|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   telovadba in hujšanje
27.8.2008 10:00:18   
Spark
No takole. Viška imam 15 kg, shujšati pa bi morala vsaj 10 kg.
Vem da so moja največja napaka sladkarije in to da dostikrat dnevno kaj nepotrebnega prigriznem. Naj povem, da sem sladkor in te prigrizke omejila (še vedno se posladkam, ampak veliko manj) in sem v treh mesecih izgubila 5 kg, ki pa se mi zdi da so vidni samo na tehtnici. Takole če se sebe gledam, nimam občutka da sem kje kaj izgubila.
Sedaj imam namen da bi se začela ukvarjati s tekom. Seveda počasi bi napredovala, ampak vseeno upam, da bi mi šlo.
Pa me zanima, kako je s tekom? Ali bom izgubila kaj na obsegu, ali bodo noge ostale debele in se bo samo mišica naredila na njih.
Katere vaje kaj priporočate, da bi zmanjšala obseg na trebuhu in riti?


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: telovadba in hujšanje
27.8.2008 15:15:09   
April
Poleg teka bpš morala še prehrano spremenit, če želiš da se ti zmanjša obseg. Ko sem jaz zelo intenzivno kolesarila, jedla pa še vedno enako, sem po kilaži zelo malo shujšala, samo noge so se mi bolj utrdile.
Jaz imam sedaj tudi podobno kot ti in se tudi k teku nameravam spravit.
Sam mi je tko nerodno tukaj po vasi laufat.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: telovadba in hujšanje
27.8.2008 16:08:59   
Spark
Sej meni je tudi malo smotano tu čez naselje iti, samo sem se odločila da je sedaj čas da se lotim, in se bom. Za začetek bom hodila zvečer po deveti uri, me ne bo nihče videl.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: telovadba in hujšanje
28.8.2008 7:22:30   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Spark

Sej meni je tudi malo smotano tu čez naselje iti, samo sem se odločila da je sedaj čas da se lotim, in se bom. Za začetek bom hodila zvečer po deveti uri, me ne bo nihče videl.



Ah, bejžte, bejžte, kaj se čte skrivat? Jaz si vsakič, ko videm koga, ki laufa, rečem: dober je. Mislim vsakega gledam z malo zavisti, ker vem, kako dobro delajo zase.

Pa je bilo meni v začetku tudi malo nerodno, zdaj grem pa s takim ponosom tečt, da glava peče user posted image

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: telovadba in hujšanje
16.9.2008 13:30:47   
5ra_28
Jaz vam tudi tek najbolj priporočam! Nikoli še nisem imela problema z preveč odvečne teže, le občasno pridobljeni kg in potem 'dieta'. In to vedno s športom. Pa ne se izgovarjat s časom, ker je to pol ure na dan (začnete lahko itak 3x na teden). Tudi če so otroci, je enako, kot da bi se šla skopat v bano, bi tudi partner pazil na otroke tiste pol urce. Tek je kardio vadba, kar povzroča izgubo kalorij in maščevja, tam kjer pač so. Lepo oblikuje telo in zdravi psiho! Meni je bila to najboljša urca, ko imaš čas samo zase, narediš nekaj dobrega, efekt pa je opazen. Pa sem se zbujala ob 6h, da sem pred faksom šla laufat, ker sem ob študiju še popoldan delala, tako da se da če se hoče. Pa je bila zima, pa sneg, pa poletje, ...
Ne pa pozabit zraven na veliko vode in zdravo prehrano. Če še naprej ješ ogromno, bo preveč mišične mase, namesto da bi se maščobe stalile!
Pa še ugodnejša varianta je od aerobike ali pa fitnesa, pa še manj časa vam vzame.

_____________________________

Končno smo trije:)

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: telovadba in hujšanje
16.9.2008 21:52:24   
Spark
5ra, a mi poveš kako se v takem vremenu oblečti, da ni preveč in da ni premalo?

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: telovadba in hujšanje
17.9.2008 9:13:40   
5ra_28
Glede na to, da si zamudila zadnji vlak za toplo jesen user posted image , in boš začela kar v mrazu.. Meni je zadostovala normalna bombažna trenirka (ali kakršnokoli trenirko imaš, ki ti je udobna)  kot spodnji del, zgoraj pa bombažne stvari. Moraš vedeti, da se boš zelo segrela. Če si navajena na nogovice, pa jih imej spodaj. Jaz sem vedno rada imela najprej eno zelo ozko majico, da je vpijala pot! Čez kakšno mikico, prek pa le anorak. Če ga nimaš, imej le toplejšo mikico ali zgornji del trenirke. Anorak je dober, ker ne prepiha, ko si prepoten pa povzroča še večje potenje, kar je dobro za hujšanje in taljenje..vemo česauser posted image . Ni treba letet v trgovino po športne stvari, najdi kar imaš. Ko pa je bila že zima, pa obvezno trak za čez ušesa ali pa kapa (ker mokra glava, ko se spotiš ne gre skupaj z zimo!). Pa ne se sekirat z izgledom, ker bo počutje po teku vse premagalo.
Ker pa boš začela v hladnem zraku, ti priporočam da dihaš le skozi nos, sicer bo malo težje, je pa bolj zdravo, ker ti nos prečisti hladen zimski zrak. Če ne boš še zmogla zdaj, pa definitivno kasneje v pravi zimi. Pa v pljučih zaradi hladnega zraka sicer malo bolj boli, ko si še brez kondicije, pomaga pa, ker se na hladnem zraku pljuča bolj širijo in raztezajo.
Pa uživaj! Joj, jaz že komaj čakam spet jogging po nosečnosti. Ga že takooo pogrešam! user posted image

_____________________________

Končno smo trije:)

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: telovadba in hujšanje
17.9.2008 9:23:02   
5ra_28
Aja, ko boš šla prvič, se boš lažje oblekla za drugič, ker boš videla, kaj in kako ti paše...tako da kar danes začni, pa javi, kako je bilo.

_____________________________

Končno smo trije:)

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: telovadba in hujšanje
10.10.2008 15:32:37   
malabela
uf telovadba, .... takooooo sem se polenila, da si grem sama sebi na živce. 

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?