|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nemirni spanec
19.10.2009 10:38:55   
bučkabb
mene pa zanima kako ste rešile situacijo z svojimi malčki tiste ki mate doma take navihančke ki še ponoči v spanju ne dajo mira.

moja 13 mesečna hčerka se v spanju zelo veliko premetuje kar pomeni da se tudi zelo hitro razodene.  uporabljama pičamice pajacke z stopali ampak se mi zdi da se proti jutru zbudi sam zaradi tega, ker jo počasi začne zebit,  danes sem jo vzela k sebi ob pol petih pa je mela hladne roke.

sem jo že tud poslušala dat v spalno vrečo, ampak se mi je pol kr prebujala, ker se ni mogla nemoteno premetavati po kinderpetu.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nemirni spanec
19.10.2009 13:20:43   
Nina00
Pri nas oba spita v spalnih vrečah. Starejši se tudi veliko premetuje in obrača pa ga spalna vreča pri tem prav nič ne moti. Morda poskusite in vstrajajte 1 teden, da se navadi.
Aja, pa preveri, če ji je spalna vreča prav. Prevelika je lahko moteča, ker se ji preveč ovija in zvija.

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 19.10.2009 13:23:26 >

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nemirni spanec
19.10.2009 17:32:21   
nia5
Ja poznano, od nekdaj že imamo probleme s tem. Jaz jo oblečem tako, da četudi je odkrita, ni panike (body z dolgimi rokavi, čez pa pižamico s stopali. Ko zaspi, jo pokrijem in ko se zbudi jo nazaj pokrijem, spalna vreča ne pride v poštev, ker ful rogovili in bi verjetno znorela, če bi jo utesnjevala user posted image . Do druge rešitve pa še nisem prišla.

_____________________________

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nemirni spanec
20.10.2009 8:13:30   
bučkabb
ja pri nas je tudi tako, tak da bom jaz tud poskusla jo bolj oblečit in upam da ji zvečer ko mamo še bolj toplo v sobi ne bo prevroče ( kurimo zvečer, pol pa se peč vžge spet proti jutru, vmes pa ne)

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: nemirni spanec
22.10.2009 19:59:42   
karin412
Imam enak problem, jaz ga oblečem kar debelo jopico in še ene hlače čez. Zdaj dva dni opažam, da noče spat v svoji posteljici, ampak na sredi na svoji blazini in da mir. Čez vikend bomo provali z večjo posteljo, mogoče bo boljše.

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so znaki, ki kažejo na psihopatijo pri ...
Strokovnjaki na področju duševnega zdravja govorijo predvsem o teh štirih znakih.
Zakaj je otrok najbolj poreden doma?
Ker smo doma najbolj sproščeni in se počutimo najbolj varne, si tudi najbolj upamo biti to, kar globoko v sebi smo, kdaj...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?