|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Žalostna...
17.4.2008 12:17:50   
Mojčka N.
Zdravo!

Mož, s katerim sem poročena še ne pol leta in imava sinka ki bo kmalu dopolnil leto, se je odločil da naju zapusti. user posted image user posted image Kar tko brez tehtnega razloga... ker naj bi se baje preveč drla nanj user posted image ... On je lahko počel vse jst pa nič.
Ugotovila sem da me vara s sodelavko katera je čist adijo pamet, posredi je alkohol,mamila. Ženska ima tudi sina ki je star deset let, in moj mož se je rajši odločil za njega kot za svojega lastnega sina...
Zanima me kakšne pravice imam jaz in kakšne on , kaj lahko zahtevam, kam naj se obrnem. Naj povem da sem jaz trenutno brezposelna. Prosim za kakršen koli nasvet.user posted image user posted image
Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Žalostna...
17.4.2008 12:23:39   
Zamima
Ojej,... no, ne smeš tako gledat, da se je raje odločil za njenega sina kot za vajinega, ziher ima vajinega zelo rad, ampak celotna situacija pa je res nezavidljiva user posted image .
Mamila in alkohol??? Z njegove ali njene strani? user posted image

Drži se, razmišljaj trezno in naredi kar je v teh trenutkih najbolje zate in za tvojega sina.

user posted image


_____________________________

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Mojčka N.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Žalostna...
17.4.2008 12:25:58   
ženska
Joj, težke zadeve. Kako drla? Kaj je lahko počel on, ti pa ne? Jst vama z otročkom želim vso srečo, kako in kaj pa boš verjetno najbolje sama znala razvozlat ali pa se obrni na svoje starše in prijatelje. Ne vem kaj naj ti svetujem, ker to je res težko. SREČNO!!!!!

(odgovor članu Mojčka N.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Žalostna...
17.4.2008 12:27:55   
baguSka
Kar tko brez tehtnega razloga... ker naj bi se baje preveč drla nanj ... On je lahko počel vse jst pa nič.
Ugotovila sem da me vara s sodelavko


Ja pa sej je to dovolj tehten razlog!? Drugo ima... nate se ap samo izgovarja... vsekakor mu v vajini vezi neki ni odgovarjalo, je pa zelo nefer z njegove strani, da je to skrival za tvojim hrbtom...

Zdaj koncno ves in ves kaj storit. In zate dovolj tehten razlog da gre stran je ta, da ima drugo. Tebe ocitno ne ljubi vec...

Jaz tebi in tvojemu sinku zelim, da se cimprej pobereta in vama zelim srecno pot naprej.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mojčka N.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Žalostna...
17.4.2008 12:34:34   
Mišni
Oh, a veš kaj, saj se bo una tudi drla na njega, ko ji bo zmanjkalo denarja za drogo. Če mu je to vrednota, če mu življenje z drogo in alkoholom paše, potem bodi vesela, da to s tem ne bo treba imeti opravka.
Čas celi rane.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Žalostna...
17.4.2008 12:38:45   
srki
Jaz bi pa samo rekla, da fajn, da se ga boš znebila. Ker, če so droge in vse drugo vmes, pa da se odloči rajši za drugega otroka kot svojega in da se ne more odločiti, ali družina ali ostale stvari (droga, alkohol, ****nje), sem rajši sama, kot da takega gledam.

Verjamem, da ti je težko, da je šok, ampak boš videla, lepše ti bo brez njega.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Žalostna...
17.4.2008 12:42:26   
kristinaj
mojčka......zakaj si se pa drla nad njim?sicer pa to ni razlog da narediš kar je on......

glavo pokonci, vreden te ni, če se je na tako nulo naslonil..... jaz ga ne bi taknila več, ker ne veš kakšne bolezni lahko prinesejo mamila in alkohol, pa še edini najbrž ni....

korajžno naprej.......najprej pa do prvega odvetnika po nasvet......prošnja za ločitev, itd,

kar je pridobljeno v zakonu se deli, plačevat bo moral alimente, potrudi se, da ti bo plačeval maksimalno, mislim, da je to 1/3 OD, poskrbi, da skrbništvo nad malim dobiš ti....



(odgovor članu Mojčka N.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Žalostna...
17.4.2008 12:43:16   
Mojčka N.
Mogoče sem kdaj zakričala. Ima zahtevno službo zato pride domov tam nekje do 17 h, se naje,pregleda maile, v svoji delavnici kej pošravfa, in proti večeru ko bi ga najbolj rabila gre s kolegi na pijačo, kakšen pride domov (pa ne vedno) raje nebi. Vse to se da preživet in potrpet in vedno sem mu bila v podporo nikol mu nism nič rekla... cenila sem njegovo delo.
Zanima me če je on še naprej odgovorn da me vzdržuje, da mi preskrbi stanovanje k praktično nimam kam it.user posted image user posted image user posted image
Ne vem kako bom to prenesla ker ga imam še vedno neizmerno rada, celo pozabila bi na to prevaro sam da se vrneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Žalostna...
17.4.2008 12:55:32   
danijela in taja
poglej težave same ne izginejo...tudi če se ti vrne bo isto....vsaj čez nekaj časa....pogledat pa moreš najbolj na otroka ki ga imaš verjetno na prvem mestu...verjamem da ga imašp rada ampak trenitno je to bolj hudo...ker ne veš kako boš živela....ampak se bo vse uredilo.....preživnono urihtej...na csd se obrni pa malo ti domači pomagajo pa bo nekako...ne vse tako črno gledat.....vem da je lahko govorit....ampak če je alkohol zraven boljše da ni zraven vaju....če ima pa drugo...lahko ima pa potem še tretjo,četrto in kam vaju bo to peljal v  samo še večje težave.....in otrok bo najbolj trpel...malo stisni zobe....posveti se otroku....pa se bo uredilo...sreča naj bo na tvoji strani.....držimo pesti....

_____________________________

za deseto obletnico sva prejela najlepše darilo.....najino sončico Tajo

(odgovor članu Mojčka N.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Žalostna...
17.4.2008 13:01:43   
baguSka
Zanima me če je on še naprej odgovorn da me vzdržuje, da mi preskrbi stanovanje k praktično nimam kam it.
Ne vem kako bom to prenesla ker ga imam še vedno neizmerno rada, celo pozabila bi na to prevaro sam da se vrne


No, jaz pa mislim, da ce bi se ti mal bolj spostovala in ce bi imela kam it in nebi bla trenutno odvisna od njega, nebi tkole govorila... Ne vem no. Jaz sem skor prepricana da ne. Ampak si trenutno zal v taki situaciji, ko je bil on tisti, ki je skrbel za vse... (financno mislim) in ker se brez tega ne da, mislis da brez njega mogoce ne bo slo... Pa se da! Samo zelet si moras in bit prepricana, da te brez njega caka se lepse zivljenje! oz vaju caka...!! In tud CE JE dolzen kao za vaju poskrbet, se jaz nebi kej prevec na to zanasala... samo se slabse bo.

(odgovor članu Mojčka N.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Žalostna...
17.4.2008 13:04:35   
maruškaŠ
Zate Mojčika in podobne, ki bi šle za vsako ceno 'čez to':

Če ne veš kaj bi bilo bolje oziroma kako bi se odločila - si predstavljaj sledečo situacijo:  imaš hčerko staro toliko kot si ti - tvoj hči se znajde v takšni situaciji kot si trenutno ti in se obrne nate po pomoč - kaj bi ji svetovala? Da ostane ali da gre in se postavi na svoje noge?

In tisto kar bi svetovala hčeri - svetuj tudi sebi - saj tako kot boš ti ravnala danes bodo čez leta ravnali tudi tvoji otroci - saj smo starši njihov vzgled.

< Sporočilo je popravil maruškaŠ -- 17.4.2008 13:05:42 >

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Žalostna...
17.4.2008 13:09:21   
srki
Zdaj si žalostna in na to gledaš drugače. Prazaprav ne vidiš, v kakšnem in s kakšnim si živela. Ja, saj verjamem, da ga imaš rada. Ko pa boš dala  to skoz in prebolela, si boš pa rekla, kakšna trapa sem bila.

Jaz bi mu lepo povedala, da tako pač ne bom živela.  Saj lepo in prav, sa po službi tudi še dela, samo motilo bi me pač tisto drugo, v  kakšnem stanju  bi prihajal domov.

Pa še prevara, pa droga....ma ne vem no. Postavi se zase in za otroka.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Žalostna...
17.4.2008 13:31:10   
smigli
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

Zate Mojčika in podobne, ki bi šle za vsako ceno 'čez to':

Če ne veš kaj bi bilo bolje oziroma kako bi se odločila - si predstavljaj sledečo situacijo:  imaš hčerko staro toliko kot si ti - tvoj hči se znajde v takšni situaciji kot si trenutno ti in se obrne nate po pomoč - kaj bi ji svetovala? Da ostane ali da gre in se postavi na svoje noge?

In tisto kar bi svetovala hčeri - svetuj tudi sebi - saj tako kot boš ti ravnala danes bodo čez leta ravnali tudi tvoji otroci - saj smo starši njihov vzgled.


dobro izhodišče user posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Žalostna...
17.4.2008 14:17:47   
Zanica
Draga Mojčka,

meni je tudi žal za tvojo situacijo.

Razumem kako ti je, če si finančno odvisna od partnerja, pa tudi to da nimaš kam it. Ko si v takšni situaciji razmišljaš tudi na specifičan način, na kateri ne bi razmišljala če bi imela lastne dohodke, kot do da bi šla čez njegovo prevaro, samo da ostaneta skp.
Misli na svojega otročička in vem da boš naredila kar je prav. In to je da greš stran, ali pa njega butni ven iz stanovanja. Saj je on tebe prevaral, a ne ti njega.
Kje pa maš starše?

(odgovor članu Mojčka N.)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Žalostna...
17.4.2008 20:35:51   
Anonimen
Vse to se da preživet in potrpet in vedno sem mu bila v podporo nikol mu nism nič rekla... cenila sem njegovo delo.
Zanima me če je on še naprej odgovorn da me vzdržuje, da mi preskrbi stanovanje k praktično nimam kam it.user posted image user posted image user posted image
Ne vem kako bom to prenesla ker ga imam še vedno neizmerno rada, celo pozabila bi na to prevaro sam da se vrneuser posted image user posted image user posted image


Zal mi je, da se ti je to zgodilo na tak krut nacin.

Imas vec moznosti, v osnovi vidim dve.
Ali ga imas se naprej neizmerno rada, moz popiva, te vara, se smuka okoli drog....in ti ga se naprej cakas doma in ga cenis.

Ali pa zacnes ceniti sebe.

Trenutek je tezak, vendar ce se ne bos zbrala in si zacela urejati zivljenje, lahko se naprej zivis v taksnem svetu nespostovanja in nezmoznosti za dostojno zivljenje. Prvi korak je tvoj in nihce ga ne more narediti namesto tebe...

(odgovor članu Mojčka N.)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Žalostna...
17.4.2008 20:40:25   
vaney
mič, se podpišemuser posted image

_____________________________

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Žalostna...
17.4.2008 21:25:27   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Vse to se da preživet in potrpet in vedno sem mu bila v podporo nikol mu nism nič rekla... cenila sem njegovo delo.
Zanima me če je on še naprej odgovorn da me vzdržuje, da mi preskrbi stanovanje k praktično nimam kam it.user posted image user posted image user posted image
Ne vem kako bom to prenesla ker ga imam še vedno neizmerno rada, celo pozabila bi na to prevaro sam da se vrneuser posted image user posted image user posted image


Zal mi je, da se ti je to zgodilo na tak krut nacin.

Imas vec moznosti, v osnovi vidim dve.
Ali ga imas se naprej neizmerno rada, moz popiva, te vara, se smuka okoli drog....in ti ga se naprej cakas doma in ga cenis.

Ali pa zacnes ceniti sebe.

Trenutek je tezak, vendar ce se ne bos zbrala in si zacela urejati zivljenje, lahko se naprej zivis v taksnem svetu nespostovanja in nezmoznosti za dostojno zivljenje. Prvi korak je tvoj in nihce ga ne more narediti namesto tebe...
se podpišem.
čeprav je situacija nezavidljiva,vrjemi,da kljub temu,da je vse črno imaš možnosti,da poskrbiš zase in za svojega otroka.user posted image user posted image user posted image

_____________________________

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Žalostna...
17.4.2008 21:52:33   
WINX
k praktično nimam kam it.
Ne vem kako bom to prenesla ker ga imam še vedno neizmerno rada, celo pozabila bi na to prevaro sam da se vrne



obrni se na svoje starše..lahko so ti v veliko pomoč....pa lepo prosim ne ponižuj se..če je varal enkrat bo drugič tud...

vedno se najde izhod iz še tako nemogoče situacije

imej ponos..

_____________________________

Ni pomembno, če ne znamo povedati.
Pomembno je, da znamo poslušati.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Žalostna...
18.4.2008 0:36:28   
Minka Pobalinka
Moje skomno mnenje... po tem kar si napisala je to, da tip gre najboljše kar se ti je lahko zgodilo. Ampak tega še ne veš... boš videla, ko boš uredila eksistenčne zadeve in ko se bodo stvari uredile boš na zadevo gledala z drugimi očmi. Želim ti vse dobro... user posted image

(odgovor članu WINX)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Žalostna...
18.4.2008 6:52:56   
srki
Najboljše, kar se ti je zgodilo, je otroček, brez partnerja-sedanjega, boš lahko živela, samo pripraviti se moraš do tega. Verjamem, da je pot težka, sploh mogoče zaradi otroka. če si sam, je vse mnogo lažje.

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Žalostna...
18.4.2008 8:42:44   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: Mojčka N.
Ne vem kako bom to prenesla ker ga imam še vedno neizmerno rada, celo pozabila bi na to prevaro sam da se vrneuser posted image user posted image user posted image


Pozabila bi na to prevaro....kaj pa ko bi te prevaral še enkrat in še enkrat. Verjetno bi v zagovor rekel: " ja draga bil sem preveč zadet, da bi sprevidel, da ženska s katero sexam nisi ti.
Ne pusti, da ti samozavest pade tako nizko, da se več sama ne boš spoštovala.

razmišljaj tako: V kakšnem okolju želim, da raste moj otrok. ali je to okolje, ki ga soustvarjava jaz in moj mož? maruškaŠ ti je lepo napisala, da smo starši otrokom za vzgled. Kakšen bo tvoj sin, v kakšnega človeka bo odrastel, ko bo celo življenje gledal kako oče ponočuje popiva ima druge ženske, se celo drogira, njegova mama pa se smili sama sebi in ne premore niti toliko samospoštovanja in moči, da bi sebe in njega (sina) rešila iz tega pekla.


_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Mojčka N.)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Žalostna...
18.4.2008 9:21:40   
TIA22

[/quote]

Kakšen bo tvoj sin, v kakšnega človeka bo odrastel, ko bo celo življenje gledal kako oče ponočuje popiva ima druge ženske, se celo drogira, njegova mama pa se smili sama sebi in ne premore niti toliko samospoštovanja in moči, da bi sebe in njega (sina) rešila iz tega pekla.

[/quote]
user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Žalostna...
18.4.2008 9:35:35   
s@nny
Men se pa zdi, da si lahko vesela, da si se ga losala. Sej je težko če maš nekoga rad, samo on nebi nikoli ti stal ob stani, če raje gre s prijatli na pijačo in v garaži šraufa. najdi si enga tazga da bi zate vse naredu.

LP

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Žalostna...
18.4.2008 9:43:29   
soncek28
TIA22 se strinjam z teboj,mamice moramo v prvi plan postavit otroke,in se borit za to da odraščajo v normalnem okolju,sej vemo kaj prinese kasneje pri otrocih,če se starši kregajo,pijejo,drogirajo.Glavo gor in pusti tega bedaka,sej vidiš da nima v glavi poštimano,če podpira eno ki se drogira svojo družino pa ne. srečno-dobro premisli v dobro sebe in tvojega sina.

(odgovor članu s@nny)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Žalostna...
18.4.2008 9:50:29   
tanikaa
Jaz na tvojem mestu niti ne bi čakala, da me on zapusti. Ker ima opravka z mamili, ga ne more meti z mano in niti pod točko razno z mojim otrokom. Meni se v tej celi situaciji zdi varanje in popivanje s kolegi najmanjši problem. Oprosti, ampak iz vseh tvojih postov sklepam samo eno. Na prvem mestu ti je on, šele nato pride otrok. Gledano z mojimi očmi, bi jaz spokala kufre v tistem trenutku, ko bi prvič zvedela, da ima opravka z mamili. V tem primeru sem najprej mama, šele nato partnerica. In raje bi živela z otrokom pod Dravskim mostom, kot pa z njim.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu s@nny)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?