|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nikoli dobra
11.10.2005 20:49:24   
Anonimen
Zdravo punce!

Uh, kako me že jezijo fantovi starši in brat! Za njih nikoli ne bo dovolj dobro karkoli naredim, če pa nič ne naredim pa zopet ni v redu! A ne znajo pokazati vsaj nekaj malo dobrega?! Sej nisem samo jaz tako malo vredna pri hiši, tudi moj fant ne seže do kolen mlajšemu bratu (je mlajši 3 leta). Ta mali je vse oh in sploh, kar on naredi je vse z tako dobro, odlično,...v resnici pa je največji hinavec (ta se pa res obrača po vetru!).
Uh, sem jezna na njih, kako rada bi jim dala kontra, pa potem vem, da bom takšna kot oni...tako, da lahko samo upam, da bova čimprej na svojem.

A je še katera imela podoben primer in kaj narediti, da bo čas dokler bomo bivali pod isto streho vsaj približno znosen?

LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nikoli dobra
11.10.2005 21:24:38   
mamči
Po moem je še najboljše, da nič ne nardiš- ker če bos strogo nastopila boš slabša od njih pa še bedno se boš počutila.Če se lahko diplomatsko pogovoriš bi bilo še najboljše- ampak predvidevam, da tud kritike na lasten račun ne prebavijo dobro. Če pa maš energije se tudi ti začni obračat po vetru, če boš zmogla... Je pa h, da delajo take razlike primitivci, pomisli kak hudo mora bit šele tvojemuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nikoli dobra
11.10.2005 21:34:03   
Marogica
Če v nobenem primeru ni nič v redu-torej če kaj narediš ali nič, je najbolje, da res ne narediš nič, pa koristiš energijo zase. Kritike bodo padale v vsakem primeru, potem vsaj veš zakaj. Ker nič ne narediš.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nikoli dobra
11.10.2005 22:06:19   
kapica
Jaz tudi mislim da nima smisla kaj govoriti in se prepirati. Poskusi se drzati cimbolj za sebe, da se ne obremenjujes prevec. Skozi eno uho noter, drugo pa ven.
Jaz se v taksnih primerih drzim govora " druzbe ne mores spremeniti, samo ti lahko sebe spremenis".

Pa cimprej ven od tam!
Veliko srece!

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: nikoli dobra
11.10.2005 22:09:16   
elizabeta p
Strinjam se s kapico. Čez eno uho noter, čez drugo ven. Pri nas je bilo isto, pol sva jih pa ignorirala, je bilo pa boljše. Ker če sva pa kaj rekla smo se šli pa 3
dni tiho mašo-pa ne z najine strani.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: nikoli dobra
11.10.2005 22:29:24   
Gina
Kaj pa vem, če te kritizirajo za vse, kar narediš, pač ničesar več ne naredi. Nikar se ne dokazuj, ker se ne moreš dokazat.  Če tudi tvojega ne marajo, potem je to še kar ok zate, čeprav se čudno sliši. Ampak moja bivša tašča, za katero tudi ne bi bila nobena dobra, je še moža ščuvala proti meni. Pazi, če to dela. Slej ko prej se začne tisti, ki mu nekdo govori čez tebe, spraševati, če vse to le ni res. In potem se sprašuješ, zakaj se čudno vede do tebe, preden ti kapne, da je tašča nekaj spet mimogrede rekla v smislu: tale tvoja pa nikoli ne pometa pred hišo, moraš vedno ti, revček.....pa drugič: čudno, kako nikoli ne zna kuhinje v redu držat, bogi, da moraš v takem živet......pa tretjič: a res mora otroka toliko obleči, zato pa je toliko bolan....pa spet: a samo zelenjavo ti kuha, a misli, da se od tega da živet, na sinko, sem ti prinesla klobaso, da boš sit....in v tem smislu vsak dan.

Jaz bi šla takoj v podnajem, ker sta taka tašča in tast ogromno pripomogla k temu, da sva se midva z (bivšim seveda) možem kregala. Samo mogče tvoj ni tak, in tvoja tast in tašča ne taka. Samo sliši se mi pa podobno.

(odgovor članu elizabeta p)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: nikoli dobra
12.10.2005 7:36:27   
mojamura
lepo stisni ''tipko'' ignor, in si misli, ko vas j...Sebe pa probaj čimmanj obremenjevat s tem, vem pa, da lažje rečeno, kot storjeno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: nikoli dobra
12.10.2005 7:51:15   
alenkapk
Ignoriraj jih, pazi na spletke, pa čimprej od tam!

Veliko sreče vama želim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: nikoli dobra
12.10.2005 9:45:09   
Anonimen
To se vedno skor vsem dogaja.. nic novga..

Neka mesanica ljubosumja, strahu, nedoraslosti in obcutka, da oni niso dovolj dobri.. In ko nekdo pride k hisi ima tudi svoje navade.. in kaksno zadevo naredi drugace.. in tudi ce je bolje.. je za njih slabse.. ker je drugace..

Brez veze.. malo si zazvizgej in dalje.. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: nikoli dobra
12.10.2005 10:14:05   
Anonimen
jaz sem se enkrat zdrla na brata.. je stal in gledal.. pol sm se pa umirla, pa sma se pogovorila, pa use, in kak tedn je blo mal bolš.. pol je blo pa po starem. zdej pa pač hodva en mim druzga, sam pozdravma se, to je pa tud vse.
na začetku je kr hudo, sam zdej pa kr gledam stran, al si pa mislm svoje.. pa se tolažm d bo bolš k boma na svojem..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: nikoli dobra
12.10.2005 12:43:11   
Annny
Svetujem, da z možem popokata kufre in čim dlje stran od te hiše. Upam, da se tudi tvoj mož ni navzel takega obnašanja.
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: nikoli dobra
12.10.2005 12:48:17   
baguSka
Siva pot...vodi me...daleč stran...

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: nikoli dobra
12.10.2005 14:08:42   
Pajaca
Pr nas je podobno. Midva ne veva nič. Bratec ve vse, čeprav dejansko nima pojma o ničemer. Ampak se vse pomenijo z njim in razglablajo in gruntajo in itak nimajo pojma in pol nastanejo cele kolobocije okol tega kako bi kaj nardil pr bajt. Midva se pa reživa. K že zdavnej veva rešitev, ampak ker itak nič ne veva jim nič tud ne poveva. Če pa vprašajo pa poveva.

Tako, da totalno ignoriranje pomaga. Aja smo pod isto streho, sam smo vsak na svojem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: nikoli dobra
13.10.2005 14:37:54   
pupika
Res je naj bodo starejši še ne vem kako dobri, starejši in mladi ne gredo skupaj, vsak ima svoj način življenja in vsak bi rad po svoje živel.
Pri nas smo se kar navadili tega, da je vsak malo popustil in se zaenkrat razumemo lahko rečem odlično. Moj ima večje probleme z mojo taščo kot jaz, vedno se za mene potegne, kadar prideva z možem navskriž. Namreč če bi jaz njej točno tako rekla, kot ji on reče, bi bilo vse v redu, če pa to moj njej reče, pa je že druga pesem.

saj je lepo, ko se tako dobro razumemo, ampak ko bova čisto na svojem bo še lepše. Zaenkrat še nimava user posted image . Saj ćče bi pa že bili otroc, bi bila pa verjetno tudi druga pesem. Saj veste kako so babice, saj s tem ne mislijo nič slabega, one bi rade pomagale, nam pa gre to na živce.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?