|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   močne bolečine med menstruacijo po splavu
17.2.2008 8:27:37   
divans1
Danes je minil en mesec od splava, ki sem ga imela v šestem tednu. Ščistila sm se sama.Danes sen dobila sem menstruacijo in imam grozne bolečine in krče. Imela sem občutek da bom padla v nezavest. Ali je kaj narobe? 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: močne bolečine med menstruacijo po splavu
17.2.2008 8:32:24   
spps
po mojem se ti še kaj čisti,zato bolečina

_____________________________

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: močne bolečine med menstruacijo po splavu
17.2.2008 9:44:14   
crvicek
Tudi jaz sem imela lani poleti ss v 6 t in se je vse samo ščistilo. So me pa opozorili, da bo naslednja m močnejša in bolj boleča. In res je tako bilo, naslednja pa je že bila normalna kot vedno. 

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: močne bolečine med menstruacijo po splavu
17.2.2008 10:22:29   
divans1
Crvicek a te lahko še nekaj vprašam? A že probbavata s partnerjem nauser posted image ? Vama je že mogoče ratalo? Men se je zdaj vse podrlo, vse spet od začetka, pa kdaj bo spet ratalo, glede na to, da sva delala na tem 1 leto. Me razumeš?

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: močne bolečine med menstruacijo po splavu
17.2.2008 12:40:20   
crvicek
divans1, meni so po ss ugotovili pregrado in imam operacijo čez 14 dni, tako da ta čas sva pazila, saj sem se bala da če bi zanosila, da se spet konča s ss. Tako, da upam da bo po operaciji vse ok in začnevauser posted image enkrat v aprilu in da se čimprej zagledam user posted image .

Ma si že imela pregled pri svojem G po ss? Meni je ravno v pri pregledu po ss, ko se je obnavljala sluznica G ugotovila pregrado in me takoj napotila k spec., ki jo je potrdil.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: močne bolečine med menstruacijo po splavu
17.2.2008 14:39:00   
divans1
JJa pri ginekologu sem bila, in je rekla, da se vidi, ampak je majhna. Mi je rekla da se samo mormo še zment za datum. Če bodo videli, da je majhna, mi jo bodo kar tukaj odstranili, če pa se bo pokazalo da je vseeno prevelika, pa me bo dala v Lj ali Mb. Tko da nč ne vem na čem sem. Razumeš? A je to bila tvoja prva nosečnost in vama je takoj ratalo?

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: močne bolečine med menstruacijo po splavu
17.2.2008 15:47:28   
crvicek
Ja saj tudi meni so najprej rekli da je majhna (pred nosečnostjo) in da naj kar zanosim, po ss pa ko sem šla še enkrat k specialistu pa mi je potrdil pregrado veliko 2,5 cm in mi je rekel da s tako veliko pregrado nas srečno donosi le 2 %. Če pa bereš mnenja tudi od drugih G, pravijo da velikost pregrade ni važna, saj je odvisno od tega kam se zarodek ugnezdi, če pa je zelo velika pa je lahko vzrok tudi za neplodnost.

Glede nosečnosti pa tako, midva sva jan 07 začela delati user posted image , s tem da je bil moj pogosto službeno odsoten in še moja ovulacija mi je nagajala. Tako, da sem si začela merit bt, ugotovila kdaj imam ovulacijo in drugi ciklus sva zagledalauser posted image . Priznam pa, da sem tudi možgančke dala na off, saj so bili ravno poletni dopusti.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: močne bolečine med menstruacijo po splavu
17.2.2008 15:48:24   
crvicek
aja... to je bila moja prva nosečnost

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?