|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj narediti, če nehaš dojit?
3.1.2009 8:56:47   
simona2
Mene pa zanima kako se izogniti težavam z mastitisom ali čem podobnim, če prenehaš dojit. Jaz sem namreč do sedaj polno dojila (ob dodajanju goste hrane zadnje 3 tedne). Ker sem prenašalka bakterije tuberkuloze, je moje mleko kljub strogi dieti za user posted image  očitno zelo slabo. Že vseh pet mesecev imamo namreč strašne težave z dojenjem (zavračanje), posledično krči, sluzjo na blatu, zvijanjem, prdkanjem... To je samo ob dojenju in ob nobeni drugi hrani in pa seveda strašen jok. Sedaj je nekako sprejela tudi flaško in AM (zvečer ji dam po podoju in vmes pri mlečnih obrokih na žličko čez dan). Kjub temu, da mi je zelo hudo bo očitno najbolje, da počasi preneham z dojenjem, saj ga čedalje bolj zavrača in ima tudi vse več težav ob dojenju. Ne vem pa kaj sedaj z mlekom, kako ga zaustaviti, da ne dobim kakšen mastitis. Ima katera podobne izkušnje in kako se temu izognit?

_____________________________

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj narediti, če nehaš dojit?
3.1.2009 9:04:42   
onur
provaj si malo izstiskat iz dojk ko so napete, vendar ne preveč, da se mleko ne bo tvorilo. obrni se na med.over.net na forum dojenje.

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj narediti, če nehaš dojit?
3.1.2009 12:28:57   
aleksandra 78
Živijo,
jaz sem dobila ene tablete za zaustavitev proizvajanja mleka- od zdravnika, na recept. Žal se ne spomnim katere so bile. Bodi pa previdna ! Res se je mleko nehalo delat, sem pa bila preobčutljiva na te tablete in sem se zastrupila- padla sem v nezavest, bruhala in tri dni bila v postelji.

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kaj narediti, če nehaš dojit?
3.1.2009 15:43:37   
lidija***
Jaz bi postopno prenehala z dojenjem. Če sta se dojila vseh 5 mesecev ne bi kar čez noč nehala. Z dodajanjem stekleničke in GH, pa se ti bo količina mleka postopoma zmajnšala. Ponudba-povpraševanje!

(odgovor članu aleksandra 78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kaj narediti, če nehaš dojit?
3.1.2009 17:11:51   
karin412
Podoji jo vsaka dva dni, ko postopoma nehuješ, pa dajaj si obkladke iz toplih zeljnih listov na prsi.

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?