|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tašča grozi!!!!!!!!!!
8.5.2007 15:57:37   
Anonimen
tast in tašča sta 3leta ločena, nista pa še rešila premoženja. podpisala sta sporazum, kjer se je tast držal dogovora, ona pa mu še po letu pa pol ni izplačala vikenda. tastov odvetnik jo je še enkrat povabil na razgovor, na katerega ni prišla, tako da je vložil tožbo. obvestil je tudi njenega odvetnika, ta pa verjetno njo. čisto je ponorela......

poklicala je tasta in mu grozila, da mora it k njenemu odvetniku podpisat, da bosta na vikend hodila ločeno in si delila stroške. ta predlog ji je tast dal že na začetku , ampak se ni strinjala. ni mu hotela dat ključev in govorila grozne stvari.
grozila mu je, da če ne bo podpisal, da bo prišla k nam in da bo vse razbila. živimo skupaj. tast se je po ločitvi preselil k nama in moram reč, da je res fajn človek. vedno poslušam, da stari in mladi ne grejo skupaj, očitno smo mi izjeme.
tega predloga  noče sprejeti, ker od vikenda ne bo imel nič. razen vikenda je bilo vse tastovo, pa ji je pustil stanovanje, samo da bi imel mir pred njo.

jaz njene grožnje resno jemljem, ker je sposobna naredit marsikaj. o tem sem se že pisala, da je tasta hotla povozit, moža (njenega sina)spraskala po obrazu, prebila ustnico, s sekiro za meso ga je hotla po glavi....ona je zrela za psihiatrijo. ko je danes klicala tasta, je prišel gor, da sem slišala kaj mu je govorila.....katastrofa kakšne besede, grožnje...kričala v telefon...res groza.

glede nato, da policija ne more nič, dokler se kaj ne zgodi, mi prosim povejte kako se naj zavarujemo. mož je cele dneve v službi, imava pa majhnega otroka. tast je šibek, on se niti ni sposoben branit, jaz pa v naročju z otrokom tudi ne.
sedaj imamo zaklenjeno ograjo, obojna vhodna vrata.....kaj naj?
odvetnik je trenutno nedosegljiv. v razmerju je bila s policistom iz policijske postaje kamor spadamo, tako da jim sploh ne zaupam.

mojim sploh ne upam povedat. tašča se mojega očeta boji in dokler sva z možem bila pri mojih, ni upala nič. sedaj pa res ne vem....

prosim povejte mi kako se lahko zavarujemo, ker se končalo ne bo nikoli, tudi če ji tast še vikend pusti. ne more mu odpustiti, da je moj mož na njegovi strani in da živi z njim, ona pa ga je izgubila.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tašča grozi!!!!!!!!!!
8.5.2007 16:02:40   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen


mojim sploh ne upam povedat. tašča se mojega očeta boji in dokler sva z možem bila pri mojih, ni upala nič. sedaj pa res ne vem....



Mislim, da bi bilo najbolje, da zaupaš svojim vsaj nekaj. Naj jo tvoj oče pošteno prestraši. Drugače pa se zaklepajte, čeprav, madonca, tako v strahu se pa tudi ne da živet. user posted image




_____________________________



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Tašča grozi!!!!!!!!!!
8.5.2007 16:13:36   
Anonimen
Mislim, da bi bilo najbolje, da zaupaš svojim vsaj nekaj. Naj jo tvoj oče pošteno prestraši. Drugače pa se zaklepajte, čeprav, madonca, tako v strahu se pa tudi ne da živet.


pety, sej bom mami povedala, očetu pa ne upam. sicer mi je enkrat rekel, da naj ne skrbim, da  si on ne bi roke mazal na njej in da mu moram povedat, če mojega moža ne bi bilo doma in bi tašča prišla zgago delat. saj mu verjamem....ampak tašča je tako nora, da dvomim da bi se moj oče vzdržal. v hiši v kateri živimo sta zgradila moja starša in sta mi rekla da ne bosta dovolila, da bi nas ena psihopatinja morila.

in ja grooooza, a bomo sedaj kot zaporniki v svoji hiši??????????

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Tašča grozi!!!!!!!!!!
8.5.2007 18:30:39   
Anonimen
Jest sem si v takem primeru kupila paralizator. Dobra stvar.user posted image Sicer sem imela malo drugačne zadeve, vendar je palilo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Tašča grozi!!!!!!!!!!
8.5.2007 18:47:39   
divadana
DRAGA ANONIMNA!!

imela sem podoben problem... V tem primeru pa ni igral tole vlogo tast-tašča, amapk moja sestrična!!
Nenehno mi je grozila po telefonu, grozila mi je pred vsimi, ko smo bili v družbi, zmerjala me je z žaljivkami, brcnila v avto, tudi mene me je hotla povozit, bolje da še ne napišem kaj mi je vse naredila.
V tej situciji sem bila res nemočna in nisem vidlela izhoda, sploh pa si nisem upala iz hiše. Ko smo bli na neki žurki me je ponovno žalila, oblila z alkholom... a takrat jo je moj kolega tako namlatil. A veste kaj je naredila?? Tožit ga je šla!! Mojega kolega je tožila zato ker me je branil. Tako sem si tudi sama nebavila dobrega odvetnika in še njo JAZ tožila za njene grožnje in žaljivke. Seveda ji je moral moj kolega poškodbe izplačat, seveda sem mu denar dala jaz. Ona pa je dobila prepoved prebliževanja in eno leto in pol pogojne kazni, kar če naredi še eno kaznjivo dejanje fre v zapor. Seveda so bile tuki striktenga pomena PRIČE!!!

Nabavi dokaze, posnetke, karkoli, priče, kako vam grozi in pejdi jo tožit, čimprej naj se stvar ne vleče... Ker vam povem, da le na tak način bo dala mir. POLICIJA NE NAREDI EN **** NIČ!!!! ker dokler se ne zgodi kaj res narobe ne bo posredovala. Ker sama sem šla tudi k komandirju in mi je rekel, da ne more nič, čeprav ji je šel samo zatežit.
Sama sem zaradi nje doživljala psihične motnje in seveda mi je morala tudi finančno izplačat kazen, zaradi mojega trpeljna. UKREPJA ČIM PREJ!!!

_____________________________

*ljubi nežno kot nebo ljubi zemljo*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Tašča grozi!!!!!!!!!!
8.5.2007 18:54:35   
divadana
resno ti pravim, ne delaj nobenih neumnosti, da jo kdo prestraši ali kaj ker to so PSIHIČNO BOLANI LJUDJE in so sposobni marsikej!!

ZBERITE ČIM VEČ DOKAZOV IN SE POSVETUJTE Z KAKŠNIM ODVATNIKOM,.....

pri meni so prišle celo v poštev sms-i ki so imele grozljive vsebine!!

Vztrajaj pti tem da jo tožite, ker v vas povzroča psihično naslije in tega ni vreden nobeden, če pa ne razume drugače, jo mora pa sodišče poprijet in verjemi da bo diobila prepoved prebliževanja na tak način

NI VSE ČRNO KOT SE ZDI!! zaupaj mi!!!

Mogoče jo bojo celo pod prisilo poslali na zdravljenje!!

TRDNO IN KORAJŽNJO!!!

_____________________________

*ljubi nežno kot nebo ljubi zemljo*

(odgovor članu divadana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Tašča grozi!!!!!!!!!!
9.5.2007 8:07:45   
Anonimen
Nati, kje pa lahko kupim paralizator in koliko stane? zanima me če lahko pusti kakšne posledice? razmišljam tudi o solzivcu, pa ne vem kje ga naj kupim.

tast  hodi  na sprehod  z mojim otrokom in se bojim, da bi ga napadla ko sta zunaj.

divadana, ravno tega se bojim, kar se je zgodilo tvojemu prijatelju. tudi če bi jo moj oče poklical, bi s tega naredila celega user posted image . če bi pa ona prišla k nam, bi mu pa film počil in zato ga ne želim vpletat. hočem se samo pripravit, da če bi prišlo do tega, da se lahko branimo na neškodljiv način.
včeraj je bila mama pri meni in sem ji povedala. od jeze jo je skoraj razneslo. mi je pa s teškim srcem obljubila, da  je ne bo klicala.

divadana, a imaš ti sedaj vsaj mir pred sestrično?
tašča je včeraj kričala v telefon, da miru pred njo ne bosta imela, ne tast ne mož, da sploh ne vesta kaj ju čaka, da ju bo tožila......... razloga za tožbo tako nima, namisli si pa lahko marsikaj. glede na današnje čase, ko te lahko vsak prijavi na podlagi laži, se lahko komot znajdeta na sodišču.

razmišljala sem, da bi jo za grožnje jaz prijavila, ker sem lastnica hiše. (tast je ne upa prijavit, ker ima smrtni strah pred njo). samo pol ne bom upala hodit po svetu.ko sta  dobesedno pobegnila od nje, je mene napadla v mestu na parkirišču. kaj vse mi je zgovorila.........ljudje so samo gledali. vsedla sem se v avto in odpeljala.

upam, da bomo danes dobili odvetnika, da nam bo svtoval. pa še do enega kriminalista bom probala prit, ki je od drugod.

hvala za odgovoreuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Tašča grozi!!!!!!!!!!
9.5.2007 11:08:05   
rija
anonimna, to so pač bolani ljudje.

tudi mi smo imeli opravka z eno tako, ki se je maščevala mojemu dragemu, zaradi nekih službenih zadev. da ne govorim, kaj je psihička vse delala....do 17 x spraskanega avta. namestili smo kamere in jo na dejanju tudi dobili....namestili policijsko zasedo....jo dobili....pa vseeno ji kao nič kaj ne moremo.....

navadi se, da policija ne naredi nič. kot je napisala divadana. pa tudi sodišče melje tak počasi, da je joj.....

prodajte ta prekleti vikend, ji zabrišite tisto polovico denarja v faco...pa naj se po domače nese tja, od koder je prišla....

paralizator oz. elektrošoker ali pa spraj pa dobiš po salomonu....malo poglej.....sicer so prepovedani za nošenje....ampak hu kers?



< Sporočilo je popravil rija -- 9.5.2007 11:09:54 >


_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Tašča grozi!!!!!!!!!!
9.5.2007 12:25:48   
Anonimen
prodajte ta prekleti vikend, ji zabrišite tisto polovico denarja v faco...pa naj se po domače nese tja, od koder je prišla....
tudi to ji je rekel, naj proda vikend, ker je pisan na njo. pa je vreščala NE BOOOOOM PROOOOODAAAAALAAAA VIIIIIKENDAAA. različne variante je odvetnik pošiljal njenemu, pa se z ničemer ni strinjala. Vikend imata na morju, pa že 3 leta ni bil tam. to je tudi edina nepremičnina, ki sta jo ustvarila v zakonu, ostalo je on dedoval. pustil ji je 80m2stanovanja, samo da bo imel mir. ostalo pa sta prodala ko sta bila še poročena. tudi od tega ji je za ljubi mir dal polovico denarja. pa ensotavno nima dovolj. kot sem že napisala miru ne bo dala dokler bo živa, samo zaradi tega, ker je moj mož stal njemu ob strani.

paralizator oz. elektrošoker ali pa spraj pa dobiš po salomonu....malo poglej.....sicer so prepovedani za nošenje....ampak hu kers?


sem si mislila, da je prepovedano, ampak res...hu kers. bom vprašala še v army shopu.

danes je odvetnik rekel, da na policijo itak nima smisla it, ker ne bo nič. ona 'prodaja takšne' laži, da bi se še kdo od nas znašel s tožbo za grožnje.
stvar je tudi v tem, da do ponedeljka mora izplačat vikend, če ne se bodo vsedli na njeno stanovanje.

od kar jo poznam je vedno govorila, vikend je moj, moj, moj, avto je moj...vse kar je tast kupil je bilo njeno- ne naše- njeno.

za vsako rit se najde šiba, tudi za njeno se bo.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Tašča grozi!!!!!!!!!!
9.5.2007 16:05:42   
divadana
mi smo tudi čakali nekaj časa do sodbe, ampak ti povem draga anonimna da sedaj imam mir. Počutila sem se kot v filmu, ko se mi je to dogajalo in nisem videla izhoda.
Verjemi pa, da se je moja sestrična toliko lagal o meni na sodišču... ampak tam te tko hitro dobijo na laži, tam ti preberejo vse iz oči in ti 100% zagotvaljam da lagat ne more niti ena oseba, razen če je nevem kako filmsko izigrana. Psihično bolanim osebam pa sloh ne verjamejo nič in ko dobila pošteno kazen bo utihnila.
Moj edini izhod do miru je bil ta da sem jo tožila, sedaj imam mir.

Ko je dobila kazen, je sedaj že 2 letim mimo, a ti povem, da ko pomilslim za nazaj kaj sem vse morala prensti zaradi nje, mi dvigne kar pritisk. Tko da če bi se še kdaj kej upala mi groziti ti povem, da bi jo sama razbila amapk nekje na samem, kjer ne vidi nobeden. Lahko tudi to provaste, da jo eden pošteno pritisne nekje kjer ne vidi nobeden in tisti čas bodite nekje al doma al v kakšnem kinotu da imate alibi.

Jaz bi ti še vedno rekla, ne pusti da se kdorkoli umešava, sploh pa ne starši, ker tudi oni ne bojo rešili nič. Toži jo , pa bo res požirala grenko. Se jože predstavljam to tvojo hudičevo taščo kako bo njurila pred sodnikom, ta se ji bo pa samo smejal. Vi pa se res delajte nedolžne žrtve. Jaz sem se cel čas jokala in tresla in celo padla skupaj, tko da je bil to dokaz kako so me te njene grožnje psihično pobirale.

ZAPOMNI SE TOŽI JO IN IMELI BOSTE MIR. karkoli boste ukrepali brez policije in sodnikov in odvednikov, boste za vse krivi vi.!!
To se jetreba sprijazniti!!!

_____________________________

*ljubi nežno kot nebo ljubi zemljo*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Tašča grozi!!!!!!!!!!
9.5.2007 20:29:05   
Anonimen
Tko da če bi se še kdaj kej upala mi groziti ti povem, da bi jo sama razbila amapk nekje na samem, kjer ne vidi nobeden. Lahko tudi to provaste, da jo eden pošteno pritisne nekje kjer ne vidi nobeden in tisti čas bodite nekje al doma al v kakšnem kinotu da imate alibi.



Ja ampak potem oni trije ne smejo tega storit.Potem mora to nekdo četrti.Ampak jaz temu četrtemu nebi zaupala,ker te lahko potem celo življenje izsiljuje.Mislim,da s tem ne bodo nič dosegli.Potem naj jo raje eden od njih treh bodo bolj skupaj držali kot nekdo drugi.Samo ne pozabit imet rokavice.Prstni odtisi se hitro najdejo.Boljše bi bilo še kako masko na glavi,da nebi pr...videla kdo je.

(odgovor članu divadana)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Tašča grozi!!!!!!!!!!
9.5.2007 22:44:56   
Anonimen
znana zgodba....izvržba na izvržbo, denar....... metanje stran.Žal, tako je na naših sodiščih. Trenutno smo v podobni fazi pri nas doma. Paralizator si pa kupi v army shopu. In nič ne škodi, če ga pametno uporabljaš.user posted image Deluja pa definitivno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Tašča grozi!!!!!!!!!!
10.5.2007 11:13:22   
Anonimen
nihče je ne bo pretepel, ker si ne želimo mazat rok. pri tem lahko pride do tragedije in res ne želim, da bi kdorkoli zaradi nje šel v zapor.
želim le, da se zavarujemo na neškodljiv način. nati, sem pogledala na spletu in sem videla, da paralizator prodajajo v army shopu v ljubljani. tam piše, da moraš dat osebno izkaznico in to naj bi bilo vse. se pravi, da ni prepovedan.

včeraj in danes ni bilo nobenih klicev, tako da upam, da so bile samo prazne grožnje. verjetno se ji bo zmešalo takrat ko bo videla, da resnično tast ne misli podpisat ničesar več. 
naslednj teden smo dogovrjeni pri odvetniku in bomo videli kako naprej.

aja, mama je očetu vseeno povedala, pa se ni nič razburjal, rekel je samo da  moramo še naprej pravni poti urejat zadeve, kar smo tudi do sedaj. v bistvu se tastu ne mudi, tašča pa misli, da bo se to vleko v nedogled. enkrat se bo končalo, ampak takrat bo ostala brez vsega. pa ne zato, da bi ji kdo od nas želel kaj slabega. kaznovana bo zaradi lastne zlobe. že sedaj je v veliki stiski. ampak vse to kar je želela svojemu sinu in možu, vse to se sedaj dogaja njej. ne morem verjeti, da pregovor: 'vse se vrača vse se plača' v resnici drži. s to svojo norostjo tako brede v težave, ko bi se lahko vse normalno dogovrila s tastom. on se je vsega držal ona pa ne.
pa še to...da bo izplačala vikend je podpisala zato, ker je babica(njena mama) zbolela in je pričakovala, da bo umrla. s tem je tudi računala na dediščino. ampak babica si je opomogla in zaradi taščine zlobe, je dala njen delež pisat na mojega moža.  no in tašča je rekla, da ne bo dovolila, da on karkoli dobi, da bo šla do konca..........pa naj. a si lahko mislite, da je nekdo tako zloben do svojega otroka. vzela mu je vse kar  je bilo v njeni moči in tale dediščina bo zadnja stvar. babica je pred nekaj meseci umrla, do zapuščine pa še ni prišlo. saj to sploh ni pomembno, tudi če mož ničesar ne dobi. pomembno je to, da je to zadnja njuna skupna zadeva, da se bosta morala srečati. potem pa je konec-upam vsaj. 

punce, user posted image hvala za odgovore. mi je veliko lažje, ko dam te skrbi ven iz sebe

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Tašča grozi!!!!!!!!!!
10.5.2007 14:20:33   
Anonimen
Ja za paralizator velja osebni dokumant kot orožni list.user posted image  Resno, sem tud jest misnla, da se hecajo, sam si dejansko na listu za imetnika orožja.user posted image

sam da se bo uredilo tako kot mora, pa boste normalno zaživeli.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Tašča grozi!!!!!!!!!!
11.5.2007 13:24:54   
divadana
user posted image user posted image user posted image bravo anonimna!!
Korajžja velja!!!

in kot si rekla sama.... vse se vrača.... itak!!
 
SVET JE OKROGEL!!!
 
Držim pesti, da se bojo te  muke končale!!!user posted image user posted image

_____________________________

*ljubi nežno kot nebo ljubi zemljo*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?