|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prosim svetujte
7.2.2006 18:59:11   
Anonimen
Punce, prosim svetujte mi nekaj. Zelo rada bi hujšala po tej dieti, ampak z user posted image  delava na user posted image  in tako sploh ne vem, ali naj hujšam ali kaj? Je priporočljivo? Saj sem dosti brala o tem in vem, da dokler ni potrjena user posted image , je treba živeti normalno, pa vseeno. Ne vem, ali so tile sadni dnevi ravno priporočljivi?

prosim pomagajte mi z nasveti in izkušnjami.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prosim svetujte
7.2.2006 19:12:56   
Erin
Če delaš na user posted image , ti vsakršno dieto odsvetujem. Itak, če boš zanosila pričakuj da boš te kg dobila nazaj + še dodatne. Delej ti na otročku, pa boš hujšala po porodu...
Veliko uspeha!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: prosim svetujte
7.2.2006 20:45:42   
lelaval
Jaz pa mislim, da lahko hujšaš, a ko zveš, da si res noseča, ne hujšaj več.
Sicer pa sem se jaz celo zadnjo nosečnost prehranjevala tako, da sem hrano ločevala. Nisem pa jedla tako striktno po dnevih, kot sedaj, sadnih in vodnih dni pa tudi nisem imela. Če bosta delala na otročku, boš zanosila z dieto ali brez.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: prosim svetujte
8.2.2006 10:02:28   
Naja30
Lelaval, vso nosečnost si se tako prehranjevala? Pa si dobila vsa potrebna hranila oz. kako je to izgledalo? Me ful zanima, ker mi tak način prehranjevanja zelo odgovarja in me je vedno zanimalo, če bi tud med user posted image  šlo.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: prosim svetujte
8.2.2006 11:12:24   
Jessy
Jaz sem hujšala v času, ko sva delala user posted image  in to po ločevalni dieti. Naj povem, da predno sem se lotila diete, nama nikakor ni uspelo zanositi, ko pa sem imela dieto že drugi mesec, pa sem ugledala + in takoj prekinila z dieto. V tistem času hujšanja sem uspela izgubiti 9 kg, med nosečnostjo sem jih dobila pa kar 22 gor, zdaj jih imam še 10 več kot pred zanositvijo.
Jaz bi se na tvojem mestu kar lotila dokler ne zagledaš +, potem pa seveda prekinila.
Pa velik sreče!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: prosim svetujte
8.2.2006 12:11:06   
t_t_y
Ojla, Anonimen kaj nam zaupaš svojo kilažo. Če imaš res veliko preveč kg, bi jaz na tvojem mestu kar začela z dieto, pa bi pač nehala če bi zanosila, če pa imaš samo par kil ki ti gredo na živce, potem pusti dieto za po porodu. Sicer pa sem tudi sama zanosila medtem, ko sem bila na tej dieti, in sem jo potem pač prekinila. Je pa tako, da tukaj vsekakor dobiš več vitaminov in drugih potrebnih snovi, kot pa če bi hujšala po kaki drugi dieti. Jaz sem tudi sedaj na dieti, pa nebi imela nič proti, če bi spet zanosila - bi pač prenehala z dieto.
pozdravček
Btw, zakaj pa moraš bit anonimna?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: prosim svetujte
8.2.2006 14:11:56   
Naja30
Punce, saj nočem bit anonimna, ne vem kaj sem zamuštrala, kosem pisala. To sem jaz, ki spadam v skupino TUT in hujšam. user posted image  Moja kilaža je 70kg in rada bi vsaj ene 5 kil šla dol. Vem pa, da ni taka kriza s kilami, pa tud da bi se med user posted image  preveč zredila, me ne skrbi. Ko se lotiš, ni težko shujšat,samo treba je v glavi razčistit in se navadit.

Vem pa, da ko sem na tej dieti, veliko bolj zdravo jem, zato bi tak način prehranjevanja kar ohranila. Je pa mal problema, ker ne jem mesa.user posted image  Pa ne zarad kakšnega prepričanja, ampak ker mi ni dobro in mi je slabo po njem. user posted image

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: prosim svetujte
8.2.2006 14:20:23   
t_t_y
Naja3 - sorry, sej sem sam tko vprašala, k sem mislila, da se kera ne upa povedat, da bi bla rada user posted image .
Jaz bi na tvojem mestu - če ti je to prehranjevanje všeč (btw tudi meni je), pač bila na dieti dokler se ne pokažeuser posted image , potem bi pa pač jedla bolj pestro hrano v istem obroku - sej glede na količino sadja in zelenjave maš vitaminov dovolj, mogoče bi blo edin dobro kdaj pa kdaj pojesti malo mesa(kljub temu da ti ni tako dobro), da si ne bi preveč oslabila krvi.
Drugače pa tud midva upava, da nama isto rata kot vama, pa sem tud med odločnimi.
pozdravček

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: prosim svetujte
8.2.2006 14:51:17   
Naja30
t_t_y, hvala za odgovor, sem tudi upala, da bo katera kaj podobnega napisala. user posted image  Največ mam problemov ravno zaradi tega, ker ne vem, kaj naj pojem, da bo nadomestilo meso. Stročnice, ja, pa tuna... ah, kaj se sekiram, saj je polno vsega.

Želim vam prijetno topljenje kilogramčkov, pa najejte se danes. user posted image

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: prosim svetujte
8.2.2006 15:30:13   
t_t_y
Hoj, jaz tudi zelo redko jem meso, ko je na vrsti B dan mam jest tkole po vrsti:
prvič - jogurt
drugič - meso
tretjič - sir
četrtič- jajca
petič - tuna
Sicer sem pa, ko sem bila noseča šele proti koncu začela mal bl meso jest, ker sem se preselila k mojmu - prej sem ga zeloooo mal.
lp

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: prosim svetujte
8.2.2006 15:49:07   
Naja30
No super, nisem edina. Tudi mi doma nismo veliko mesa jedli, sploh pa ne takih ogromnih zrezkov in ne vsak dan, kot pri mojemu user posted image  in zato sem se tudi zredila, ko sem se preselila h njemu. Zaradi vse te maščobe in mešanja hrane.
Pa nisi bila v user posted image  nič slabokrvna? Ker kao je TREBA NUJNO jest meso, ma jaz že ne verjamem tega. Žal pa moj dragi to verjame in ko sem bila user posted image  (pa je plodek žal umru v 9t in sem morala na abrazijo), mi je kar malo težil s hrano. potem pa sem imela že zelo zgodaj beljakovine v urinu in sem morala zelo pazit. Po moje je bilo to zato, ker sem na enkrat začela ful jest vsega, telo pa ni bilo navajeno.
Kaj misliš?

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: prosim svetujte
8.2.2006 17:32:02   
t_t_y
Ne, jaz nisem bila nič slabokrvna, pa je to pri meni čudno, glede na to , da sem bla kr naprej na nekih dietah(mislim na unih - nekaj dni nič jest, al pa sam sadje...), pa se to na krvi ni glih poznal. Res pa je to verjetno tudi odvisno od posameznice. Meni je G šele v 8 mesecu dala tablete železa - bolj za preventivo. Ampak kot sem ti napisala, meso jem, samo bolj poredko. Res pa je, da sem vedno pojedla veliko sadja in zelenjave, tko da verjetno to tud nekej vpliva. Se pa med nosečnostjo nisem glih šparala pri hrani.
pozdravček

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: prosim svetujte
8.2.2006 18:04:09   
Grascakinja
Mogoče bi se raje lotila kakega drugega načina ločevanja hrane, pri katerem se definitvno ne boš zredila, raje kak kg zgubila, pa še za nosečnost ne bo nobene nevarnosti.

Ena takih pionirskih ločevalnih diet oz. načinov prehranjevanja je Hayeva dieta, v knjižnici poišči knjigo Jackie Habgood, naslov sem pozabila, bom pa sama po koncu 90D diete nadaljevala ravno z ločevanjem po Hayu.

V grobem zgleda takole:
Ločuje se po obrokih, ne po dnevih. Živila se delijo na
škrobna (žita, kruh, testenine, krompir, kikiriki, riž, banane...),
beljakovinska (meso, mlečni izdelki, ribe, morski sadeži, sadje...) 
in nevtralna (zelenjava, oreški, smetana, smetanov sir..).  

Lažje shajaš z družinskim prehranjevanjem, ker se lahko za vsak obrok sproti odločiš, ali boš jedla škrobe ali beljakovine, kar ti pač bolj paše. Jaz sem 14 dni pred 90D dieto prakticirala tole za uvod in mi je ful dobro šlo, pa 1 kg sem izgubila.

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: prosim svetujte
8.2.2006 18:10:59   
Naja30
t_t_y jaz sem bila lani malo slabokrvna po tej dieti, to pa zato, ker sem popolnoma izločila vse mesne izdelke, pa tudi mleko in jajca. Tako da mi sedaj niti na pamet ne pade, da bi se šla spet kaj takega.
 
Pupa, hvala za nasvet, tako že ves čas ločujem hrano.  Verjetno si pa mislila na knjigo Živeti zdravo? Avtor te knjige pa je vegetarijanec in zelo zagovarja brezmesno prehranjevanje in sem se tudi jaz tega držala. Ampak kot sem že rekla, mi po tem ni bilo dobro.
 
Mislim pa, da je zelo pomembno, da se držimo ur med enim in drugim obrokom. Ravno v tej knjigi je zelo dobro razložen prebavni proces in zakaj mora preteči določen čas.
Se ve držite tega?

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: prosim svetujte
8.2.2006 18:47:02   
Grascakinja
Ne, ne, ni vegetarijanec, avtor je ženska. Čaki link, bom našla, evo, http://www.ciciklub.si/article.asp?docid=158318

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: prosim svetujte
8.2.2006 19:28:49   
Naja30
Aja, ta knjiga. Ja, tudi to sem že imela v rokah. Je pa isti princip kot Živeti zdravo, le da je avtor vegi in sicer ne nasprotuje prehranjevanju z mesom, ampak ga zelo priporoča.

Jah, če bi bilo tako enostavno. user posted image  Tako pa imam dneve, ko bi kar vse požrla, kar vidim. Treba se je zelo disciplinirat, če želiš zdravo jesti.

Pa da vam ne zmanjka poguma enga user posted image  za srečo.

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: prosim svetujte
9.2.2006 8:36:45   
tejčica
Naja3, jaz sem na dieti z Odločnimi in z  user posted image  tudi delava na user posted image  (drugem). To je zdrava dieta, brez stradanja in se mi ne zdi nič narobe, če sem v tem času na dieti. Če oz. ko uspe, bom z dieto pač prekinila. Pa tudi glede na velik višek mojih kilogramov se mi zdi, da bo veliko bolje za samo nosečnost da shujšam. 

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: prosim svetujte
9.2.2006 8:41:55   
Anonimen
js sem pred obema nosečnostjima hujšala po tej metodi. pri prvi sem nehala kak mesec al dva preden sem zanosila, v drugo pa ko sem zvedla da sem noseča. nč ni blo narobe, samo povem ti da hujšaš brezveze, ker boš itak kuj vse nazaj gor dobila kar boš tik pred zanositvijo shujšala. raj se probi kontrolirat in se začni zdarvo prehranjevat tako da boš to lahko tut v nosečnosti držala. hujšala boš pa pol

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: prosim svetujte
9.2.2006 12:17:04   
Naja30
Vem, da bom v user posted image  vse in še več dobila gor. Ampak kot si mi svetovala Lara, rada bi se zdravo prehranjevala, s čim manj maščobami. Zato sem šla na dieto oz. kombiniram hrano. 1x sem že bila na tej dieti in sem shujšala zelo veliko, pa me je potem prijelo in sem jedla jedla kot user posted image , tako je več kot pol že prišlo nazaj. Na živce mi gre, ker ne znam ubrati zlate sredine, ampak grem na vse ali nič Ali se bašem ali pa hujšam. Ko mam popadke lakote, ni šans, da kakšna čokolada ostane cela dva dneva! ko pa sem na dieti, lahko neodprto čokolado cel ,mesec gledam pred sabo, pa se je ne bom dotaknila.
Sem pa res ena ženska! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: prosim svetujte
9.2.2006 13:04:50   
Anonimen
ja sej vem sej sem sama ista :) zdej sem noseča 28 tednov pa mam že + 15 kg :(( groza! pol bom pa hujšala k bo konc :P

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?