|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Na morje da ali ne
7.7.2005 14:56:54   
Sajo
Že dolgo nisem bil na forumu ampak ga včasih še spremljam, no danes mi je pa prekipelo in se sprašujem a sem res tolk čuden al je kaj drugega in sem zato rekel da bom tukaj vprašal kaj bi vi storili.

No danes sva se z mojo pičila zarad morja.
Situacija je namreč takšna da si letos pač ne moreva privoščiti dopusta na morju, ker je bilo kar veliko stroškov z ureditvijo stanovanja(pa še ni končano) in drugimi stvarmi.
Pa sem ji predlagal da, ker je že ravno na porodniški, se pravi da je doma, bi lahko šla na morje k mojim staršem ki imajo prikolico na Pagu in plačan pavšal(kar pomeni brezplačno bivanje zanju). Moji bi bili zelo veseli če bi prišla moja z najino bučko k našim na dopust in tudi naju ne bi nič koštal takšen dopust, saj moja mat vedno skuha za več ljudi kot pa jih je.
No predlagal sem ji da bi šli onidve z bratom na morje(ker ima klimatiziran avto in zastonj prevoz) jaz pa bi se jima pridružil kasneje, čez teden dni. No in moja je rekla da kaj takega pa ne da ona že ne bo sama na morju sploh pa ne pri mojih starših. Ne vem kaj so se ji zamerili saj sploh niso napačni, razen da so včasih malo preveč uslužni in so s tem že kar malo sitni, ampak se jim da dopovedat da odnehajo.
Meni se zdi fulla škoda da ne bi iskoristila te prilike, ker je tamala čist nora na vodo, ker smo bili v toplicah in je tooolk zelo uživala da jo je bilo kar težko iz vode spravit.

No sedaj me u bistvu zanima ali bi ve šle na morje brez očka en teden prej ali ne. To me zanima samo zato, da vidim a sem res čuden da kaj takega predlagam.
No saj se bo verjetno tud moja kmalu oglasila na tole temo in povedala tudi svoje mnenje.Jaz vem da bi tako priliko zagrabil z obema rokama.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Na morje da ali ne
7.7.2005 14:59:17   
tinatona
Jaz bi tud šla, takoj brez oklevanja... :):):):)

(odgovor članu Sajo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Na morje da ali ne
7.7.2005 15:03:18   
CatJa
Jaz bi sla tud brez partnerja, ne bi bilo prvic. No, prvic sama z otrokom, to ja. Je pa res, da lahko svobodno izbira druzbo in ce ji ni, ji ni. Pa verjetno sploh ne gre za kaksno zamero do tvojih starsev, ji pac ni. Vprasaj se, ce bi ti sel k njenim starsem na morje.

LP, pa ne se kregat, da ne boste na koncu vsi ostali doma!

(odgovor članu Sajo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Na morje da ali ne
7.7.2005 15:03:36   
Sara3
Mogoče pa je tvoji :love: malček neprijetno bit s tvojimi. Verjetno si je ona pričakovala družinski dopust brez staršev :zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu Sajo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Na morje da ali ne
7.7.2005 15:06:37   
catbalu
jest tud šla :),je pa res da če se ne štekajo.... pol...bi pa malo premislna. Mogoče so pa samo hormoncki za tako reakcijo krivi...:)-

lep dan cat

(odgovor članu Sajo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Na morje da ali ne
7.7.2005 15:12:46   
piščanc
kakorkoli obrneš je problem v dveh različnih družinah, najbrž tvoji niso tako idealni, če noče z njimi na morje - pa ne razumi narobe, vsak človek ima drugo vzgojo in preko tega ne gre, še posebej težko je ženski, ki ravno začenja svojo kariero kot mama, da se prilagaja tašči. laže je ženski s svojo mamo, ker ima podobne vzorce vzgoje. Nobeni niso pravi ali napačni, samo obstajajo pa. Vprašaj se ali bi šel ti s svojo taščo in majhnim otrokom na morje, brez žene?

tvoja pa naj premisli, ker take priložnosti pa res ne gre izpustiti. no jaz je nebi izpustila, pač za tisti teden daš živce na maksimum in je. kaj je vzrok temu se morata pogovoriti, pa magari preko spleta, mogoče je bila pa samo slabe volje, pa še pogrešala bi te?

(odgovor članu Sajo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Na morje da ali ne
7.7.2005 15:14:46   
Sajo
Catja@
Jaz živim z njenimi starši, no nad njimi.



Saj si jaz tudi predstavljam družinski dopust brez najinih staršev.... samo potem jaz ne vidim letos drugega izhoda kot da ne greva na dopust.Ona pa fulla hoče it, problem je v tem ker ne vem kje naj vzamem za dopust.:ups:

(odgovor članu Sajo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Na morje da ali ne
7.7.2005 15:15:44   
Anonimen
Jaz ne bi šla. Sam samo morje ni tako pomembno, pomembno je, da ste skupaj.

(odgovor članu Sajo)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Na morje da ali ne
7.7.2005 15:16:56   
Anonimen
Ja pa saj praviš, da greste lahko tudi skupaj tja? Zakaj pa bi ona morala z otrokom iti že prej?

(odgovor članu Sajo)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Na morje da ali ne
7.7.2005 15:20:54   
CatJa
Ja, ce je tako, potem pa, ali dopust s starsi, al pa dopusta ni, ni. :ups:

Jaz bi tudi sla na Karibe, sam, kaj ko ni $. :morje:

(odgovor članu Sajo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Na morje da ali ne
7.7.2005 15:21:06   
Sajo
Kot sem že odgovoril jaz živim z njenimi starši tako da tukaj ni vprašanje ali bi šel k njim na dopust ali ne.Sploh pa njeni starši ne hodijo na dopust, ker si ne predstavljajo življenja brez domačije,ampak to je že druga zgodba.
Če bi bil jaz doma in če bi mi nekdo ponudil brezplačen dopust(ravno ko sem popolnoma brez denarja), bi šel s tamalo pa ni važno s kom ali kam. Ravno zato mi ni jasno zakaj se moja tako upira. In zato sprašujem če sem morda jaz čuden da tako razmišljam.

(odgovor članu Sajo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Na morje da ali ne
7.7.2005 15:21:12   
cinci
no JST sm ta k noče it sama :love: :nosecka:na morje.fora vsega pa je k vem da me bodo rihtal to naj tko un naj tko,pa babi jo bo hotla na rokah uspavat pa ful bom:grrr:
ma ful se mi zdi da me vsi siljo,je pa res da SI full želim vsaj en vikend da smo sami saj do zdaj še nismo bli,pa tud midva k sva bla še sama nisva nikol šla na morje sama-to precej pove a ne.
No se mi zdi mal čudn to tlele pogovarjat ampak bo že:)- mogoče se pa res premislm:zmeden2::zmeden2:


vem pa da bo odih koristil najenemu odnosu:)-:)-:)-

:)-:rozica:

(odgovor članu Sajo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Na morje da ali ne
7.7.2005 15:21:54   
Anonimen
Ja, si čuden. Ona bi šla rada S TABO!!!!!!!

(odgovor članu Sajo)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Na morje da ali ne
7.7.2005 15:23:45   
Sajo
Ja to je sicer dobro vprašanje, ki sem ga predvsem pričakoval od moje pa ga nisem dobil. No zato bi šla ona prej da bi lahko bila dlje na morju.

(odgovor članu Sajo)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Na morje da ali ne
7.7.2005 15:26:18   
Anonimen
Evo, je povedala. Ni fora v morju pa da bi bila dlje tam, rada bi, da bi bili skupaj. Mater ste fantje včasih ... da ne rečem kaj (smajli).

(odgovor članu Sajo)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Na morje da ali ne
7.7.2005 15:27:13   
CatJa
Sej nisi cuden. Men bi se mogoce tudi cudno zdelo, ce moj ne bi hotel z mojo mamo na dopust, glede na to, da se prav fajn razumeta, po drugi strani pa, ce jo je moral zadnja leta vsak dan gledat, verjamem, da bi vsej tistih 10 ali 14 dni rad prezivel sam z druzino. Js osebno tudi ne bi sla z mojo tasco na dopust, pa ce bi mi se take dobrote kuhala vsak dan, pa tamalga pazla, .... Ker eni, roko na srce, hodijo na dopust s tastarimi samo zato, da lahk majo zvecer mal fraj. Ampak, to je ze druga zgodba.
Ne sili je.

(odgovor članu Sajo)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Na morje da ali ne
7.7.2005 15:29:44   
Sajo
Jaz bi pa rad da bi bila tamal čimdlje na morju.

(odgovor članu Sajo)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Na morje da ali ne
7.7.2005 15:30:45   
kalbo
Sajo en majčken nasvetek, ki sem ga dobil od mojega strica, ki se ga maksimalno držim. VEDNO, ampak VEDNO najdi čas in denar za dopust s tvojo družino vsaj en teden v letu. Bo pa kakšna omara kupljena kasneje. Že zdaj začni šparat za dopust prihodnje leto, pa bo.

Zavedaj se, da se ženska težje prilagaja tvojim staršem, kot se ti njenim. Upoštevaj njeno željo, ker je gotovo ni izrazila brez razloga.

Moškemu je lažje očarati taščico, ki ga potem zagovarja pred tastom. Ženska tudi lahko očara tasta, ki pa (priznajmo si) dela kot tašča reče. Tako je to.

(odgovor članu Sajo)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Na morje da ali ne
7.7.2005 15:31:05   
Anonimen
Jaz sem pa dobila občutek, da se ji ne da sami z otrokom oz. da se ji ne da tam 24 ur ukvarjat z otrokom. Verjetno si doma kar lepo porazdelita delo, ne?

(odgovor članu Sajo)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   Na morje da ali ne
7.7.2005 15:33:00   
Anonimen
Tamala rabi očeta in zadovoljno mamico, družino, ne pa morje.

(odgovor članu Sajo)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   Na morje da ali ne
7.7.2005 15:34:27   
kalbo
al bina, tam bi lahko cel dopust ležala, ker bi tašča z veseljem pazila na otroka. To tvojo teorijo povozi.

(odgovor članu Sajo)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Na morje da ali ne
7.7.2005 15:35:11   
Anonimen
Aja, pol pa ne vem. Se distanciram in spremljam razpravo naprej ;)

(odgovor članu Sajo)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   Na morje da ali ne
7.7.2005 15:37:24   
Sajo
Kalbo
saj imaš prav in do sedaj je vedno bil denar za dopust, letos se je pa pač zakwačkalo ane, sej se učim.


Al bina
Ne ne gre se ji zato to lahko z gotovostjo trdim ker tudi doma več ali manj sama skrbi za bejbiko.

Pa tudi ne gre se nama zato da bi jo zvečer staršem uturila da jo pazijo da bi šla midva ven. Saj morda bojo celo startši spraznili prikolico za tist teden ko bi lahko bili skupaj na morju samo mal dvomim ker se brat percej grebe za prikolico jaz pa nočem štren mešat pa tastare prosit če mi dajo prikolico, ker nisem dal nič zraven.

(odgovor članu Sajo)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Na morje da ali ne
7.7.2005 15:39:55   
Sajo
Aja pa moji starši bi bili fula veseli njune družbe ker imajo tamalo zelo radi in jo zelo malo vidijo ponavadi enkrat na mesec ko pridem domov po pošto in je tud to mal razlog zakaj bi rad da bi šla prej na morje.

(odgovor članu Sajo)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Na morje da ali ne
7.7.2005 15:45:59   
Anonimen
Če bi imel moj toliko razlogov, da naj grem k njegovim staršem na morje, bi bila prepričana, da se me hoče znebiti za tisti teden.
Niso važni starši in morje, važni ste VI TRIJE. Kapiš?

(odgovor članu Sajo)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?