|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rahla krvavitev v 6t - pomoč prosim!
3.5.2008 20:07:32   
Anonimen
danes sem začela rahlo krvaveti....na hlačkah se ni nič poznalo ampak ko sem se obrisala se je videlo ampak zelo rahlo
sem v 6t nosečnosti....potem sem šla hitro v celjsko bolnico in mi je zdravnica naredila uz in mi rekla da se za 6t vidi kar se mora videti in da je vse vredu!ko sem prišla v bolnico izcedka ni bilo...no vidi se ko se obrišem,rahlo se vidi!tako da naj bi bilo zaenkrat vse vredu!vseeno me pa skrbi!v ponedeljek imam tudi prvi pregled pro svoji g!ali mi lahko katera pove če je imela podobno izkušnjo ali da pozna katero ki jo je imela!?in ali je bilo potem res vse vredu?hvala za odgovore

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 3.5.2008 20:16:11 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rahla krvavitev v 6t - pomoč prosim!
3.5.2008 20:28:02   
mml
jaz sem imela v 7. tednu kar precej rjavkasto-rdečega izcedka, ki se mi je pojavil popoldan in je trajal do večera, zjutraj ga pa ni bilo več. Na UZ je bial vidna GV ploda pa še ne...no pa se je vse dobro končalo.

Upam, da bo tudi pri tebi tako

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Rahla krvavitev v 6t - pomoč prosim!
3.5.2008 20:30:24   
Taula
Jaz sem imela...dobila sem Dabroston in ravno danes je moj PDP.user posted image
Drugače pa čimveč počivaj, pa nič user posted image

Srečnouser posted image

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Rahla krvavitev v 6t - pomoč prosim!
3.5.2008 20:36:21   
Acjom1
Tudi jaz sem imela rdeče-rjavkast izcedek, ki se mi je začel okrog 6. tedna in trajal nekje do 9. tedna. Enkrat je bilo že kar hudo, ker je izgledal kot sveža kri, kar naj bi bilo najslabše. Imela sem več pregledov zaradi tega in vsakokrat je bilo vse vredu, ponavadi se tudi krvavitev ni videla takrat.
Ne se preveč sekirat, čeprav vem, da je težko. Jaz sem se zelo, ampak je zdaj vse vredu, jutri bom noseča 18 tednov. Ko sem vprašala ginekologinjo, kaj to pomeni, mi je rekla, da se to dogaja 25% nosečnic in niti ne vejo razloga, nosečnost pa se konča normalno. Zares poskusi biti čim bolj pozitivna, ker negativno razmišljanje najbolj škodi tvojemu otročku.
Želim ti vse najlepše.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Rahla krvavitev v 6t - pomoč prosim!
3.5.2008 21:09:55   
kaja02
pozdravljena!

sem imela v prvi user posted image  krvave izcedke že od 5 tedna dalje, so trajali skoraj vso nosečnost pa je moja pupa danes stara že nekaj čez 6 let. tudi sedaj v drugo ( noseča sem 27 tednov) sem okoli 6 tedna imela krvav izcedek, sveža kri, vsa panična sem odšla k G, ki pa ni našla vzroka za krvavitev je pa rekla, da je očitno to pri meni stalnica, potem sem še parkrat krvavela, pa imam sedaj zelo živo user posted image  v trebuščku.
poskušaj se čim manj sekirat, pa lepo nosečnost ti želim!!!!

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Rahla krvavitev v 6t - pomoč prosim!
3.5.2008 21:49:27   
Naja30
Imela sem tak rjavkast izcedek okoli 8t se mi zdi.

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Rahla krvavitev v 6t - pomoč prosim!
4.5.2008 6:09:21   
marita
imela tak izcedek točno tako kot opisuješ v 6t. Pristala sem na bolniški, rizična nosečnost, brez spolnih odnosov, danes imam pa doma fantka starega 2m.user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Rahla krvavitev v 6t - pomoč prosim!
4.5.2008 8:53:04   
bastian111
Tudi jaz sem imela krvavi izcedek okrog 7 t in dobila Dabroston.Potem pa še enkrat v 22 t in so me zadržali v bolnišnici.Zdaj sem v 30 t in je vse ok. Upam ,da bo tako do konca.Ne se sekirat in prepostit se materi naravi.Vseeno pa pojdi k G. da  te pregleda. Srečno.

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Rahla krvavitev v 6t - pomoč prosim!
4.5.2008 10:45:49   
Janey
Jaz sem tut mela tako...ko sem se obrisala sem imela krvavo. Me je zgrabila panika in sem šla v bolnico kjer sem za brezveze ostala na opazovanju in se samo sekirala. Potem sem dobila dabroston in imela 3 tedne mirovanja...oz. morala sem biti pazljiva do 12t. Nič težkega ne dviguj in nič se ne naprezaj...pojdi pa vseeno k G. Jaz imam doma skoraj 3 mesečnega sončka. Najbrž ni nič hujšega. To je vćasih značilno da se plodek "usedla" lepo nosečnost ti želim

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Rahla krvavitev v 6t - pomoč prosim!
4.5.2008 14:04:07   
goldie
pozdravček vsem nosečkam!
tudi meni se je to zgodilo, noseča naj bi bila 5 t., pa sem 2 dni nazaj
krvavela oziroma ko sem se obrisala sem na toal.papirju zasledila
krvav izcedek pa na urgenco,pa dežurnemu ginekologu, ki me je pregledal rekel da ne vidi nič.počivat, čez teden pregled pri svojem ginekologu, strah me je ker še nisem mela pregleda pri svojem gonekologu pa me skrbi ker ta ni videl pikice.mi je pa rekel počivat in čakat da ni kej za naredit da je 50-50% možnosti.res se bojim in sam počivam mi je ful dolgčas ležat, sam upam da bo bolje. res tako sem bila vesela pol pa tole komaj čakam na uz in upam da bo vse o.k.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Rahla krvavitev v 6t - pomoč prosim!
4.5.2008 14:25:17   
janapan
ne sekiraj se
jaz sem krvavela v 5 tednu, ko naj dobila m....ker je bil predhodno test pozitiven sem se valjda zasekirala in šla k ginekologinji, ki pa tako zgodaj tako ali tako nima kaj ugotoviti. jaz sem rahlo krvavela ene dva dni, meenda zato ker je prišlo do zanositve nekoliko kasneje v ciklusu in je bil del tkiva že odluščen, kot je to normalno vsak mesec pri m. Zato taka krvavitev lahko ni nič posebnega, obstaja pa možnost da je kaj narobe...polagam pa ti na dušo, če ima biti kaj narobe naj bo raje prej kot potem.

(odgovor članu goldie)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Rahla krvavitev v 6t - pomoč prosim!
7.5.2008 12:35:55   
B.M.
Vidim da je že par dni od kar ste govorile o tej temi,a vseeno.Tudi jaz sem krvavela okrog 9.tedna,mislim da se v takšnih primerih ni vredno zanašat da to ni nič takšnega. Najbolje je it kar do zdravnika in povedat glede krvavive.
Pri meni ni bilo nič takega rekli so da je najvrjetneje počila kakšna žilica,a so mi za vsak slučaj dalo DABROSTON tablete in tako smo bili pomirjeni. Krvavitev pa je bila res samo trenutna in na UZ se ni nič drugega videlo...Tako da jaz mislim da je bolje bit siguren,da bo user posted image mirna,lepa in sproščenauser posted image in da bomo ko bo čas mimi videle svojeuser posted image sončke.
Pa lepo nosečnost vsem


_____________________________

Najina sreča je Matic in od 27.9.2008 nama vsak dan sije sonček tudi če so na nebu oblaki !!! RODILA SE JE NAJVEČJA SREČA !

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?