|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   po SS brez abrazije
24.9.2007 18:31:24   
soncece24
Sem dolgo razmišljala, če bi bila anonimna, pa ta forum sploh nima te možnosti, tak da pač ne bom. V začetku meseca sem v 5t 3d imela SS, abrazija ni bila potrebna, ker se je ščistilo samo. Je katera imela tak primer? Zanima me predvsem kdaj ste ponovno zanosile? Meni je G rekel sicer, da ni treba čakat niti ene M, da če gre tako hitro in če abrazija ni potrebna, da je to za telo enako kot M. Po eni strani bi rada čim prej spet zanosila, po drugi strani me je pa strah, da se zgodba ponovi. 

_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: po SS brez abrazije
24.9.2007 18:44:16   
Erdbeere
vem da če se samo sčisti, da potem res ni potrebno abrzije...mi je pa žal da si morala skozi to user posted image je pa to res kot M, ker to je ss takoj na začetku. Naslednjič boš verjetno zelo zelo živčna, ko boš šla na pregled, vsaj jaz sem bila.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: po SS brez abrazije
24.9.2007 18:47:48   
soncece24
Kolikor sem se na netu pozanimala se temu strokovno reče "chemical pregnany" - kemična nosečnost. Jajčece se oplodi, test pokaže +, potem pa se ne vgnezdi in pride M. Moja dilema je zdaj samo v tem, ali naj en mesec počakava, ali naj takoj spet poizkusiva. Živčna bom pa itak, čeprav se bom trudila ne-biti. 

_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: po SS brez abrazije
24.9.2007 19:03:01   
Erdbeere
jah, kaj pa vem, kaj pa če ne bi sploh testa delala, potem sploh vedela ne bi, da si bila noseča, jaz bi kar poizkusila v naslednjem mesecu spet zanosit, sej itak nikjer ne piše, da bo uspelo, čeprav želim pa ti, da se vama čimprej pokaže user posted image

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: po SS brez abrazije
24.9.2007 19:03:33   
Erdbeere
Aja pa tud težko je reči, da bi bilo 2x isto...upam, da boš 9 mesecev user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: po SS brez abrazije
24.9.2007 20:10:47   
hubi
Jaz sem imela isto situacijo. Splav v 5 tednu, je šlo samo naprej, potem sem pa zanosila takoj v naslednjem ciklusu. Vse je bilo ok, samo po porodu so mi morali ročno odstraniti posteljico, kae se rado zgodi, če prehitro po ss zanosiš.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: po SS brez abrazije
24.9.2007 21:24:16   
Naja30
Nič ni narobe, če takoj spet poskusita. Če se samo sčisti, se šteje kot M, predvsem če je to tako zgodaj. Jaz sem imela abrazijo v 10t in sma počakala samo en mesec, po nasvetu G in potem se je spet takoj prijelo in sem donosila.

Mi je pa mama povedala, da so ji ko je mene rodila, ročno odstranili posteljico (kot hubi), ker je pred mano imela ss in je potem hitro spet zanosila.  Čeprav to ni pravilo.

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: po SS brez abrazije
24.9.2007 21:38:13   
Anonimen
Ojoj user posted image .

Pupa drži se.user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: po SS brez abrazije
26.9.2007 16:25:42   
Anonimen
Jaz imela tak primer pred 5 leti. SS brez čiščenja v 6 tednu. NAma so priporočili tri cikluse pavze. No...imela sva jo 2 leti...predno je prišlo do ponovne zanositve. Vsekakor tebi želim, da prej zagledaš plusek user posted image . Bi pa jaz zihr eno M počakala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Je operativno čiščenje maternice po splavu...
V Sloveniji ženska, ki pri ginekologu izve, da njene nosečnosti ni več, prejme napotnico za tabletke ali operativno čišč...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?