|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ne vem več
20.3.2008 18:51:47   
sonja42
kaj naj storim!?
naj vam opišem zgodbo. s partnerjem sva skupaj že dve leti, vse lepo in krasno, razumeva se, zaupava skratka  čudovito... če......ne bi nevem kdo naju moril po telefonu.
in sicer čisto na začetku najine veze sva pač to vzela bolj na "izi" češ saj se bo nehalo. sva pač mislila verjetno je njegova bivša žena ali moj bivši ali pač nekdo, ki mu gre najina veza v nos.
zdaj pa je minilo že dve leti in je stalno bolj nevzdržno.skoraj vsak dan pokliče "nekdo" iz skrite številke. včasih njega, včasih mene, včasih oba.ko pokliče njega nič ne govori , včasih vzdihuje v telefon , včasih šepeta, če bi se dobila in če bi z njo sexsal. ko pokliče mene spregovori, vendar s takim "popačenim" glasom in mi govori, da jo moj mož kliče, če bi se sestala z njim in mi pripoveduje zgodbice kako sta onadva včasih sexsala....in podobne "piuser posted image rije.
z njim na veliko ugibava katera bi lahko bila, in moj mož je prišel do zaključka, glede na to kaj govori in kaj vse ve on njem, da  edino njegova bivša in še ena s katero je imel pred leti razmerje..... ugibanje!!!
in pred enim mesecem mož zamenja telefonsko številko( staro pa tudi še uporablja) od včeraj naprej pa so se začeli telefonski klici tudi na njegovo novo številkouser posted image user posted image torej..... zdaj tista izpred nekaj let odpade, ker nima ta nove številke, bivša žena pa jo ima, seveda ker občasno še kontaktirata zaradi hčerke.
in tokrat sem ponorela do konca!!! nihče drug ne more biti kot njegova bivša žena... ali pač!!!!????????????????poleg telefonskih klicev sva dobivala tudi pisma v nabiralnik  s tako preverzno vsebino, da ti je nerodno brat user posted image

rekla sem včeraj možu, (seveda v jezi) da jo bom tresnila ko jo prvič srečam, pa mi je rekel, ja kaj pa če ni ona!? haloo?! ko pa sem ga vprašala ali ima še katera druga to številko pa je rekel da ne in bil užaljen, da kao dvomim vanjuser posted image
ko pa sem rekla da zagovarja oz. ščiti svojo bivšo mi je rekel da je ne ščiti , samo da ne more verjet da bi res lahko bila tako " bolna " da bi kaj takega počela. in  še rekel.... zakaj pa dviguješ telefon ko je skrita številka, ne javljaj se pa bo mogoče mir.  ja lepo no, zdaj sem jaz kriva, da ona klicari , ker se javim na tel( velikokrat pa se ne)
sploh ne ve, ali naj vse skupaj ignoriram( skoraj nemogoče, )al kaj naj storim. pustim vse skupaj pri miru in se ne oglašam ?!
danes mi je rekel da če bo še en klic, da bo prijavil to nadlegovanje policiji , če lahko ugotovijo od kod in s katerehga telefona  prihajao klici! mislite da je možno ugotovit.
vsega imam poln kufer in res me muči kdo naju j..e dobesedno!

prosim če ima katera kak pameten nasvet naj pove!

pa sem vedno mislila, da se to dogakja samo v filmih in limonadah, pa se očitno ne!user posted image



Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ne vem več
20.3.2008 19:03:26   
Anonimen
Kar tako ne morš obsodit bivše.Najprej prijavta na policijo in probajta zvedet kdo vaju zajebava.

(odgovor članu sonja42)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ne vem več
20.3.2008 19:05:32   
Anonimen
En čas že prenašaš, potem pa je treba nekaj ukreniti.

Telefonsko številko je lahko dobiti, če je naročniška. Imam enega kolega na mobitelu in enega na simobilu, pa bi mi vsak zrihtal katerokoli cifro bi rabila. Mogoče ima tudi ta oseba kakšne podobne veze. Ali pa pozna koga od tvojega in je od tega dobila cifro. Ni težko. Jaz bi šla na policijo in k odvetniku in nekaj po uradni poti naredila.

Aja, pred časom sem dobivala ene čudne sms-je od bog ve koga z opolzko vsebino, nekje enega na mesec. Pojma nima od koga, ampak sem na koncu popuser posted image  in na to cifro poslala sms, da naj neha, ker bom drugače prisiljena ukrepat pri mobitelu (da zablokirajo številko - vidijo kdo kliče, čeprav s skrite številke) in policiji. A na svojega operaterja se še nista obrnila?

(odgovor članu sonja42)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ne vem več
20.3.2008 19:10:08   
Anonimen
kot je že omenla ankica...pokličita na svojega operaterja in povejta kaj se dogaja...oni bodo ukrepali...
najprej bodo to osebo obvestili, da če se to ne neha bodo prisiljeni izklopit njegovo tel, in bo oseba morala kriti vse stroške odklopa...
če pa se bo kljub temu nadaljevalo še enkrat prijavita in mu/ji bodo tel št enostavno odklopli in bo moral/a plačati te stroške...

jaz osebno bi pa to še zraven tega prijavila na policiji..

lepo opravita...

lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ne vem več
20.3.2008 19:16:49   
trnuljčica
Jaz bi :
1. obvestila operaterja in prosila za vpogled v skrito št.
2. probno vseeno zamenjala tudi mojo številko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ne vem več
20.3.2008 20:25:02   
uršika***
Sigurno se da izvedet kdo kliče. Najprej malo zagrozi po telefonu naslednjič ko bo klicala, da boš prijavla policiji.Če pa ne bo bolše, pa itak da moraš ukrepat. To se smatra že kot nadlegovanje in ne premišljuj dvakrat, če boš takšno početje prijavila. Razdre ti lahko zvezo s tvojim partnerjem, verjamem pa, da ti živci delajo 100 na uro, ko zazvoni telefon. Le ukrepaj, nič se bat. Izgubiti nimaš kaj, samo izvedela boš, kdo je tako nesramen, da vaju gnjavi.
Ko boš pa stvari prišla do dna, pa nam le sporoči razpletuser posted image
good luck

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ne vem več
20.3.2008 20:52:41   
malimisek
Tvoj naj čim dalje govori oz. posluša , ti pa pokliči z drugega telefona, koga sumiš. Če bo zasedeno v istem času imaš odgovor. Pa še to ni nujno. Ko bo konec veze, kliči še naprej. Potem bo tudi v istem času nezasedena.


(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ne vem več
20.3.2008 21:00:33   
TIA22
in ti to 2 leti prenašaš?

(odgovor članu malimisek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: ne vem več
20.3.2008 21:05:15   
Naty_ka
Vsakič, ko ta oseba pokliče, si zapiši točno datum in uro. Isto naj naredi mož. Potem te podatke javi mobitelu ali pač tvojemu operaterju in bo potem on dalje ukrepal. Najprej bo klicočega opozoril, da naj neha, ker ga bodo drugače izklopili. Če se vse skup nebo nehalo, pa ga izklopijo.
Čeprav bo tvoj operater vedel kdo ti dela probleme, tebi teh podatkov ne bojo dali (kao varstvo zasebnih podatkov).
Vsaj tako naredijo pri mobitelu. Mi smo imeli tudi neke zajebancije po telefonu- dober mesec in pol nazaj in smo iz mobitela dobili taka navodila in so potem oni dalje ukrepali. Zaenkrat je mir.

Aja, pa brezveze da se kregata z možem. Verjetno mu je med drugim tudi nerodno da se njegova bivša tako obnaša. Če je res ona. Ker je čisto možno, da je telefonsko od tvojega moža dala kakšni kolegici ki si malo več upa da je pač malo bolj pestro.

_____________________________

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!


NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)




Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu malimisek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: ne vem več
20.3.2008 21:13:22   
karmy
če te nadleguje, lahko sporočiš operaterju pri katerem sem da zasledijo njen klic in jo za vedno izključijo iz njihovega omrežja user posted image v roku par mesecev ji bo operaterjev zmankalouser posted image

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: ne vem več
20.3.2008 21:18:55   
BlackyMouse
Če 2 leti klicari pod skrito številko, ki je mimogrede naročniška, potem lahko prijaviš operaterjem in bodo ukrepali, vsaj mislim.

Dobra si, da vztrajaš! user posted image


_____________________________

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, kar pomeni biti srečen..

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: ne vem več
20.3.2008 21:21:12   
Anonimen
In dve leti že to počne? in kaj sta vidva do sedaj čakala?user posted image

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: ne vem več
20.3.2008 21:33:02   
daddy
  Jaz se nikoli ( ampak res nikoli ) ne javljam na skrito številko. Ni mi jasno, zakaj se vidva javljata, sploh če to traja že tako dolgo.

(odgovor članu sonja42)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: ne vem več
21.3.2008 7:16:41   
sonja42
hvala za vse nasvete, na policijo sem že enkrat klicala in povedala kaj se dogaja pa so mi rekli da brez sodnega naloga ne gre preverjat in da če bi vsako podjebancijo preverjali bi se lahko ukvarjali samo s temuser posted image no, seveda   na sodišče potem nisva dajala kaj.
danes bom poklicala še na si mobil da vidim kaj bodo rekli

hvala vsem, ki ste mi dali kakršen koli nasvet!

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: ne vem več
21.3.2008 7:55:41   
nevica
Prvo kot prvo,na skrito številko se nikoli ne javljam.Drugo pa mi ni jasno nekaj.Zamenjal je telefon,vendar staro številko še vedno uporablja.To novo številko ima tudi njegova bivša.Zakaj,če uporablja tudi staro številko?Jaz ji nove številke nebi zaupala,saj me lahko pokliče na staro.
Sicer pa ni nujno,da je ona.Pomisli naj komu je dal novo številko telefona!Včasih so tudi "prijatelji" tisti grešniki.

(odgovor članu sonja42)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: ne vem več
21.3.2008 8:08:31   
sonja42
ja novo številko je dobil v službi. staro pa bom sedaj imela jaz, ker sva pred kratkim podaljšala naročnino in ga zdaj morama imet dve leti. jaz pa bom svojega ko mi konec meseca naročnina poteče odjavila.
saj ne obsojam , da je ravno njegova bivša ampak samo domnevam. dokazat ji zdaj še ne moreva.čeprav se je pa ravno te dni zgodilo, da  ga je klicala . oz. mu dala dvakrat pisk. pa jo je poklical nazaj pa se ni javila in tudi potem ni več klicala nazaj. tako da možno je tudi da je pozabila skrit identiteto- nevem samo predvidevava.

sicer pa - če ugotovim da je res ona-- user posted image user posted image

(odgovor članu nevica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: ne vem več
21.3.2008 9:08:26   
Anonimen
zamenjajta številke, brez objave v imenikih. Pa pazita, da kdo od vajinih kolegov ne bo številke naprej dajal. Bosta prec imela mir.

(odgovor članu sonja42)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: ne vem več
21.3.2008 9:32:19   
metuLJchy
Že dolgo časa nazaj je mene nekdo tudi zezal po gsm in so mi na mobitelu rekli, da si je vsakič ko kliče potrebno zapisati uro klica, in potem preko operaterja izveš s katere številke prihajajo klici. Pa bosta rešena negotovosti kdo je... je pa to zelo zoprno,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: ne vem več
21.3.2008 15:27:57   
karmy
tako kot je že ena rekla, zamenjat cifre, tiste ukinit, pa tako narest da pri "skupnih" prijateljih od bivše ne pride nova cifra. Še najlažje in najceneje

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: ne vem več
22.3.2008 1:08:55   
massylou
sploh ne vem, kaj čakaš.
Na policijo pejd, pa do operaterja (kot so že svetovale). To je nadlegovanje, spolno nadlegovanje, ki je kaznivo dejanje. HALO!!!

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: ne vem več
22.3.2008 8:31:08   
karamela
Obrni se na policijo in tvojega mobilnega operaterja in ti bodo svetovali kako v tem primeu. Sem pa 100% da ti mobilni operater ne sme kar tako dat podatka kdo kliče. to lahko stori samo na podlagi sodnega naloga ali mogoče naloga policije.

Svetvali pa ti bodo, sigurno.

(odgovor članu massylou)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: ne vem več
22.3.2008 8:39:35   
Anonimen
Karamela, operater ne da podatkov o klicajočem, vendar na osnovi naše prijave preveri, kdo kliče in mu po sms-u pošlje obvestilo, da naj neha. Če se klici še ponavljajo, ga izključijo iz omrežja, najprej začasno, potem za zmeraj.

(odgovor članu karamela)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: ne vem več
22.3.2008 18:33:42   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: sonja42
kaj naj storim!?

skoraj vsak dan pokliče "nekdo" iz skrite številke. ...ko pokliče njega nič ne govori , včasih vzdihuje v telefon , včasih šepeta, če bi se dobila in če bi z njo sexsal. ko pokliče mene spregovori, vendar s takim "popačenim" glasom in mi govori, da jo moj mož kliče, če bi se sestala z njim in mi pripoveduje zgodbice kako sta onadva včasih sexsala....in podobne "pi rije.

Nadlegovanje prijaviš na policijo in telefonskemu operaterju. Ta je dolžan pomagati nadlegovanemu. Skrita številka je samo za tebe, za operaterja ne.

(odgovor članu sonja42)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: ne vem več
23.3.2008 3:26:05   
Minka Pobalinka
Telefonsko številko je lahko dobiti, če je naročniška. Imam enega kolega na mobitelu in enega na simobilu, pa bi mi vsak zrihtal katerokoli cifro bi rabila.


Ne hvali se preveč s tem, ker bi se znalo zgoditi, da bi imela dva "brezposelna bivša kolega", ker so to kar ti pišeš hude kršitve zakona o varovanju podatkov in pa pogodbe o zaposlitvi pri obeh operaterjih.... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: ne vem več
23.3.2008 8:20:59   
Anonimen
Tudi mene zanima, zakaj vaju to šele po dveh letih moti? Sej bi lahko že prej prijavila. user posted image

Wow in celo mož je enkrat že zamenjal telefonsko številko! user posted image

< Sporočilo je popravil hothien -- 23.3.2008 8:22:05 >

(odgovor članu Minka Pobalinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?