|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   www.parents.com
31.5.2005 8:27:28   
leah
Evo punce.Jaz sem se naročila na tole Ameriško revijo,ki mi je razrešila marsikatero vprašanje in dvom.Če imate možnost....go FOR IT!Se vse slovenske skrijejo,dobesedno,pred njo,dobesedno.Pa še simpatična darila dajejo za nove naročnike.

Sicer pa tudi na njihovi strani marsikaj pametnega piše.

In potem naj še kdo reče,:"Those stupid Americans."
Jaz bom rekla sam :" Ah...kje smo mi..."
Neposredna povezava do sporočila: 1
   www.parents.com
31.5.2005 8:29:57   
Anonimen
Those stupid Americans :)-

(odgovor članu leah)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   www.parents.com
31.5.2005 8:39:47   
viv_
Koliko je že njih in koliko nas????? :zmeden2:

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   www.parents.com
31.5.2005 8:41:00   
baguSka
Kje smo mi?? Ja u Sloveniji. V Europi. A ni dobr :zmeden:

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   www.parents.com
31.5.2005 8:45:13   
leah
Viv evo zaradi takega razmišljanja,kot ga imaš ti in seveda večina slovencev smo tam kjer smo in smo taki kot smo...majhni,zavrti,...skratka najboljši in najpametnejši.

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   www.parents.com
31.5.2005 8:46:47   
leah
Punce sej nisem hotla nič slabega....samo,da si stran mal ogledate in morda najdete kaj zase in vaše malčke(nasvet),ki ga tu ne dobite.

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   www.parents.com
31.5.2005 8:51:49   
baguSka
Sej lepo od tebe leah, samo mislm da si s tistim na konc nardila tisto pikco na i, k bi lohk razglablal u nedogled .. Navsezadne bi se mogoče še skregal :zmeden: Joj sam to ne..:(

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   www.parents.com
31.5.2005 9:21:32   
leah
A s tem ko sem napisala:Ah kje smo mi?..."Kakor vzameš...meni se zarad tega ne bi dal kregat...imam pač svoje mnenje o Sloveniji,in bi to znala tudi dobro argumentirat....ampak o tem kdaj drugič....;)

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   www.parents.com
31.5.2005 9:41:28   
viv_
Ja pa kaj te drži tukaj? Saj greš lahko drugam...

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   www.parents.com
31.5.2005 10:00:28   
leah
Poslušaj,pa kaj je s tabo Viv,jaz te res ne štekam?
Pač sem dodala zraven še en stavek mojega osebnega mnenja,enako kot ti več kot očitno kritiziraš tiste,ki imajo svoje otroke v postelji.Kr spomni se svojega pikrega stavka na drugi temi!Kot sem že rekla,nisem hotela s tem nič slabega.Očitno pa si ti to dojela kot napad nase,ali kaj?Tako zgleda.Ali pa si ena tistih,ki ti gre tukaj vse kot po maslu,pol te štekam.Sej meni ne gre slabo,ampak sem pač malo bolj zahteven človek in se ne zadovoljim s povprečjem.

Jaz sem sama pač drugačnega mnenja in kot sem rekla za tem stojim...pač nisem človek,ki bi se pritoževal,kako je tukaj vse slabo,pa ni služb,pa davki...ko pa rečeš človeku,evo možnost imaš,da greš drugam,pa rep med noge....no ampak to tukajspet ni bistvo,sem mal zašla...ampak tebi grejo nekatere blazno v nos a ne,Viv?9nebesa

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   www.parents.com
31.5.2005 10:07:55   
viv_
dej no leah...

načeloma mi gre v nos jamranje in kritiziranje - pa nič narest da bi bilo tako. najlažje je jamrat. če bi jaz tako trpela v sloveniji bi si našla službo v "obljubljeni deželi", tukaj prodala bajto in šla...

saj v bistvu sva na istem, vsaka stojiva za svojimi mnenji - ampak ponavadi sva na nasprotnih polih. pa a ni to fora? če bi vse isto mislile potem je brezveze da forum obstaja ker bi vse pisale isto.

viv, ki ji ne gre nihče v nos... :rozica:

p.s.: res imam zase občutek da sem rojena pod srečno zvezdo in zaenkrat mi gre vse kot po maslu :smajli-ki-trka-na-les:. Upam, da bo tako še naprej...


(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   www.parents.com
31.5.2005 10:16:18   
Primoza
"Pri ZDA mi je najbolj všeč to, da dajejo zelo malo denarja za socialne transferje, to se pravi, da ne kradejo iz žepa tistih, ki smo situirani in dajejo denar delomrznim brezposelnim, bolnim, ostarelim nesposobnežem brez prihrankov in podobnim zajedalcem."

Se pravi, če bi gledal le iz svoje denarnice, bi bil velik oboževalec ZDA, tako pa menim, da je american way of life navadno sranje.

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   www.parents.com
31.5.2005 11:09:00   
leah
Sebe ne pojmujem kot socialno breme oziroma nisem socialno ogrožena.
Punce ok ne bomo se kregale,ok,saj smo dovolj stare kajne?;)

Povsod so problemi in nikjer ni idelnega življenja.Povsod so stvari,ki nekomu grejo na živce in ne trdim,da je v Ameriki življenje idealno,lahko pa rečem,da je npr.zame tamkajšnje življenje boljše kot tukaj.

Zakaj?Ok res,zelena karta je živa loterija,in takoj ko jo dobim kodnem v USA.
Zaradi tukajšnje birokracije in ljudi,ki samo grejejo stolčke v državnih službah,traja za odprtje firme,če imaš srečo cca.6 mesecev-po mojih izračunih(vsaj tako so mi rekli na uradu za te zadeve,pa da ne govorim o denarju,ki ti ga zaračunajo,in o davkih,ki ti jih poberejo)V ameriki sem leto dni nazaj v dveh dneh odprla firmo,dobila tekoči račun v banki v Arizoni,imam svojo bankirko,banko ,ki jo lahko pokličeš noč in dan.Noben te nenapiz....imajo odnos tak,kot ga tukaj v sloveniji ni nikjer.Poštni predal v Miamiju...da ne naštevam.

Če se dotaknem sociale,in če sem že ravno na tem forumu,recimo porodniške,so res slabše plačane,enako kot v Canadi,in trajajo razmeroma krajši čas.Vendar se je treba zavedati,da tam ima mož v povprečni družini dovolj veliko plačo(pozor:v povprečni družini)da je žena lahko doma in skrbi za otroke,če želi.

Imam strica v San Diegu,ki sicer kot vsak američan jambra kako težko je življenje,ker se ne zaveda kaj vse imajo,česar drugje ni,.Res da plačuje zdravstveno zavarovanje cca.300 USD mesečno,ampak to gre za privat kliniko,obstajajo pa tudi javne klinike kot jih vidimo v raznih filmih,pa niso nič kaj slabe.

Klošar v Miamiju si je sam izbral tako življenje,država mu namreč če sam živi da vse,stanovanje,obleko,službo,zavarovanje....vendar revež v enem dnevu beračenja zasluži več kot,če bi delal.Ljudje so tam namreč zelo radodarni.
Morda malo drži tudi,odvisno kje se nahajaš.

Kar se tiče konkretno neosečnic,pa samo nekaj(lažje pišem v angleščini)here are some facts:Episiotomy rates decline:Once done routinely to keep tissue around the vagina from tearing,episiotomies have fallen out of favor after studies found that THEY CAN DO MORE HARM THAN GOOD.Naturak teraing may occur withot this incison,women who have an episiotomy can tear as well-and those wounds are often more serious.

Ženske pred izpustom iz porodnišnice testirajo za poporodno depresijo,tako,da takoj potem začnejo z zdravljenjem.

In potem še tole:A generatin ago,childbirth was different experience from what is today.Consider some of these OLD(pri nas so to bolj novosti:)-)practices:

*A womans pubic hair was tipiccally shaved before delivery
*Enemas were administered to a woman whene she was in labor
*Powerful anasthesia knocked most moms out of delivery
*Doctors used forceps to guide the baby through the birth canal
*Women spent anywhere from five days to a week in the hospital recovering from childbirth...


Samo za razmislek



U madnoa sem se razpisala.Ampak kot sem napisala,brez zamere Viv,veš ko človek vidi kako so stavri drugje bolje organizirane,začne tako razmišljat kot jaz...in potem....postane razočaran nad stvarmi in ljudmi,ki se imajo za pametne in pomembne...
Slovenija je lepa država,imamo vse ....a smo žal pošteno zafurani...no ofense.


(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   www.parents.com
31.5.2005 11:11:47   
leah
Ok Bush je klasa zase,ga ne zagovarjam,niti njegove politike...sem nekako bolj demokrat kot republikanec:)-

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   www.parents.com
31.5.2005 11:15:18   
leah
Aha Primoza,potem si mnenja,da Slovenija namenja za socialne transferje dosti več:)-Mislim,da nimaš nobene pravice obsojat in tako žaljivo govoirt o ljudeh,ki so na robu preživetja...še posebej ne tako nasplošno;)


PEACE?:rozica:

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   www.parents.com
31.5.2005 11:32:54   
Primoza
Narekovaji ne predstavljajo mojega stališča. Moje stališče je pod stavkom v narekovajih. Slovenija namenja za socialne transferje biiiiistveeeeno več denarja kot ZDA, je pa res, da bo te zgodbe pod novim ekonomskim socialnim svetom očitno konec, ker se v tem svetu nahajajo ljubitelji ZDA modela.

http://www.libertarni-klub.org/dyn/index.php?clanek_id=106

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   www.parents.com
31.5.2005 11:53:10   
leah
:bravo:Sama ne bi mogla bolje povedat.Zelo zanimiv članek...vendar bo Slovenja za uresničitev česa takega potrebovala še deset dodatnih let!
Procentualno res namenja več denarja,vendar je tam tudi zaposlenost manjša!

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   www.parents.com
31.5.2005 12:17:02   
viv_
leah, upam, res iz srca, da boš čimprej dobila zeleno karto in ušla iz te bede tja, kjer se cedita med in mleko.


(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   www.parents.com
31.5.2005 12:18:59   
viv_
Evo, sem ti malo priskočila na pomoč ;)

Green Card Lottery Site
Get your USA green card visa.
Fast web registration in 5 minutes.
www.usa-green-card.com

The US Green Card Lottery
We Will Enter Your US Visa lottery
Easy Apply- Winner Get Free Flight
www.usafis.org

American Green Card
Live & Work in USA. Winners
Get Free Ticket - Apply Now!
www.official-green-card.org

Green Card Lottery USA
Annual Online Registration Forms
Apply & Win USA Visa Lottery
www.green-card-application.org

H1-B Visa Specialists
Specializing in H1b, L1, J1, green
cards, and business immigration.
www.immigration.us.com

USA Green Card site
Win USA Official Green Card online
And Get Free Air tickets to USA.
www.USGreenCard-Immigration.org


(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   www.parents.com
31.5.2005 12:28:31   
leah
Ojla!
Viv thanks,sem že prijavljena veš;)Enkrat letno pa je žrebanje...vendar do sedaj nisem imela sreče,žal:((
Drži pesti za letošnjo loterijo.

Torej,premirje?Moja spi pri meni,tvoja v posteljici....haha:)-?

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   www.parents.com
31.5.2005 12:42:38   
viv_
Ja leah, premirje :)-

Držim pesti za naslednjo loterijo...

Pa a lahk zdele ne o postli, k komi gledam!

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   www.parents.com
31.5.2005 12:53:08   
leah
Hvala enako....moja je pa danes kot sova:kuza:"Nedaj se Floki."

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?