|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Služba
11.2.2008 23:16:43   
atanja
Sej ne vem če to sem paše... ampak:
Sm v dilemi pri razmišlanju. Uglavnem imam službo k mi vse živce na temu svetu je že požrla-na čelu sta moja nadrejena. Porazno mala plača zato kar delam. Sicer me delo veseli sam me mine k ne mamo tako vzušje. Tako da že k dobim kakšen telefonski klic padem v tako slabo voljo, da me tud delo več ne veseli.. Se pač ful sekiram za vse stvari na katere včasih tud vpliva nimam. No vse to pripelje v zopernijo, živčno stanje doma tudi doma.

No zdaj je pa tako. Dobra stavar ki pretehta je ker imam
15m starega sinkota, ki je v vrtcu sem veliko doma, oz če zboli komot skombiniram urnik in ko ga lahko mami čuva sem jaz v službi in mis dostikrat ni treba niti bolniške vzet ker že pri tako mali plači je bolniška user posted image ...

To kombiniranje si lahko privošim samo tukaj... ali pač?  zanima me kako ve kombinirate če vam otroci zbolijo...

Ker rada bi imela drugo službo sam se mi zdi da mam v podzavesti to da jih bo motilo moje izostajanje in se potem ne odrežem dobro na uvajanju. Sicer je tako da imam teto, mojega očeta in če res ni hudo se pač zmenmo... Tako sem decembra lahko nadelala nadur da je blo šokanto..sam takrat se mi je še dal....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Služba
12.2.2008 8:44:29   
nuala
Nobena služba ni idealna, verjemi. Ni pa greh poiskusiti in se prijaviti še za kakšno. Najprej pa pri sebi razčisti kaj točno od službe pričakuješ, kaj ti je zelo pomembno in s čim lahko živiš.
Tako nikar ne oddajaj prošnje npr. za službo oz. ne sprejemi delovnega mesta nekje, kjer je plača dobra, se pa od tebe pričakuje 100% prisotnost, motivacijo, zagrebenost. Ker sama praviš, da ti je družina pomembna ( to pa gre težko skupaj oz. uspe le redkim ).
Jaz sem z možem delala v najinem podjetju, pa si nisem mogla vzet niti 12m porodniške, niti bolniške ( razen če ni bilo res nujno ), torej razumem podjetja, kjer mame na vodilnih delovnih mestih težko dobijo bolniška. Delavke pa so bolniško načeloma lahko dobile, saj se jih je dalo nekako nadomestiti, ali pa sem pač sama opravila še njihovo delo.

_____________________________

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Služba
12.2.2008 8:44:50   
Clody
Sama se komaj nastopila službo. Najprej je bilo rečeno, da bo sinka imela tašča, če zboli sevede. Nakar sem si premislila. Že tako nisem nič z njim. Mali je vrtcu, domov pridemo pozno. Že po drugem tednu sem na bolniški zaradi malega, pa se ne sekiram. Tako pač je. Ali bodo to sprejeli ali pač ne, bomo iskali naprej. Bolanega otroka bom sama negovala, ker takrat potrebuje vso mamino ljubezen.

Na tvojem mestu, bi se najprej manj sekirala. Če bi imela veliko plačo bi še rekla. Tako pa, nevem no.

Je pa to težka dilema. A menjala pa ne bi službe. Da bi počasi iskala naprej???

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Služba
12.2.2008 8:51:45   
kovač
Jaz ne bi ždela v taki službi v nedogled, ampak bi poskušala čim prej stran. Glede otroka pa tko, najbolje takoj povedat da imaš otroka. Če so kolikor toliko človeški ne bodo komplicirali in boš takoj vedela v kakšno službo greš ali pa pač ne.
Ne vem zakaj bi morala biti obsojena na to službo do penzije.
Jaz si že iščem naprej, upam da dobim še ta mesec drugje.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?