|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mislim da...
5.12.2008 7:33:43   
trapa 33
moram narediti konec, da bom letos praznike spet preživela sama, da spet ne bom imela nikogar ki bi mu dala silvesterski poljub.
S tipom se poznava cca 5 mesecev. Od začetka je izgledalo o.k., je bilo lepo sedaj pa postaja NEMOGOČ!!!!! K meni sploh noče več priti, ker mu je kao dolgčas, ker nima gostilne za vogalom, kamor bi lahko šel na pivo. No sem bila jaz toliko neumna da sem jaz med vikendi hodila k njemu. Minuli vikend je bil TEČEN DA GROZA. Kar naprej je nekaj sikal vame, izginil od doma, jaz pa potem tam sama kot en lolek. Pa sem ga opravičevala, da je živčen ker je njegova služba na psu, ker ima še vedno probleme z njegovo bivšo, vendar včeraj ponoči mi je pa prekipelo.
Sem imela od 17. uri sestanek in po sestanku večerjo, ki se je precej zavlekla. Pred sestankom sem ga poklicala in sva se dogovorila da se ne bom mogla oglasiti, da ga pokličem ko končam. Ker je vse skupaj trajalo, trajalo....sem se izmuznila in videla da me klical dvakrat in ga pokličem nazaj. Se sploh ni hotel pogovarjati, da že spi. Sem mu zaželela lahko noč in rekla da se slišiva zjutraj in njegov odgovor je bil da ni potrebno da se slišilva...halo!! Ni bilo nič jasno. Potem pa pridem malo pred deseto domov in vidim na privatnem mobilcu sporočilo Imej se lepo, jebi se. Ja HALO, povedala sem mu kdaj grem, kam grem, s kom grem, nisem pa vedela kako dolgo bo zadeva trajala in potem  takno trapsto obnašanje. Ne vem...
In on je pričakoval da se bom jaz preselila k njemu in zaradi tega pustila službo za nedoločen čas in si poiskala službo v bližini njegovega doma. Sedaj mi postaja jasno zakaj je to predvideval, želel...če bi bila pri njemu, če bi bila brez službe...bi bila popolnoma odvisna od njega in bi lahko z mano delal kakor bi želel. LJUBEZEN PA TAKŠNA!!!
Pa tako sem upala da se bo meni končno nasmehnila sreča, da bom končno....lahko naredila korak naprej in lahko začela razmišljati tudi o družini, vendar nekaterim pač ni namenjeno. Škoda!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mislim da...
5.12.2008 7:45:34   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: trapa 33

Pa tako sem upala da se bo meni končno nasmehnila sreča, da bom končno....lahko naredila korak naprej in lahko začela razmišljati tudi o družini, vendar nekaterim pač ni namenjeno. Škoda!!!


O ja, saj boš, brez skrbi, da boš. Tale pa, še dobro zate, da je kmalu pokazal pravi obraz, s takim nimaš kaj počet.

Ej, pa ravno zdaj, ko je največ druženj, v decembru, lahko koga najdeš, samo malo se okoli obrni. Ko en avtobus odpelje, vedno pripelje novi, tako da imaš šanse, samo oči imej odprte.

(odgovor članu trapa 33)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Mislim da...
5.12.2008 7:45:39   
tinkatonka
Takega deca tudi če nimaš! Nekje za vogalom te zihr čaka kakšen, ki se bo do tebe obnašal spoštljivo in te ljubil takšno kot si.

Glavo gor punca! Ko bo pravi prišel mimo, se ti bo zdelo, da je bila odločitev, da prekineš s tem tipom najboljša v tvojem življenju. user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 5.12.2008 7:48:01 >


_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu trapa 33)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Mislim da...
5.12.2008 7:46:20   
blaža
ben, ben, sej pet mesecev ni tolko. Očitno mu nisi ok. v pvih mesecih si pa ja najbolj zaljubljen?! Spokaj in v lov na drugega!user posted image

(odgovor članu trapa 33)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Mislim da...
5.12.2008 7:46:51   
Volga
Pa še nazaj mu napiši, naj se on tudi je.be.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Mislim da...
5.12.2008 8:00:32   
trapa 33
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Pa še nazaj mu napiši, naj se on tudi je.be.


Ne bom se spuščala na njegovo raven. Naj bo primitiven, naj sika, naj bo slabe volje...naj postavlja pogoje kaj je treba narediti, spremeniti...kateri drugi, če bo našel katero ki bo tako nora da ga bo prenašala. Ni čudno da je njegova bivša spakirala in šla. Čudim se da je zdržala z njim več kot 10 let. Vse bolj jo razumem.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Mislim da...
5.12.2008 8:01:06   
Anonimen
Trapa, ne bodi trapa.Losaj se ga čimprej, saj ti je hvala Bogu že na začetku pokazal svoje pravo lice.
Za praznike pa sama sebe časti z nečem lepim, ker si ga dala na čevelj.
Kot pravi Volga user posted image Za avtobusom in moškim se nikoli ne teče, ker zmeraj pride drugi.user posted image

(odgovor članu trapa 33)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Mislim da...
5.12.2008 8:15:50   
Anonimen
Ma sterej ga kaj sploh še razmišljaš. Obnaša se kot otrok.

Ti mu lepo napiši SMS nazaj - "Brez skrbi" ali "Da, da" ali pa sploh nič ne piši pa nej tuhta zakaj nič ne pi.zd.iš.

Po napisanem sodeč se mi zdi, da že veza s takim tipom žali tvojo inteligenco ampak izgleda ti je življenje namenilo tudi to izkušnjo (da se boš v prihodnje bolje odločala user posted image ).


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Mislim da...
5.12.2008 8:29:05   
lenika
Po opisu sodeč bi rekla, da je izredno ljubosumen, posesiven tip, ki bi si te lastil in te omejeval celo življenje. Začelo se je s psihičnim nasiljem (že zelo zgodaj), kaj kmalu se to lahko prelevi še v fizičnega. Pojdi in to čim prej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Mislim da...
5.12.2008 8:49:06   
Marogica
Kaj pa je 5 mesecev v primerjavi z večnostjo? Nič. Torej to ni neko obdobje, ki je za vezo "globokega" pomena, po drugi strani pa je dovolj dolgo obdobje, da si fanta spoznala. Če ga nisi ti, sem ga jaz. Torej:
-fant bo čez čaz alkoholik, če že sedaj ne zdrži brez gostilne
-fant je ljubosumen in posesiven, kot je že ena pred menoj napisala.

To sta dve karakterni lastnosti, ki ti kažeta, da je veza obsojena na propad ali pa na hiranje v vezi, na probleme, ki jih je(bo) poleg vseh dnevnih problemov, še preveč. In če so že začetki takšni....vedi, da je ponavadi samo slabše, boljše bolj redko.

TOrej imaš tako ali tako samo dve možnosti. Ali greš takoj in se začneš ozirati za fantom, s katerim boš v srečni zvezi, ali pa ostaneš z njim in sprejmeš njegove lastnosti. Vendar če ostaneš in jih sprejmeš, to pomeni, da se boš morala navaditi z njimi živeti, brez jamranja.

Mogoče boš res te praznike preživela sama in "nesrečna", zato pa bodo vsi naslednji prazniki lepši zate. Izbira je samo tvoja.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Mislim da...
5.12.2008 9:53:38   
ninini
Še sreča da se je tako hitro pokazal v pravi luči,da si nisi še kaj ustvarila z njim.Takšen pa res ni zate,slej ko prej se najde nekdo ,ki ti je usojen.Ne obupaj.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Mislim da...
5.12.2008 10:30:12   
MLADAMAMICA
Mislim da je ze on naredil konec. Jaz ga na tvojem mestu, nebi vec klicala niti mu odgovarjala na sms-e. Brez takega bos prezivela. Pravzaprav bos zivela lepse sama kot z njim. Se dobro da je pokazal kdo in kaksen je, preden si pustila vse in odsla k njemu.
Kar se pa praznikov tice, bodi v dobri druzbi in bos nasla nekoga dobrega. Ce ne pa, bo ze prisel tvoj cas. Veseli december je, zato nikar ne skrbi.

(odgovor članu ninini)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Mislim da...
5.12.2008 10:46:54   
martita
IZVIRNO SPOROČILO: trapa 33

LJUBEZEN PA TAKŠNA!!!



Kakšna? Jaz je v tvojem postu nisem zaznala.
Pa brez skrbi....bo že prišel ta pravi....vse ob svojem času...

(odgovor članu trapa 33)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Mislim da...
5.12.2008 10:55:18   
Anonimen
Imej se lepo, jebi se.
 
Odpišeš: hvala, sem se-obojeuser posted image
 
Cepcuser posted image
 
Ma za takim "dedcom" ti pa res ne rabi bit hudo. Je zihr še par boljših kje, verjetno direkt pred nosom. Zdej decembra pa itak ogromno možnosti da spoznaš kkšnga. Po možnosti kkšnga odraslega, z možgani. Vso srečouser posted image

(odgovor članu martita)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Mislim da...
5.12.2008 11:03:46   
trapa 33
IZVIRNO SPOROČILO: martita

IZVIRNO SPOROČILO: trapa 33

LJUBEZEN PA TAKŠNA!!!



Kakšna? Jaz je v tvojem postu nisem zaznala.
Pa brez skrbi....bo že prišel ta pravi....vse ob svojem času...



Ja on ima ja mene full rad, a ne razbereš, da iz teh njegovih dejanj kar sije ljubezen...besede brez dejanj so prazne!!!! In on je govoričil da me ima full rad, da bo vedno dobro skrbel za moje dobro počutje, da z njim mi ne bo nikoli slabo...pa ja...ne vem kdo bi ga razumel, jaz se v glavnem ne mislim utrujati...pač eno govori, drugo misli, tretje dela...takšni moški se pač limajo name.
Samo nekaj bom morala spremeniti na sebi, ker...vsi 4 tipi s katerimi sem imela opravka se obnašajo kot da bili klonirani. Ali so res vsi takšni, ali pa jaz privlačim oz so mi zanimivi sami luzerji. Bom še začela razmišljati, da tisti ki mi je simpatičen, privlačen, zanimiv je sigurno luzer!

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Mislim da...
5.12.2008 11:33:45   
Anonimen
HB in vsem svetnikom, da je že sedaj pokazal pravi obraz. Vem, da se počutiš zelo prizadeto, ampak čas bo pokazal svoje, verjemi mi. Sem bila v podobni situaciji, okoli mene sami tepci in kreteni.
Veš kaj, jaz bi se na tvojem mestu vključila v kakšen šport, pohodništvo, društvo, skratka našla bi kakšen hobi, da bi se  zamotila, razvedrila in mogoče spoznala pravega. Res. user posted image

(odgovor članu trapa 33)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Mislim da...
5.12.2008 11:39:17   
mateyka
Samo nekaj bom morala spremeniti na sebi, ker...vsi 4 tipi s katerimi sem imela opravka se obnašajo kot da bili klonirani. Ali so res vsi takšni, ali pa jaz privlačim oz so mi zanimivi sami luzerji. Bom še začela razmišljati, da tisti ki mi je simpatičen, privlačen, zanimiv je sigurno luzer!


vse kar moraš spremeniti je, da nehaš verjet ljudem (ki jih šele spoznaš) na besedo in začneš gledat dejanja. kdo ti je simpatičen? tisti ki lepo govori ali tisti ki lepo dela? malo več opazuj na začetku in malo manj poslušaj (zgodbice "luzerjev" kakor praviš) user posted image user posted image in vso srečo ti želim user posted image

(odgovor članu trapa 33)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Mislim da...
5.12.2008 12:03:13   
tweed
IZVIRNO SPOROČILO: trapa 33
Ali so res vsi takšni, ali pa jaz privlačim oz so mi zanimivi sami luzerji.


No, vsi nismo takšni. A nisi že pred nekaj tedni ali meseci govorila o tem, da ko prideš k njemu, on zgine v gostilno al pa s prijatelji? Že takrat so padali nasveti, da ga nogiraj...

Vedno pa so dejanja tista, ki pokažejo. A se je samo hvalil, kako dobro bo skrbel zate ali te je tudi kam povabil? Sta šla na večerje? Na ples? Ti je prinesel rožico? Se je zanimal, kaj delaš v službi in te poslušal, ko si navdušeno razlagala, kaj je ena sodelavka ušpičila...

_____________________________

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu trapa 33)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Mislim da...
5.12.2008 12:16:15   
tanikaa
Skenslaj ga iz življenja in si nik spremeni v Ničvečtrapa 33.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu tweed)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Mislim da...
5.12.2008 12:35:16   
trapa 33
IZVIRNO SPOROČILO: tweed

IZVIRNO SPOROČILO: trapa 33
Ali so res vsi takšni, ali pa jaz privlačim oz so mi zanimivi sami luzerji.


No, vsi nismo takšni. A nisi že pred nekaj tedni ali meseci govorila o tem, da ko prideš k njemu, on zgine v gostilno al pa s prijatelji? Že takrat so padali nasveti, da ga nogiraj...

Vedno pa so dejanja tista, ki pokažejo. A se je samo hvalil, kako dobro bo skrbel zate ali te je tudi kam povabil? Sta šla na večerje? Na ples? Ti je prinesel rožico? Se je zanimal, kaj delaš v službi in te poslušal, ko si navdušeno razlagala, kaj je ena sodelavka ušpičila...


To je bila verjetno katera druga. Tako da jih je več takšnih ˝princev˝.
Ni bil stiskač, tako da takrat ko je imel denar je povabil, častil...ni mu bilo težko kupiti rož, vendar...sedaj ko firma v kateri dela crkuje, je brez denarja. Sem bila tako neumna da sem mu celo posodila nekaj denarja.
Jezi me da sem pri skoraj 34 še vedno sama brez otrok, tiste ki pa...nimajo službe, nimajjo urejenih stanovanjskih pogojev, nimajo skoraj nič, pa imajo celo četico. A ni to nepošteno??? Nepošteno do mene in do tiste četice, ki ji starši ne morejo nuditi skoraj nič.

(odgovor članu tweed)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Mislim da...
5.12.2008 12:58:24   
pokica_
trapa33, življenje nikoli ne bo 100% pošteno. Življenje je tako, kot si ga sami naredimo. Vsak pa vsega res ne more imeti; eni imajo denar pa nimajo ljubezni, drugi imajo ljubezen pa denarja nimajo, eni imajo oboje pa zdravja nimajo....vsak ima svoje probleme. Ampak to še ne pomeni, da si nekdo  zasluži več ali manj kot drugi....Pač enim rata prej nardit nekaj, pa kasneje vse ostalo. Pri tebi je pa pač malo zamenjan vrstni red.

Nič še ni izgubljeno, vse se še lahko spremeni; ampak le, če boš pozitivno začela gledat na svet in ne z spuščenimi obrvmi. Moj sorodnik nikoli ni imel neke sreče v ljubezni pa je star 39 let. Zdaj v roku 2 let je najdel super žensko, s katero se razume in že pričakuje 2. otročka! Vse lepo te še čaka...le pogumno!user posted image

_____________________________

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu trapa 33)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Mislim da...
5.12.2008 13:24:56   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: trapa 33
Jezi me da sem pri skoraj 34 še vedno sama brez otrok, tiste ki pa...nimajo službe, nimajjo urejenih stanovanjskih pogojev, nimajo skoraj nič, pa imajo celo četico. A ni to nepošteno??? Nepošteno do mene in do tiste četice, ki ji starši ne morejo nuditi skoraj nič.


aha, torej bi ti morala imeti vse: sluzbo, tipa, stanovanje in otroke? tisti k nimajo stanovanja ali sluzbe pa nesme imeti nic? nevem no, grdo se slisi. vsak je svoje srece kovac. jaz sem se studentka, nimam stanovanja, solo koncujem, nisem se redno zaposlena, pa imam najboljsega MOZA in kmalu ce bo vse po sreci tudi otroka. No ti, pa si deset let starejsa od mene, imas ocitno stanovanje in sluzbo nimas pa srece v ljubezni niti otrocicka. Pac tko je, eni mamo eno drugi pa drugo.

< Sporočilo je popravil MLADAMAMICA -- 5.12.2008 13:27:05 >

(odgovor članu trapa 33)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Mislim da...
5.12.2008 13:36:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA

IZVIRNO SPOROČILO: trapa 33
Jezi me da sem pri skoraj 34 še vedno sama brez otrok, tiste ki pa...nimajo službe, nimajjo urejenih stanovanjskih pogojev, nimajo skoraj nič, pa imajo celo četico. A ni to nepošteno??? Nepošteno do mene in do tiste četice, ki ji starši ne morejo nuditi skoraj nič.


aha, torej bi ti morala imeti vse: sluzbo, tipa, stanovanje in otroke? tisti k nimajo stanovanja ali sluzbe pa nesme imeti nic? nevem no, grdo se slisi. vsak je svoje srece kovac. jaz sem se studentka, nimam stanovanja, solo koncujem, nisem se redno zaposlena, pa imam najboljsega MOZA in kmalu ce bo vse po sreci tudi otroka. No ti, pa si deset let starejsa od mene, imas ocitno stanovanje in sluzbo nimas pa srece v ljubezni niti otrocicka. Pac tko je, eni mamo eno drugi pa drugo.

Ah, dej, no,  Trapa33 si pač želi ustvariti družino, imeti otroke, moža, ki bi jo imel rad, a ne? Glej, ti pa si srečno zaljubljena, mož verjetno sredstva za življenje vajine sružinice ima in glede na to, da še študiraš sklepam, da si mlada in ko pa boš stara 34 let sem pa tudi sigurna, da boš imela to, kar Trapa 33 zdaj ima + srečno družinico. Takrat, takrat se spomni nanjo.
O, ja, se pa tudi jaz pridružujem mnenju, da zna biti včasih življenje prav nepošteno, eni imajo, drugi nimajo, tretji nimajo nič, nekateri pa vse. Žal.

< Sporočilo je popravil decembrka -- 5.12.2008 13:43:06 >

(odgovor članu MLADAMAMICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Mislim da...
5.12.2008 13:46:50   
MLADAMAMICA
Jaz samo pravim, da ni fer da tisti ki nimajo kot ona navaja sluzbe, stanovanja,.. imajo otroke ona pa ne. vsi bi radi imeli in stanovanje in sluzbo in seveda druzino ampak ne mores pa reci da je neposteno da ti imas stanovanje in sluzbo in bi morala imeti se otroka, tisti ki nima nic pa nesme nic imeti. mislm nevem pac to je moje mnenje. prevec cudno se mi je izrazla. in ja, stara sem 23let.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Mislim da...
5.12.2008 13:49:31   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: trapa 33
moram narediti konec, da bom letos praznike spet preživela sama, da spet ne bom imela nikogar ki bi mu dala silvesterski poljub.
S tipom se poznava cca 5 mesecev. Od začetka je izgledalo o.k., je bilo lepo sedaj pa postaja NEMOGOČ!!!!! K meni sploh noče več priti, ker mu je kao dolgčas, ker nima gostilne za vogalom, kamor bi lahko šel na pivo.

Do tukaj sem prebrala post in je popolnoma dovolj povedanega z zadnjim stavkom. Tak material od dedca je samo in samo za nogirat! 

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu trapa 33)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?