|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
30.11.2009 11:30:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: govedina iz juhe
30.11.2009 12:40:24   
Anonimen
jaz naredim takole :vzamem eno veliko čebulo in jo prepražim na žlici olja,dodam govedino narezano al na koščke al pa na šnicle,malo podušim 2,3,minutke,dodam 3lovorjeve liste,sladko rdečo papriko in zalijem z juho če mi je ostala,ali pa z vodo.če zalijem z vodo dodam še petršilj,česen,žlico gorčice in sol.pustim da malo prevre.v drugem loncu ponavadi skuham še kako cvetačo,brokuli,grahec,korenje-kar najdem v hladilniku in to dodam zgoščeni mesni omaki.zravn pa pire al pa testenine,riž...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: govedina iz juhe
30.11.2009 12:42:42   
Anonimen
aja.zgostim jo pa včasih kr z to zmiksano zelenjavo in žloco kisle smetane al pa z malo moke.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
1.12.2009 11:23:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Danes so na jedilniku šparglji
photo
Šparglji so znani po svojem zdravilnem učinku. Preverite kuharske trike, ki jih morate poznati pri pripravi jedi iz špar...
Jedi, ki ustavljajo drisko
Preverite, s katerimi jedmi lahko preženete drisko pri otroku, ki pogosto spremlja gripozna in virusna obolenja oziroma ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?