|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A mi prosim lahko kdo pomaga?
2.9.2005 12:00:11   
lidija74
Danes sva se z možem prvič po osmih mesecih zakona prvič pošteno skregala!Zato danes že neprestano jočem!Skrbi pa me še toliko bolj,ker decembra pričakujeva dojenčka.Ali lahko to vpliva na otroka,če se naprestano sekiram?Prejšnji teden sem bila na pregledu in je vse v redu!!!!!
Lepo prosim,če mi lahko kdo nameni kakšno tolažilno besedo,ki jo v tem trenutku res potrebujem!!!
Hvala!!!!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   A mi prosim lahko kdo pomaga?
2.9.2005 12:03:11   
srki
Za tolažbo ti lahko napišem samo to, da se tudi pri "idealnih" zakonih ali izvenzakonskih skupnostih zgodijo prepiri in še kaj, sploh pa, idealnih zakonov ali zvenzakonskih skupnosti NI, zato ne se jokat, lepo ven na sončka, pa pazit na malo pikico, ki lepo raste v tvojem trebuščku in ja, svojo nervozo prenašaš tudi na svojo štruško. Želim ti lep dan, vse se bo uredilo.

(odgovor članu lidija74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   A mi prosim lahko kdo pomaga?
2.9.2005 12:05:20   
urška
ja pride tudi do tega. lepo se pomiri, pojdi malo ven, meni nakupovanje pomaga. pojdi malo pogledat otroške stvarce. pa ne se preveč sekirat. ni dobro za bebo

(odgovor članu lidija74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   A mi prosim lahko kdo pomaga?
2.9.2005 12:55:04   
Anonimen
Lidija v vsakem normalnem zakonu pride kdaj do kresanja mnenj.V vsakem in brez izjeme. Tisti, ki trdi, da se še ni skregal ima ali neverjetno introvertiranega partnerja ali pa laže. Je pa res, da se je prepirati treba znati.

Moja tašča pravi, da se je z možem skregala cirka enkrat. Kregala se pa nista, ker ko je ona začela razčiščevati stvari se je gospod odpravil na kegljišče z besedami:'z mano se pa ti ne boš kregala. Kar sama se daj.' In je vstal in šel. In stvari nista nikoli razrešila. In neverjetno že 30 let sta skupaj. Ampak prepirata se ne, ker je to nemogoče.

Saj konec koncev tudi prepirati se je treba znati. Ampak če prepir ostane vsaj približno v mejah normale se lahko tudi rešitve problemov nakažejo in pokažejo.

Ti pa kar ven na sonček, ki je kooooončnoooo posijal, mal se sprehodi, pejd kake kjut cotke pogledat (ne kupit, da ne bo spet ogenj v strehi) se hecam.


(odgovor članu lidija74)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   A mi prosim lahko kdo pomaga?
2.9.2005 13:42:36   
urška
Upam da sta se pomirila. problemi bodo vedno. znoriš. vem kako je če ti potegne zadnji živec ven!! in to za malenkost! think positive!!!

(odgovor članu lidija74)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   A mi prosim lahko kdo pomaga?
2.9.2005 14:15:17   
Annny
Nič hudega- saj bo bolje

(odgovor članu lidija74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   A mi prosim lahko kdo pomaga?
2.9.2005 15:48:41   
Marogica
Lidija, bodi vesela, da sta se komaj 2x skregala. Mislim, da na to vpliva tvoje trenutno "hormonsko stanje". tudi midva sva se takrat nekajkrat skregala in to tako čudno, da je moj mož mislil, da je res kaj narobe. Pa so ga prijatelji potolažili, da je to normalno v nosečnosti.
Bodi vesela, da je z dojenčkom vse ok, ostalo se pa bo tudi "porihtalo"-garantiram. lp

(odgovor članu lidija74)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   A mi prosim lahko kdo pomaga?
2.9.2005 16:04:14   
teta beta
Ne sekiraj se. Nemogoče je biti devet mesecev skupaj nasmejan, vesel in brezskrben. Še nobena ni bila in tudi ziher ne bo. Tudi naše mame ne, pa smo vsi normalni... kolikortoliko .

Saj bo...

(odgovor članu lidija74)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   A mi prosim lahko kdo pomaga?
3.9.2005 1:24:32   
coca
Tudi midva sva ravno skregana in me zanima kako se bova jutri pogovorila. Nekaj časa imava mirno obdobje, potem ga pa nekaj piči in samo z napačnim tonom mu kaj rečem in je že kreg tukaj. Mogoče je kriv tudi kaj tale mlaj, ki je ravno zdaj kaj pa vem. V življenju je povsod tako, da nekja časa sije sonce in potem po dežju spet ponovno posveti, zato vzemi to tako, da bo pač minilo. Saj vem da ni lahko...

(odgovor članu lidija74)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   A mi prosim lahko kdo pomaga?
3.9.2005 15:13:43   
LARIKA
V vsakem zakonu se prepiramo. Tudi midva sva se že skregala,pred parimi dnevi sva imela 1 obletnico. Pa se ne sekiram zaradi tega-se ne splača kravžlat živčkov. Pojdi ven na svež zrak, umiri se,...pa bo boljše

(odgovor članu lidija74)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?