|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Domančič
16.3.2006 7:38:49   
prepelica
Moja prijateljica je bila zdaj 4 dni v Kranjski Gori pri Domančiču. Če katera ne ve kdo to je? Je to eden zelo znan (tudi svetovno) bioenergetik, ki je pozdravil kar nekaj ljudi. Baje je res zelo dober. Moja prijateljica je peljala tja 2-letnega  sina, ki je imel večkrat bronhitis in je že po enem dnevu terapije začel kašljat, ker se mu je odlepila sluz, ki je bila na pljučih. Tako, da mogoče mu je pa pomagal. No, to bo videla šele čez čas. Pa ena moja znanka je bila pred enim letom tudi pri njemu zaradi asmatičnih napadov in ga od terapije še ni imela. Mogoče bi šla pa lahko tudi moja mami, ki ima full močne migrene?
Ali ima še katera podobne izkušnje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Domančič
16.3.2006 7:52:06   
Magi*
sicer nisem bila pri Domančiču, sem pa bila pri njegovem učencu. večkrat. po terapijah se mi je stanje popravilo. ali je bila to bioenergija ali kaj drugega, ne bom razpravljala tukaj. glavno je, da sem zdaj zdrava in nisem rabila iti pod nož. tudi moj zdravnik je seznanjen s tem in nima nič proti (verjamem pa, da ni vsak zdravnik tako odprt do alternativnih metod, zato je za razmisliti, komu in kako povemo), dokler hodim tudi k njemu na preglede.

moje mnenje je, da škoditi ne more, lahko kvečjemu pomaga. nikakor pa ne opustiti medicinskega zdravljenja.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu prepelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Domančič
16.3.2006 8:06:10   
Anonimen
Moja svakinja, totalni nejeverni Tomaž, je šla k njemu. Ima nevrološke težave, podrobnosti ne bom razlagala. No, že dvakrat je bila pri njemu, po 4 terapije so vedno. Kakega hudega izboljšanja (še) ni, vendar stvari, ki jih je tam občutila so res neverjetne.
Npr. videla je, kako je neko žensko Domančič dobesedno "prepognil" oz. nagnil nazaj za skoraj 90°! Potem pa še njo, ne sicer tako močno kot tisto žensko, vendar je bila precej nagnjena nazaj, nikakor se ni mogla poravnati, pa tudi pasti ne.
Pa recimo, takoj je vedel, da ima nekaj z ramo narobe, čeprav tega sploh ni omenila. Teden prej je namreč padla na smučanju in se je močno udarila. No, potem ji je tudi to roko zdravil in ko je končal, je rekla, da je imela rokav te roke tako premočen, da bi ga lahko ožela! Drugje se ni nič spotila.

V glavnem, še bo šla. Sedaj verjame, in upam, da ji bo znal pomagati. Najverjetneje bo šla k njemu tudi moja mami, takoj ko okreva po operaciji.
Jaz bom tko rekla, ko skoraj nimaš več upanja v uradno medicino, ali zgolj kot v pomoč, se človek obrne na alternatvino medicino in zakaj ne. Velikim je pomagal, ogromno jih je pozdravil. Tud sama ne verjamem 100%, ker tega še nisem videla na lastne oči. Če bi doživela to, kar je doživela svakinja, bi skoraj zagotovo tudi jaz verjela! user posted image

< Sporočilo je popravil hothien -- 16.3.2006 8:09:59 >

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Domančič
16.3.2006 10:02:41   
Anonimen
Jst se ukvarjam tudi z masažami. Na enem od tečajev nam je sam predsednik DAM društva - društvo za alternativno medicino (Željko Radmanović)rekel, da alternativna medicina pomaga kot preventiva in pri pospeševanju zdravljenja. Pri umesni fazi, ko pa človek zboli oz.pri eni resni bolezni pa potrebujemo splošnega zdravnika.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Domančič
16.3.2006 10:20:27   
Magi*
anonimni, ne vem sicer zakaj anonimniuser posted image , o tem sploh ni bilo diskusije - o opustitvi uradnega zdravljenja namreč. pa če mi to reče neki Radmanović ali ****. sicer je pa vsak gospodar svojega telesa in naj dela z njim kar pač hoče. tudi, če se nekdo baše z junk futrom in leži cele dneve, pa mu neki dr. Nevemkdo pove, da je to nezdravo, je bolj malo verjetno, da se bo ta nekdo premaknil.

in na koncu še to: uradna znanost, ki pač tudi ni vsemogočna, še ni uspela ne potrditi, ne ovreči koristnosti metod alternativnega zdravljenja, še manj dognati, na kakšnih principih deluje. zatorej tudi ni znanstveno dokazano, da alternativna medicina pomaga kot preventiva in pri pospeševanju zdravljenja, kot vam je to povedal "sam predsednik društva". dejstvo je, da se o tem kaj dosti ne ve in pika. zato je najbolje ravnati po zdravi pameti in uporabiti v takšni meri, za katero veš, da ti ne more škoditi, lahko pa eventuelno koristi.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Domančič
16.3.2006 10:55:00   
Anonimen
Pozdravljene punce! Najprej da razčistimo- to niso bioenergetiki,ampak so bioterapevti.Bioterapevt nima neke večje energije ali kaj podobnega, on  zna samo tvojo energijo preusmerit. Jaz se hodila k učencu od Domančiča in moram povedat, da mi je zelo pomagalo- tako fizično kot psihično. Prvič, ko se prišla na terapijo mi je bilo vse smešno in nisem verjela v to njegovo kriljenje z rokami. Ampak, ko sem začela opažati velike spremembe na sebi sem počasi začela verjet v to čaranjeuser posted image . Zdaj hodim na terapije vsake pol leta in spremembam niso mogli verjet niti zdravniki.user posted image  Počutim se krasno!


Aja pa še to - za migrene ful pomaga .

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Domančič
27.3.2009 9:49:26   
biotherapy
O bioterapiji po metodi Zdenka Domančića si lahko prebrete na spl.strani http://www.biotherapy.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?