|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   razpuščeni osnovnošolci
16.8.2005 9:30:22   
karmy
zdej polet videvam osnovnošolce, brez staršev, tavajo okol k kure brez glave.. sploh ne vejo kaj naj delajo...

zadnjič sm na igrišču enga hmal prebutala ker je mojmu sinu vrgel mivko v oči... vrgla sm ga iz tobogana... uff..sm bla jezna...:grrr: in vprašam kje so starši in reče v mestnem logu :zmeden2: ...zaka ma tak folk sploh otroke.. da ****rije delajo drugod al ka? :grrr: jzt bi jih kr na socialno prjavla... mulci brez nadzora...pol ni čudn da se koljejo ...:zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   razpuščeni osnovnošolci
16.8.2005 9:38:33   
Anonimen
Upam, da me ne boš narobe razumela, ampak tudi moj Jan je osnovnošolec (zdaj bo šel v 3. razred 9-letke)... In ker bo ravnokar star 8 let, vidim, da me pri svoji igri niti ne želi niti ne potrebuje več kaj hudo veliko. Veliko raje je v družbi svojih vrstnikov, ki jih sedaj, med počitnicami, najde v našem blokovskem naselju. Drugi fantje so mu sosedje in prijatelji. In na igrišču je po več ur na dan, odvisno od vremena. In popolnoma brez sramu priznam, da nisem vse te ure z njim na igrišču. Včasih niti ene ure ne, ampak gre sam. Zdaj sem pa dobila občutek, da je razpuščen osnovnošolec in da bi bilo treba mene prijaviti na CSD? Zakaj pa (če se motim, se opravičujem)? Otroci teh let, pa tudi kako leto gor ali dol, imajo svojevrstne igre, v katerih uživajo, in čeprav jih mi, odrasli, ne razumemo, je vseeno tako. In tudi obmetavanje z marsičem je na sporedu. Moj Jan pride domov poln mivke, peska in listja, pa tudi premočen od vode iz vodnih pištol in podobno. Pa mi nikoli ni niti na kraj pameti padlo, da bi kakšnega od otrok zato prebutala ali pa metala iz gugalnic. Absolutno sem proti nasilju, seveda, in v kolikor kdo poskuša dvigniti roko nad mojega Jana, bom jaz prej tam, preden bi mu to uspelo. Ampak igra?
In moj Jan še zdaleč ni mulc brez nadzora, četudi je kdaj pa kdaj tisti, ki vrže pesek. Jaz sem vedno v bližini. Stanovanje imamo v pritličju in dobesedno gledam ven. Ali pa, če stopim do vrat, isto je. Pa se nihče ne kolje.
Ali jaz ne razumem morda, po mojem mnenju, pretirane reakcije, ali pa bom kar sama odšla na socialno, da si ne bo kdo drug naprtil dela zaradi mene?

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   razpuščeni osnovnošolci
16.8.2005 9:38:42   
Anonimen
Verjetno je med počitnicami težko tako staršem kot otrokom. Marsikateri starši nimajo babic, ki bi med počitnicami čuvale otroka, dopusta veš, koliko je po službah, za razne tabore in organizirane počitnice marsikomu zmanjka denarja...tako da se otroci znajdejo pač po svoje.

Nekateri so pač bolj živi, pa delajo neumnosti, kot praviš. Pa saj se jim da tudi lepo povedati in ne popizdeavti za vsako stvar. Čeprav bi sama, verjetno, če bi videla, da je na igrišču ful starejših otrok, raje zavila kam drugam in jim ga prepustila. Brezveze se sekirat za stvari, ki tega niso potrebne.

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   razpuščeni osnovnošolci
16.8.2005 9:42:23   
Pajaca
kaj češ, starši nimajo 2 mesca dopusta tko k mulci, pol pa jih puščajo doma.

Sam si pa ti tud pokazala kok lepo si vzgojena in mulca vrgla s tobogana.... res super. Kaj naj si pol mulc misli?????

Sej ne rečem, da je prov da tavajo, pa da mečejo mivko v obraz, sam se ti pa res ni treba na njihov nivo spuščat. S

em pa se jaz v oš šla čist mirno igrat na igrišče, kjer smo zganjal vsega boga in ni mama skoz za mano hodila. Zakaj pa????

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   razpuščeni osnovnošolci
16.8.2005 9:42:37   
karmy
ja če bi tvoj vrgel mivko ali pesek v oči nekoga mlajšega ...3 leta ali manj, men se zdi da njihovi starši ne bi bli hladnokrvni... naj si on meče sam sebi v oči pesek...

poleg tega je tisti mulc sam šel skor 30 km stran od doma..pardon sam... do rožne...

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   razpuščeni osnovnošolci
16.8.2005 9:42:39   
Anonimen
jah eni res niso vzgojeni. še takrat divjajo ko so tastari zravn. ampak res pa ne vem kako češ otroka merkat če si na šihtu??

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   razpuščeni osnovnošolci
16.8.2005 9:44:28   
karmy
k bi vi pol vidl kuk je bil potem pridn... naj bo kulturen če so veliko mlajši otroci okol njega... igrišče je pred našim blokom in mogoče sta 2 k sta podobne starosti, drugače so pa bli veliko mlajši... pod 3 leti...

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?