|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZASEBNOST
18.2.2006 13:30:33   
JANJAA
Pozdravljene!

Imam en problem, ki ga imam že čez glavo. S fantom sva skupaj peto leto. Problem je v tem da nimava svojega stanovanja. Živiva malo pri njegovih, malo pri mojih starših (no večina pri njemu). Vsa ta nezasebnost me res že ubija. V planu sva imela da si bova na imenitni lokaciji sezidala hišo-pa je šlo vse k vragu ker je nezazidljiva parcela, za dovoljenje je pa potrebno čakati 3 leta. Odpade. Potem sva razmišljala da bi zraven njigove hiše na podkletenih prostorih zidala. Ne vem-se še ni odločil. Stalno mu govorim naj se odloči ali greva v stanovanje (imajo svojega in ga dajejo v najem) ali pa začniva zidat. Pravi da kje bova denar dobila. On je zaposlen doma, mene so pa za eno leto zaposlili v državni ustavovi. Mislim da če je volja je vse.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZASEBNOST
18.2.2006 13:42:26   
Anonimen
Ja, razumem. Ti hočeš narediti korak naprej v vajini vezi. Vprašanje je edino, če je na to pripravljen tudi tvoj partner.  Vsa stvar je po moje v tem.

(odgovor članu JANJAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ZASEBNOST
18.2.2006 14:06:41   
kepa*
Splišni je lepo napisala. Morda pa partnerju res ni za poglobitev zveze, ki jo skupno bivanje (stanovanje) zagotovo prinese. Pogovorita se.

_____________________________

Letos pa bo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ZASEBNOST
18.2.2006 16:05:24   
lelaval
Ja, očitno še ni pripravlje, da bi pretrgal popkovino. To, da ni denarja, so le zgoovri, saj, če hočeš, se vse da. Če ni denarja, pa ne razumem, zakaj ne bi šla v stanovanje, ki ga imate, a ga oddajate.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu JANJAA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ZASEBNOST
18.2.2006 16:15:43   
karmy
a ti je rekel tudi to, da zakaj bi šel v svoje stanovanje, če lahko doma živim zastonj? user posted image user posted image  znan stavek skoposti in še ne prerezane popkovnine...

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ZASEBNOST
18.2.2006 16:59:05   
JANJAA
Poleg vsega skupaj pa mi gre na živce še njegova sestra. Pride samo čez vikend domov drugače pa živi v Ljubljani. Pol pa misli da bo imela vse pod komando. Prav čutim da me sovraži. Ravno prej smo se skregale ker sem jo samo vprašala če so z mami kupile napačno miško in da je mami vrgla škatlo stran. Pol me je pa kr začela napadat da se kar naprej nekaj derem. Pa sem se čist lepo pogovarjala. Na koncu pa sem ji rekla da se obnašam do nje tako kot se ona do mene. Ej polno **** jo že mam - RES! Dela na dokaj visokem mestu in je tuk zrasla, da jo mam že čist čez glavo. Res ne vem koliko časa bom še to zdržala.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ZASEBNOST
18.2.2006 20:52:00   
smrka
Najboljs da se s svojim resno pogovoris kako naprej. Mislim da samo odkrit odgovor lahko kam pripelje. Pa drzim pesti, da si ustvarita svojo "stalco".

(odgovor članu JANJAA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ZASEBNOST
18.2.2006 21:42:38   
FRAČAFELA
Kako?Ne vem...ampak ČIMPREJE od tam!!!
Postavi ultimat, ali v stanovanje ali...
Če te ima rad in si želi poglobiti vajino vezo ne bo okleval...
Glede sestre..IGNORIRAJ!!! Ful je težko, vem.Ampak se potrudi. Ko bo kaj vprašala kot da je ni, al ap kr nekaj najdi. Če te bo jasno vprašala, lepo reci da se ne misliš zapletat v pogovor ker vsak vodi k prepiru. Bolje prva zamera kot zadnja!!!

srečno!

(odgovor članu JANJAA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: ZASEBNOST
19.2.2006 23:56:09   
rija
Draga moja, definitivno si je treba najti stanovanje!

Tako iskanje parcel in podobnega, se lahko zavleče v nedogled. Pa tudi hiše se ne sezida kar čez noč...

Samo, kot so že dejale pred mano: a nima tvoj popka doma zakopanegauser posted image

(odgovor članu JANJAA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: ZASEBNOST
20.2.2006 9:31:29   
tehnofil
Malo bo treba še zdržat. Če je cilj se lažje. Najem kredita. Najemnino od stanovanja za poplačilo kredita. Kje in kako bosta že sama našla.

(odgovor članu JANJAA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: ZASEBNOST
21.2.2006 9:47:48   
Jutra
So moški, ki zeloo težko zapustijo hotel "Mama".user posted image
Vidva s tvojim takole res ne moreta živeti v nedogled, ker ni zdravo za vajin odnos. Glede na to, koliko časa sta že skupaj, je pa res že čas za kakšno spremembo. Če on ni za "stvar", boš morala sama nekaj ukreniti.


_____________________________

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu JANJAA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: ZASEBNOST
25.2.2006 18:26:10   
matahari
Imam sodelavko, ki je imela enak problem..poročena, živita pri njegovih, vmešavanje tasta in tašče..katastrofa..večkrat se je zjutraj zjokala v službi..potem pa mu je postavila ultimat in sta kupila stanovanje..aprila se selita..to so stvari za katere je potreben pogovor in skupne odločitve..vedno pa je težko, če je eden od partnerjev preveč vezan na starše ali pa totalno neodrasel...

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?