|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   apartmaji na sardiniji ali korziki
6.3.2009 22:13:44   
podgorka
V sredini junija se odpravljamo z 1-letnim otrokom na dopust user posted image . Sama sva že kampirala na Korziki in Sardiniji in na obeh otokih nama je bilo krasno. Sedaj ponovno razmišljava, da bi z najinim fantkom obiskala enega izmed otokov, vendar bi tokrat šla v apartma. Zanima me, ali mogoče kdo pozna kakšne dobre aparmaje na omenjenih otokih (bolj se nama zdi primeren vzhodni in jugovzhodni del od obeh otokov, ker manj piha).

lp,
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: apartmaji na sardiniji ali korziki
7.3.2009 9:02:39   
viv_
Za Korziko ne vem, na Sardiniji pa v vseh kampih oddajajo bungalove / apartmaje. Mogoče bi bila to zanimiva varianta.

_____________________________

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu podgorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: apartmaji na sardiniji ali korziki
7.3.2009 17:00:15   
podgorka
ja, saj to sva se spomnila, da so bile ene luštne hiške, samo kaj, ko sva križarila po celi Sardiniji in si nisva niti pod razno zapomnila imenov kampov user posted image . Zato sem mislila, če je slučajno kdona tem forumu šel podobno varianto in ima kakšno dobro ponudbo za naju. Kaj pa mislite: ali je za 1-letnega otročička predolga vožnja do Livorna (cca. 5-7 ur)? Hrvaška nama ne diši, Grčija mogoče kdaj drugič, potem pride pa v poštev samo še Italija, ali imate mogoče druge predloge?

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: apartmaji na sardiniji ali korziki
9.3.2009 8:03:28   
viv_
Mi smo šli na Sardinijo, ko je imela ta mala 10 mesecev, pa ni bilo težav. Selili smo se 4x. Sicer smo bili v šotoru, ampak so imeli v vseh kampih tudi hišice.

_____________________________

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu podgorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





IDEJA ZA VIKEND: Korita Krčnik
Poletje počasi prihaja, izkoristimo proste dni za družinske izlete po Sloveniji. Vabimo vas, da obiščete korita Krčnik, ...
Z avtodomom po Sardiniji
photo
Piombino je pristanišče na zahodni obali naših gurmanskih sosedov. Na s soncem obsijanem parkirišču smo nestrpno pričako...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?