|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kopalnica
5.4.2010 12:14:29   
nanaa
Ojla,

ma katera kakšno dobro priporočilo za izdelavo koplanice pa, da je ugodno. Zaenkrat so gole stene:).

Našla sem tele http://www.eurosan.si/ ma kdo kaj izkušenj z njimi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kopalnica
5.4.2010 17:43:38   
Lunca1
Jaz ti predlagam, da najprej poskusiš kaj sama narisat. nariši tloris kopalnice, potem pa dobro razmisli kaj vse bi rada imela v kopalnici, seveda če ti to omogoča kvadratura. Naslednja stopnja je pa izbira ploščic (barvno) in pa keramike. na internetu imaš pa kar nekaj idej za kopalnice.

tukaj imaš recimo kar nekaj različnih izgledov
http://www.traumbad.de/nxs/1819///traumbad/schablone2/Galerie-der-Traumbaeder

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kopalnica
5.4.2010 17:50:07   
Lunca1
http://www.livingathome.de/wohnen_einrichten/vorher_nachher/raum.html?vnid=22

tukaj imaš pa nekaj prenov kopalnic, vključno s tlorisi

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kopalnica
17.5.2010 21:12:26   
Sister
Zdravo! sem nova na forumu se se malo lovim, mam pa eno vprasanje...

kako naj se odlocim za izbiro oken, plasticna, lesena, alu...?
vsak mi pove eno dobro izkusnjo in eno slabo ki jo ima z enim od tipov oken...zdaj pa sva v dilemi :S

prosim za kakšen nasvet oz. izkušnjo

najlepša hvala za odgovore!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kopalnica
17.5.2010 22:17:00   
petea
Sister, malo je čudno, da to sprašuješ v temi kopalnica, a verjetno je to začetniško učenje, ker te verjetno ne zanimajo le kopalniška okna ali pač?

Meni osebno so lesena okna prijetnejša na dotik kot alu ali plastična. Po kvaliteti in obstojnosti so dandanes že vse vrste zelo visoko. Če želiš imeti bela okna, je morda bolje razmisliti o plastičnih ali kovinskih, pri ostalih barvah pa je vseeno, kakšen material izbereta.
Vsa okna moraš umivati, vsa potrebujejo vzdrževanje, vsa dobro izolirajo. Ponudnika je morda bolje izbrati glede na to, kako dobro ti znajo stvari ponuditi in za kakšno ceno. In da ti znajo zmontirati okna tako, da se čim bolj zmanjša toplotni most.
Skoraj bolj važna stvar od vrste materiala za okna je ustrezen izbor senčil, tako zaradi toplotne izolacije kot zaradi senčenja in ščitenja oken pred padavinami. Pa razmislek o mrežah proti mrčesu.

(odgovor članu Sister)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kopalnica
18.5.2010 21:33:53   
Sister
sej vem sej vem, sm lih to odprla pa sm misla da je ubistvu usen :)

Ja se zanimam za vsa okna ne samo kopalniška.
Vedno ko vprašam koga po lesenih oknih mi potarna da ne tesnijo dobro, zdej ne vem al je to napaka montaže ali oken. Kjer sem živela prej sm zamenjali za plastična in se mi zdijo zelo okej, pa se najde kdo, ki našteje nekaj slabih stvari. Jaz bol navijam za plastična-alu sploh ne...lesena okna pa imava zdaj kjer sva in me malo živcira kondens in se mi zdi da tudi ta ne tesnijo najbolje :S
s partnerjem nikakor ne prideva na isto ... ne vem...

hvala za odgovor!

lp S.

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kopalnica
1.6.2010 10:35:57   
pepela
Poglej na www.notranjaoprema.com, boš našla marsikaj zanimivega - lahko ti izdelamo izris in izvedemo celotno kopalnico. Lp

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kopalnica
1.6.2010 15:39:44   
Poka
Kopalnico ima bolj kot ne moj čez. Meni se prav že ne ljubi več ukvarjat s tem, ker je toooolikoooo podrobnosti in bi najraje najela nekega arhitekta za notranjo opremo. Sicer pa imam še kakšne pol leta  čas razmišljat.

Edino za wc in bide vem, da bo menda znamke Dolomit, ker so kao najbolj kvalitetne - nisem si pa sploh še uspela pogledat dizajna. Dobim pa to tudi ful najceneje. Bana in tuš kad bo od Kolpasan, kdo bo pa vse izdelala pa ne vem. Ploščice verjetno Marazzi, če ne bo cena, da te dol vrže.

Kar se tiče izdelave - jaz dam veliko na lokalne preverjene mojstre, ki so se izkazali za odlične. Narejeno je vse do vsakega detajla popolno, še moj ekstra perfekcionistični moški ni imel pripomb, celo pohvalil je. Pa je iz foha, tako da mora že bit fajn.

Kar se tiče oken - če ti jaz rečem, da je najboljši aluminij, mi ni treba verjet, ker mi jih delamo. user posted image  Nebi pa nikoli dala belih aluminijastih oken, ker je škoda denarja, če mene vprašaš. Res pa da boljših oken kut aluminij ni - pa dela moj s PVC in aluminijem. Midva bova dala aluminij natur eloksiran, nekaj odtenkov obstaja in to je meni to - eleganca. Lesena so pa meni tudi zelo zelo OK na pogled in so naravna, ampak imam slabe izkušnje iz bloka, mama jih pa v bajti ven meče par let stare in to mislim, da so od Jelovice al neke priznane firme, v glavnem so hiper dobra in draga okna (je gradbinka in so mogla bit). Menda je razlog v tem, da se ji jih ne ljubi barvat vsake tri leta - tesnijo pa siocer manj kot vsa druga. Tesnenje je dovisno od obojega - in od montaže in od kvalitete oken. Profil je fajn, da je čim širši, nekaj prispevajo stekla, je pa med profili ful razlika. Npr. ta aluminijasta, ki jih bova midva dala, so trenutno najboljša stvar, kar jih lahko dobiš, s širšim profilom in polnili in tesnijo, tako da recimo knkurirajo PVC glede pridobitve sredstev za eko sklad, je pa taka okna brezveze dat, ker tudi z nekaj slabšimi prideš čez, govorim za alu. Mi jih bomo pač dali, malo tudi zaradi reklame, pa ker naju material itak pride ceneje kot pa koga, ki naroči pvc. Drugač, če pa ne bi bili ravno v tem fohu, bi pa verjetno dala PVC, ker se nama tudi ne ljubi barvat lesa. Navsezadnje, ni nič narobe s PVC, res pa, da ko vidiš aluminijasta okna, se ti kar malo cenena zdijo.

(odgovor članu pepela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kopalnica
2.6.2010 19:28:23   
petea
Poka, dandanes so že dokaj povprečna lesena okna dovolj kvalitetno barvana, da po treh letih zagotovo ne potrebujejo novega sloja barve.

Pri nas doma jih imamo že več kot 10 let, pa je barva enako sveža in nepoškodovana kot pri novih. Prav tako tudi tesnijo čisto zadovoljivo.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kopalnica
3.6.2010 9:16:40   
noranate
Se strinjam s Peteo glede oken. Imamo lesena impregnirana inlesova okna, tesnijo kot plastična. Se nič ne sliši, po petih letih pa še niti ne razmišljamo o barvanju. Se pa strinjam, da lesena okna, ki so delana pri mizarju, ne tesnijo tako. Smo jih imeli v dnevni sobi in so se čist vsušila, pa mizar jih tud impregnirat ne more (ker nima tako velikih površin, da bi sploh lahko imel take bazene in jih potopil v to tekočino). Priporočam les!user posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: kopalnica
3.6.2010 15:29:01   
Poka
Ja, no - mi mamo doma od ene od teh firm, ne vem katere Jelovica, mogoče Lip Poljčane ali nekaj podobnega. Skratka ful draga in kvalitetna okna, stara so pa zdaj deset let.  To je doma - tesnijo ja, meni so celo lepa. Ta v bloku seveda ne, pa so nova - menjal jih je pa prejšnji lastnik, tako da so **** izvora... user posted image  To glede barve pa ni najbolj res, možno pa da je odvisno tudi od sonca, ker mi menda živimo v najbolj sončnem mestu user posted image  Vseeno pa ne moreš primerjat dveh materialov, od katerih je en trajen, eden pa ne - zato pač tu vsak izbere glede na to, a bo dal prednost okusu, kvaliteti ali pa ceni.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?