|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Puranji zrezki z gobovo omako
11.1.2006 11:58:12   
sašaš
Dajmo, kuharce, hitro mi en najbolj enostaven in hiter recept za gobovo omako skup spravte! Oz. za pur. zrezke z gobami.

Prosim, prosim! user posted image

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Puranji zrezki z gobovo omako
11.1.2006 12:03:38   
Skorpija
Zrezke soliš, popraš, poprašiš z moko in hitro opečeš na obeh straneh. Daš jih iz ponve in na isti maščobi popražiš čebulo in gobe, ko gobe ovenijo dodaš zrezke, zaliješ z vodo in dušiš dokler zrezki niso mehki. Na koncu dodaš še smetano za kuhanje ali pa kislo/sladko smetano in po želji še začiniš. Puran bo hitro fertik, tako da ti bo vse skupaj vzelo nekje pol ure...

Dober tek!

_____________________________

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Puranji zrezki z gobovo omako
11.1.2006 12:22:26   
darjatimci
Tudi jaz delam podobno samo, da namesto z vodo zalijem z belim vinom.

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Puranji zrezki z gobovo omako
11.1.2006 12:52:14   
artista7
aleluja! zrezke nasoliš, povaljaš v moki na eni strani, popečeš na čebuli in olivnem olju, potem dodaš gobe (narezane), paradižnikovo mezgo, papriko v prahu, dosoliš če je potrebno, dodaš še lovorov list, petršilj, jušno osnovo ali z vodo zaliješ, lahko doliješ še kak deci belega vina... kuhaš.. nato dodaš podmet (žlico ali dve moke zmešaš v šalčki z nekaj hladne vode). Na koncu lahko dodaš še žlico kisle smetane.
Priloga: pire + solata

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Puranji zrezki z gobovo omako
11.1.2006 22:58:00   
Jessy
Jaz puranje zrezke posolim, popram in malce potresem z rdečo sladko papriko, nato pa jih na vročem olju popečem z obeh strani, dodam na drobno narezano čebulo ter česen in pokrijem. To potem pečem toliko časa, da se začne malce prijemati dna posode, potem pa zalijem z belim vinom in nastrgam malo limonine lupine, dodam konzervo gobic ter pustim še malo vreti. Od začetka pečenja, pa do konca rabim 1 uro. Ko odstavim, zamešam še eno kislo smetano. Postrežem s pire krompirjem. Njami!

< Sporočilo je popravil Jessy -- 11.1.2006 22:59:17 >

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kravje mleko za dojenčka: da ali ne?
Čeprav je bilo že veliko povedanega in zapisanega, a še vedno tema o kravjem mleku za dojenčke odpira marsikatere polemi...
Ali lahko dojenčku damo sladoled?
V poletnih dneh je čisto običajno, da se tudi nam, staršem zahoče sladoled. Če smo ravno na dolgem sprehodu z dojenčkom,...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?