|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ljubezen po ljubezni
5.6.2008 19:04:30   
Kepica83
Hej ženske! Mene pa zanima ali je tudi katera od vas nekoga ljubila iz vsega srca, doživela z njim nepopisne trenutke pa vendar se je ta pravljica končala. Ker pri meni je tako. Nekoga sem ljubila z vsem srcem, dala sem mu srce in dušo. Le ob njem sem doživela te občutke, le ob njegovih poljubih sem drhtela. Ampak sma se razšla saj je bilo preveč vsega. Sedaj pa me zanima ali ste po tej ljubezni našle drugega ki ste ga ljubile enako ali pa še bolj? Jaz se z nekom sedaj dobivam že dobra dva meseca ampak moja čustva niso niti približno podobna čustvom ki sem jih imela do bivšega. Imam ga rada in rada sem z njim ampak se full slabo počutim ker niso čustva tako močna kot pri bivšem. Ali je mogoče da vsakega na svoj način ljubiš? ni nujno potreben ognjemet čustev  ampak je tudi spoštovanje, veselje in pripadnost neka vrsta ljubezni? Fant je res vredu in v teh 2 mesecih je marsikaj mogel prenašat in požret in mi je s tem dal vedet da mu je kar precej do mene. Čeprav komaj čakam da se vidima pa da ga stisnem. In če se en dan ne vidima čutim da ga pogrešam. Kljub temu pa se počutim slabo ker čustva primerjam z preteklimi čustvi in vidim da nisem tak nora kot na bivšega. Uh upam da nisem vsega preveč zakomplicirala in upam da boste lahko kaj razbrale iz tega.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ljubezen po ljubezni
5.6.2008 19:10:24   
Anonimen
Še ena, ki ni bit sposobna sama s sabo 2 minuti user posted image  

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ljubezen po ljubezni
5.6.2008 19:11:47   
mateyka
Sedaj pa me zanima ali ste po tej ljubezni našle drugega ki ste ga ljubile enako ali pa še bolj?


bolj.
samo potrpežljiv, vztrajen in zbirčen moraš bit dost user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ljubezen po ljubezni
5.6.2008 19:14:14   
bumerang
A če se mi je zgodilo?
Ja že večkrat. In vsakič sproti.
Vsakič se mi je zdelo za vedno in večno in vsakič iz vsega srca. user posted image

Klin se s klinom zbija. Ampak preden vzameš v roke prvi klin se nauči z njimi plezat. user posted image

_____________________________

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ljubezen po ljubezni
5.6.2008 19:15:10   
Kepica83
hvala nivess

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ljubezen po ljubezni
5.6.2008 19:15:12   
Anonimen
Tako lepo si napisala tole, tako življensko.
Čustva, ki jih opisuješ najprej( bivši) sem sama doživela samo z enim človekom.Do nikogar več nisem čutila nekaj takega, ker mislim, da tako močno čutiš samo enkrat.Lahko imaš spet nekoga rada, in res je vsaka ljubezen drugačna.Ma saj sploh ne znam povedati user posted image  Večkrat si zaželim, da bi še enkrat doživela nekaj takega,čeprav imam moža rada, vendar ta ljubezen je bolj razumska, premišljena in zrela.
Ko pa doživljaš tista intezivna čustva, pa delaš vse bolj s ,kot s pametjo.
Vem, da nisem nič pomagala, morda sem te še bolj zmedla, vendar tudi mene danes nekaj mede.user posted image
Lahko ti pa povem eno stvar: NIKOLI ne stopi v drugo vezo, če nisi razščistila z bivšim, s tem mislim, da si še nisi na jasnem ali si ga prebolela.

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ljubezen po ljubezni
5.6.2008 19:15:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

Sedaj pa me zanima ali ste po tej ljubezni našle drugega ki ste ga ljubile enako ali pa še bolj?


bolj.
samo potrpežljiv, vztrajen in zbirčen moraš bit dost user posted image




Ah ne, najboljše da skočiš nekam s prvim ki te malo lepše pogleda  user posted image

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ljubezen po ljubezni
5.6.2008 19:15:15   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

Sedaj pa me zanima ali ste po tej ljubezni našle drugega ki ste ga ljubile enako ali pa še bolj?


bolj.
samo potrpežljiv, vztrajen in zbirčen moraš bit dost user posted image



Čustva se bodo s časom poglobila, preteklost pa boš pokopala in se je s časom ne boš niti spomnila user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: ljubezen po ljubezni
5.6.2008 19:16:54   
Marogica
Tako ti bom rekla. Ljubezni so različne, če smem to tako reči, ker se enostavno spreminjamo sami in tudi partnerji so vsak svoj individuum. Sama osnova ljubezni se ne spreminja, je pa res, da so nekatere manj, druge bolj, intenzivne.  Vse je odvisno od mnogih faktorjev, ki na vsakega človeka druga delujejo, pa tudi mi te dražljaje vedno drugače sprejemamo.

Težko bi ti rekla, da boš takoj po veliki ljubezni zopet našla ta "pravo, veliko" ljubezen. Verjetnost je majhna, ni pa izkjučujoča. Po eni strani je dobro, da se s tem "obremenjuješ", po drugi strani pa je najbolje, da se enostavno "prepustiš".

Tako, da funkcioniraš čisto normalnouser posted image , brez skrbi. Mogoče je ta fant pač človek, ki ti bo pomagal najti pot nazaj k sebi, pot do mirnosti in sposobnosti ter pripravljenosti, da boš enkrat zopet intenzivno ljubila in imela občutek, da brez nekoga ne moreš živeti.

In prav je tako. Življenje je kot avtobusna postaja. Eni prihajajo, drugi odhajajo, to je nekako normalni krogotok. In kar naenkrat boš z avtobusom prispela nekam, kjer se pot več ne bo nadaljevala. Takrat boš zopet našla tisto LJUBEZEN.  

To pa lahko pomeni jutri, lahko pa čez 15 let. Važno je, da ima človek upanje in voljo.

In...ljubezen je tako lepa.....



_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: ljubezen po ljubezni
5.6.2008 19:23:38   
Kepica83
kind lady hvala ker me vsaj ti razumeš. Ja res je ta čustva do bivšega so bila nepopisna. Ni jih mogoče opisat z besedami. Življenje bi dala zanj. Še zdaj ga ljubim še zdaj mi solze polzijo po licu ko si samo zmislim nanj. Ja zelo si mi pomagala. Vidim da si ti poročena kljub temu da si bivšega ljubila bolj ognjeno kot svojega moža. Kljub temu pa si sedaj srečna. Hvala ti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: ljubezen po ljubezni
5.6.2008 19:27:22   
Kepica83
uau MAROGICA user posted image  to pa je zdaj bilo res zelo lepo in življensko napisano. Hvala ti.
Tebe nivess pa morem razočarat nisem tista vrsta ženske ki jo ti opisuješ.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: ljubezen po ljubezni
5.6.2008 19:35:00   
Anonimen
Miniko, a veš kaj, mogoče pa ne bi bilo slabo, da bi si vzela malo časa zase, vsaj glede na vse, kar si že tu  gor napisala, spoznala sebe, kdo si, kaj si želiš v življenju... Ne morem se znebiti občutka, da od fantov pričakuješ, da ti bodo dali tisto, kar si ti želiš. Ampak dokler sama sebi ne znaš zadovoljiti svojih potreb, ti jih tudi drugi ne bodo. 

Sicer pa ljubezen.... to je tako široko čustvo, da ga je težko opisati. In ja, je različna od partnerja do partnerja, že zato, ker je vsak partner poglavje zase, drugačna osebnost z drugačnimi značilnostmi in pri vsakem te pritegne drugo. Poleg tega z vsakim partnerjem in nasploh z vsako izkušnjo v življenju sam zoriš in se spreminjaš (OK, eni tudi vedno znova ponavljajo iste napake) in vsako ljubezen doživljaš drugače. Ne moreš pa enega partnerja primerjat z drugim, ker nista primerljiva. Sta osebnost vsak zase. Če ju primerjaš, potem imaš še kar nekaj stvari za premislit in dokončat, preden se podaš v novo partnerstvo.


(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: ljubezen po ljubezni
5.6.2008 21:01:06   
Blejka26
jaz te čisto razumem.jaz nikoli nisem verjela v ljubezen,ki ti napolni življenje z vso srečo kar jo lahko in nikoli nisem razumela ljubezni,da bi lahko s kom začela skupno življenje.Vse to sem mislila,dokler nisem spoznala moškega,ki mi je obrnil svet na glavo.Ljubila sem ga z vsem srcem,duš in telesom..ob njem sem spoznala,kaj je to prava ljubezen..vem da je tud on imela rad mene,a se je najino razmerje moralo končati (ne bom šla v malenkosti ker je predolga zgodba)..sedaj se niti ne pozdraviva,ko se srečava in mislim,da je bolje tako..
Skratka jaz mislim da tako močno lahko ljubiš le enkrat v življenju..tista prava in resnično globoka ljubezen je samo ena in če se ne znamo boriti zanjo jo izgobimo.
Nekaj časa je trajalo,da sem to osebo vsaj malo dala iz misli in spoznala fanta,ki se je trudil za mojo ljubezen.Vedel je kakšna so moja čustva a je bil vstrajen..kmalu sem popustila in počasi je zrasla nova ljubezen.Sedaj sva skupaj 7 let in imava dve prečudoviti punčki.Moram priznati da sem se prvih šest mesecev zelo borila s čustvi,kajti preveč sem ljubila "bivšega" da bi ga lahko čez noč pozabila in prebolela.nato pa je "sedanji"fant odšel v vojsko in takrat sem spoznala kaj zamujam in da ga seveda ljubim čeprav ne tako močno kot sem ljubila takrat..ljubezen je rasla in rasla,toda nikoli ni zrasla tako visoko kot takrat.
Tko da je moje mnenje ,da je tista prava ljubezen samo enkrat v življenju


_____________________________

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: ljubezen po ljubezni
5.6.2008 21:11:14   
mama54
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Tako lepo si napisala tole, tako življensko.
Čustva, ki jih opisuješ najprej( bivši) sem sama doživela samo z enim človekom.Do nikogar več nisem čutila nekaj takega, ker mislim, da tako močno čutiš samo enkrat.Lahko imaš spet nekoga rada, in res je vsaka ljubezen drugačna.Ma saj sploh ne znam povedati user posted image  Večkrat si zaželim, da bi še enkrat doživela nekaj takega,čeprav imam moža rada, vendar ta ljubezen je bolj razumska, premišljena in zrela.
Ko pa doživljaš tista intezivna čustva, pa delaš vse bolj s ,kot s pametjo.
Vem, da nisem nič pomagala, morda sem te še bolj zmedla, vendar tudi mene danes nekaj mede.user posted image
Lahko ti pa povem eno stvar: NIKOLI ne stopi v drugo vezo, če nisi razščistila z bivšim, s tem mislim, da si še nisi na jasnem ali si ga prebolela.



Se kar podpišem.Zelo lepo napisano in resnično.Tista prva ognjevita ljubezen je samo enkrat.

_____________________________

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: ljubezen po ljubezni
5.6.2008 21:53:42   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady


Čustva, ki jih opisuješ najprej( bivši) sem sama doživela samo z enim človekom.Do nikogar več nisem čutila nekaj takega, ker mislim, da tako močno čutiš samo enkrat.Lahko imaš spet nekoga rada, in res je vsaka ljubezen drugačna.Ma saj sploh ne znam povedati user posted image  Večkrat si zaželim, da bi še enkrat doživela nekaj takega,čeprav imam moža rada, vendar ta ljubezen je bolj razumska, premišljena in zrela.



se kar podpišem. samo enkrat in nikoli več tako zelo intenzivno. in po tako dolgem času ostaja krasen spomin.user posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: ljubezen po ljubezni
5.6.2008 22:12:58   
deja27
tudi jaz sem ljubila bivšega,ne znam povedati kakouser posted image pa me je moj user posted image našel in me osrečil,na čisto drugačen način kot bivši.zato se sama odloči,kaj sploh hočeš.v glavnem,ne glej na to,kar je bilo,ampak na to kar bo!!.ne primeraj ga z bivšim!!!!!!

(odgovor članu mama54)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: ljubezen po ljubezni
5.6.2008 22:19:12   
Gina
Če sem nekoga ljubila, sem zihr slišala travo rast, tolk sem bila zaljubljena. če pa tega ni bilo, ni bilo nikdar kasneje tiste res prave kemije in sem slej kot prej jaz končala vezo. Prijateljstvo mi ni bilo dovolj, prijatelj sem lahko z ogromno ljudmi.

Meni se bolj zdi, da ti še sploh nisi prebolela bivšega. To pa je problem. Kaj pa vem, jaz sem take sorte, da sem morala najprej pri sebi razčistit, če se mi je kaj takega zgodilo. Sem ap takrat zelo jasno videla, da če me je nekdo, ki sem ga ljubila, zapustil, da me pač ni ljubil in da veza v nobenem primeru ne bi bila smiselna, ker bi bila jaz nesrečna v njej. Takrat sem postala iz hude žalosti lahko tudi jezna in ko sem bila jezna nanj, sem kar kmalu izplavala iz krize in začela jasno gledat na stvari. Takrat sem se lahko ponovno v koga zaljubila.... prej pa ne.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: ljubezen po ljubezni
5.6.2008 22:27:35   
amaya
Jaz sem pa ena tistih srečnic, ki je še vedno s to osebo....Še večja sreča pa je ta, da imava skupaj sad najine ljubezni, najinega sinčka.user posted image


_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: ljubezen po ljubezni
5.6.2008 22:30:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady


Čustva, ki jih opisuješ najprej( bivši) sem sama doživela samo z enim človekom.Do nikogar več nisem čutila nekaj takega, ker mislim, da tako močno čutiš samo enkrat.Lahko imaš spet nekoga rada, in res je vsaka ljubezen drugačna.Ma saj sploh ne znam povedati user posted image  Večkrat si zaželim, da bi še enkrat doživela nekaj takega,čeprav imam moža rada, vendar ta ljubezen je bolj razumska, premišljena in zrela.



se kar podpišem. samo enkrat in nikoli več tako zelo intenzivno. in po tako dolgem času ostaja krasen spomin.user posted image


Tudi jaz se kar podpišem.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: ljubezen po ljubezni
5.6.2008 23:03:40   
s@nny
jaz sem rabila da sem pozabila bivšega 3-4 leta. pa še vedno so trenutki ko pomislim nanj. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: ljubezen po ljubezni
5.6.2008 23:12:55   
deja27
jaz sem ga pa pozabila po 2 letih.pa tud še vedno pomislim nanj,ker mi pošilja maileuser posted image ampak kaj čmo,v glavnem,da se imamo lepšeuser posted image user posted image

(odgovor članu s@nny)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: ljubezen po ljubezni
5.6.2008 23:17:37   
amaya
Ponavadi pa mene bivši niso in niso pozabili user posted image user posted image user posted image user posted image Kdo ve zakaj?user posted image user posted image

_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu deja27)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: ljubezen po ljubezni
5.6.2008 23:23:30   
Tempera
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Ponavadi pa mene bivši niso in niso pozabili user posted image user posted image user posted image user posted image Kdo ve zakaj?user posted image user posted image

user posted image  user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: ljubezen po ljubezni
6.6.2008 0:10:51   
Kepica83
Ja Gina prav imaš-nisem še prebolela bivšega in ga verjetno nebom tako hitro. Pa tudi ljubila nebom več tak intenzivno kot sem njega. Ampak ste me potolažile in vidim da nisem edina ki tako čuti. Je pa bad filing ko nekoga tako močno ljubiš pa nemoreš biti z njim čeprav so čustva obojestranska. Se pa tudi strinjam z Gino kaj se tiče jeze. Jaz se včasih zbudim tako utrujena in besna- besna na bivšega ker me je tako prizadel in mi povzročil to trpljenje. Da me v trenutku vsa ljubezen do njega mine. Pol pa spet pride trenutek ko se spomnim kakšne lepe stvari in me spet preplavijo čustva in spet čutim tisto ognjeno ljubezen, ki noče pa noče ugasnit. Prav želim si, da ga nebi več ljubila, ker je preveč boleče. Imam pa ob sebi sedaj nekoga, ki se full trudi za mojo ljubezen in naklonjenost čeprav vidi da sem hladna kot led. Ampak pravi da me razume in da se nebo vdal, ker ve da sem spet zmožna ljubiti. Jaz pa še kljub vsemu mislim in hrepenim po bivšem. Ampak kot eni pravijo- BIVŠI JE Z RAZLOGOM BIVŠI. in mogla se bom začet tega držat. In gledat naprej. Hvala vam da ste mi zaupale tudi svoje izkušnje in doživetja.

(odgovor članu Tempera)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: ljubezen po ljubezni
6.6.2008 7:30:03   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Tako ti bom rekla. Ljubezni so različne, če smem to tako reči, ker se enostavno spreminjamo sami in tudi partnerji so vsak svoj individuum. Sama osnova ljubezni se ne spreminja, je pa res, da so nekatere manj, druge bolj, intenzivne.  Vse je odvisno od mnogih faktorjev, ki na vsakega človeka druga delujejo, pa tudi mi te dražljaje vedno drugače sprejemamo.

Težko bi ti rekla, da boš takoj po veliki ljubezni zopet našla ta "pravo, veliko" ljubezen. Verjetnost je majhna, ni pa izkjučujoča. Po eni strani je dobro, da se s tem "obremenjuješ", po drugi strani pa je najbolje, da se enostavno "prepustiš".

Tako, da funkcioniraš čisto normalnouser posted image , brez skrbi. Mogoče je ta fant pač človek, ki ti bo pomagal najti pot nazaj k sebi, pot do mirnosti in sposobnosti ter pripravljenosti, da boš enkrat zopet intenzivno ljubila in imela občutek, da brez nekoga ne moreš živeti.

In prav je tako. Življenje je kot avtobusna postaja. Eni prihajajo, drugi odhajajo, to je nekako normalni krogotok. In kar naenkrat boš z avtobusom prispela nekam, kjer se pot več ne bo nadaljevala. Takrat boš zopet našla tisto LJUBEZEN.  

To pa lahko pomeni jutri, lahko pa čez 15 let. Važno je, da ima človek upanje in voljo.

In...ljubezen je tako lepa.....




Nimam kaj dodati. Razen tega, da si fajn napisala.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?