ker prišparaš pri omari si izberi malo bolj fensi hladilnik, recimo v inox barvi, pa maš še optično popestritev kuhinje.

_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu bajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: POMIVALNO KORITO
18.1.2007 9:08:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: soncece24
Glede hladilnika pa tako: jaz sem imela obe varianti v mislih, pa sem se odločila za prostostoječi hladilnik. Prvič je ceneje, pa še večji so kot vgradni. Plus tega delajo danes tak lepe hladilnike, da ga je greh v oamro skrit. Ker prišparaš pri omari si izberi malo bolj fensi hladilnik, recimo v inox barvi, pa maš še optično popestritev kuhinje.


Takole bi tudi jaz napisala.user posted image

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: POMIVALNO KORITO
18.1.2007 10:38:42   
kepica
Jaz imam oboje. Vgradni hladilnik in kotno pomivalno korito. In oboje imam zato, ker sem tako hotela imet. Vrata pri hladilniku se niso nič povesila. Sicer smo vseljeni šele slabih 5 mesecev, ampak smo tudi že prej imeli pri meni doma vgradni hladilnik 20 let, pa se vrata niso povesila. S kotnim koritom pa bolj ne bi mogla bit zadovoljna. Nič ni nerodno, meni je še celo praktično, ker ga imam takoj zraven štedilnika in ga ne bi dala nikamor drugam. Če te zanima, si ga lahko ogledaš tudi v albumu. Je pa res, da so dražji. Je zelo odvisno od materiala. Naš je bil kar precej dražji od navadnega, ker ne maram običajnih in sva se zato odločila za kerock. Ga obožujem, ker se na njem ne poznajo madeži od vodnega kamna ali vsaka kaplica vode, ki je ne pobrišeš.

lp
kepica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: POMIVALNO KORITO
18.1.2007 12:51:18   
kalbo
Pomivalno korito imamo pri nas kotno in niti nisva gledala, če je nekotni kaj cenejši. Hladilnik imava vgradni, ker nama je tako bolj všeč. Sončece, ne boš verjela, ampak vgradni je bil z omaro vred nekaj malega cenejši od prostostoječega.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: POMIVALNO KORITO
19.1.2007 14:07:37   
bajsek
čao!

Midva sva zdej celoten tloris kuhinje spremenila tko da bova imela kotno korito. hladilnik bo prostostoječ (zaenkrat kar ta ki ga mava zdej, kasneje pa tist ta velik inox ki ima dvoje vrat). upam da bo na koncu dobr zgledal!
lp

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: POMIVALNO KORITO
22.1.2007 17:41:44   
k1
naša kuhinja je na U, v enem kotu je kuhalna plošča, v drugem kotu je pomivalno korito. nič ne moti kakšna razdalja. za pranje pa je tako pomivalni stroj. kotno korito je dražje ja, odvisno pa tudi od želje, kako bi naj izgledalo.

(odgovor članu bajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: POMIVALNO KORITO
22.1.2007 21:59:52   
kofetek2010
mi imamo DanKüchen in vgradni hladilnik - zaradi tega, ker je vgradni je moral bit s škarjastimi vrati in je bil takrat (pred 4,5 leti) dost dražji od navadnih (edini, ki je bil tak je bil Bosch) user posted image   - naslednji bo zihr samostoječ, tist tavelik ameriški  user posted image

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: POMIVALNO KORITO
23.1.2007 9:03:09   
bajsek
hojla

Ja men je td všeč tist velik (ameriški )hladilnik, po možnosti da ima 2 vrata, pa v inox barvi. Sam ga bova kasnej kupla, ker za enkrat bo mogel kar ta ,ki ga mava zdj (szar je 3 leta) bit dobr.
Kakšne barve pa so vaše kuhinje. Jst full ne vem kako bi dala nardit. njemu so všeč lesni vzorci meni pa fronte viskokega sijaja. oba pa bi mela bolj svetlo. zdj neki razmišljkam o kombinaciji javorja ali breze in oranžne (oranžne bi blo manj), sam pol nama mlečno steklo v zeleni ne paše, bi mogu bit bel.
kakšen nasvet prosim.
lp

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?