|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prepiri glede starih staršev
2.3.2006 12:06:12   
Anonimen
Men zanima, če so tudi vaši partnerji tako občutljivi glede tega k katerim starim staršem bo šel vaš malček k njegovim ali vašim.Pri nam je to večni preoblem.Moj kar popeni, ko prideta moja dva na obisk ali pa grem jaz z malo k njim na obisk, češ samo tvoji pa to ni res. Pri meni je dedek zakon , babica je nula in ni cel čas tam v varstvu, mogoče največ 2,5 ali 3 ure. Pri njegovi mami je cel dan, ampak ni rada. Raje ima mojega očeta, ker ni preveč strog. Evo in potem se midva kregava. Zdaj je spet problem, ker bi moji vzeli poleti malo na morje, stara bo 3,5 leta pa je že moj rekle da ni šans, da ne bo šla. Meni se to zdi smešno in bolano hkrati. ne vem kaj naj. svetujte mi, ker mi to nažira živce.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prepiri glede starih staršev
2.3.2006 13:00:05   
total
Mislim,da bi se mogla o tem konkretno pogovorit,ker bo drugače vedno takole.Če bi se moj grdo držal ko moji pridejo bi ga že zdavnaj nekam poslala.Očitno mu ni nekaj prav.

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: prepiri glede starih staršev
2.3.2006 13:41:46   
patkos
Tudi jaz mislim, da bi se morali pogovoriti. Midva sva se prav lepo zdilala. Ko sem šla v službo ga pazi en dan moja mama en dan tašča. Tako so vsi zadovoljni. Če pride kaj vmes največkrat pokličem mojo mamo (ker je v penziji) ali pa svakinjo (brezposelna) in vsi smo srečni.
Tudi vidva bi se morala tako dogovoriti. Ni v redu da se tako kregata, še posebno pa ne za otroka.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: prepiri glede starih staršev
2.3.2006 13:57:19   
Spark
Pri nam je podobno. Moj ima občutek da je najina pupa veliko več z mojimi starši kot pa z njegovimi. Pa mi gre na živce, ker ni res saj živimo  v hiši njegovih staršev in tudi če ne gremo k njim na obisk, jih veliko srečamo pred hišo. S tem da pa oni hodijo po njo v vrtec in je pri njih skoraj vsak dan vsaj eno uro, k mojim pa gremo samo čez vikend, pa tam nismo cel dan, ampak samo uro ali pa dve. V februarju sem zanalašč vodila evidenco, koliko je mala bila pri komu na obisku, in ko sem mu pokazala da je bila pri njegovih veliko več kot pri mojih, se je pa začel zgovarjat, na ne vem kaj že.
Pa skos govori, da jaz kompliciram, pa ne pustim, da hodi gor, pa nevem kaj še. Samo včasih mi se zdi naumno, da gre v soboto zjutraj v službo, jaz pa sem bila cel teden cele dneve v službi in je nisem nič videla. Mala je pa bila veliko pri njegovih v tem času. Potem mi pa odgovori, da jaz ne pustim.
Pa še full je bil jezen, ko sem odnesla 10 pleničk k svojim staršem, da imajo na zalogi, če jo katerikrat čuvajo, da imajo. Mi je takoj serviral, da naj si kupijo. Češ njegova mami je pa kupila. Ja pa kaj še. Kadar so jo čuvali, so vedno dol hodili pa jemali stvari iz omare, pa sem enkrat odnesla pol paketka pleničk (38kom) gor, da imajo na zalogi. Ko sem pa to povedal se je zgovarjal, da on to ni vedel, da je mislil, da so oni kupili.
Ti moški so res eni kreteni. No ja dons sem tečna, pa me je ta post spomnil, kako je pri nas.


_____________________________

*Kart, ki jih dobimo v roke, ni mogoče zamenjati, od nas pa je odvisno, kako bomo igrali*

(odgovor članu patkos)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: prepiri glede starih staršev
2.3.2006 14:04:50   
wanabe
Zakaj pa bi stati starši morali kupiti plenice? A niso za vajinega otroka? Ne vem od kje mu ta logika. Že to je dovolj, da so pripravljeni paziti na malo.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: prepiri glede starih staršev
2.3.2006 14:13:58   
cmokec
Pri nas je tako, da je veliko več z mojimi starši, ker živimo v isti hiši. Od mojega starša še meni ne odgovarjata in sem tamo samo takrat, ko res moram biti (novo leto, rojstni dnevi, božič, ,,,). Zato večinoma hodi sam z Saro ki njima. icer pa tudi onedva ne prideta velikokrat k nam in n vem, zakaj bi se moral hodit kazat tja.
Je že tako, da imajo otroci sovje možgane in so raje tam, kjer se bolje počutijo. Pa ne mislim, da so krivi stari starši, le otrok ima možnost izbire in pač izbere.
Da gre pa z tvojimi na morje je oa samo dobro za otroka, da je čimveč na morskem zraku. Razložim mu, da bo zaradi njegovega principa, ker sta to tvoja starša otrok samo na zgubi.

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu wanabe)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: prepiri glede starih staršev
2.3.2006 14:41:58   
Anonimen
no mi je kar odleglo, ko sem brala vaše odgovore, ker vidim da nimam samo jaz tega problema, ampak vas je še kar nekaj s podobnimi težavami oz. bolje rečeno moškimi kapricami. res se mi ne da kregat okoli tega, pač ne bo šla na morje, če je tak kreten, res ne morem drugače rečt. bo pač šla samo z nama in bo 10 dni na morju ko bi lako pa bila vse skupaj 21 dni, naš dopust + dopust z dedkom in babico. po tihem v sebi premlevam in mislim da vem v čem je problem.  in to je v financah. moji starši mali kupijo vse od oblek do igrač vsekar si želi, ker so finančno zelo dobro situirani, moževi starši pa živijo z dedekovo plačo, ker je babica pač doma nič ne dela pa bi lahko če mene vprašate. in to je problem, ker po njegovem bo mala imela raje moje kot njegove, kar je bedarija. samo tega nočem njemu niti omenit, ker bo še dodatno prepir. drugače pa je vredu ati, lepo skrbi za malo ampak tu pa mu ni pomoči.grozno.user posted image user posted image

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: prepiri glede starih staršev
2.3.2006 14:54:08   
Marogica
Dokler se kregata samo zaradi tega, vidim, da vidva nimata resnih problemov. Malo več zrelosti pa ne bi škodilo.....

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: prepiri glede starih staršev
2.3.2006 15:19:59   
Gina
Matr bi vaju jaz....user posted image user posted image  ...pri nas nimamo nobene babice in nobenega dedka blizu za počuvat. Sta daleč in zelo bolana. Jaz bi samo za en mesec zamenjala z vama, bi vaju prec minilo. Kaj bi jaz dala za kakšno babico bližje, pa je vseeno, če je tašča, samo da kdaj počuva in da ni treba še plačat. A veš, če greva midva samo v kino, plačava 2500.- za nafto in cestnino, 2000.- za karti, 1500.- za kokice in coca colo, in 3000.- za varstvo! To je 9000.- za en kino za dva. Ne da bi naju kdo še s plenicami častil. Jaz bi res zamenjala, malo imata preveč pomoči, pa se za neumnosti pričkata.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: prepiri glede starih staršev
2.3.2006 16:21:04   
Jutra
A ni škoda, da je to vzrok prepirovuser posted image  Ne rečem, če se stari starši vmešavajo v vzgojo in ti solijo pamet, ampak to, kolikokrat koga obiskati? Ne vem, no.

_____________________________

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: prepiri glede starih staršev
2.3.2006 16:23:46   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Gina
malo imata preveč pomoči, pa se za neumnosti pričkata.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: prepiri glede starih staršev
2.3.2006 17:06:18   
lelaval
Jaz bi res zamenjala, malo imata preveč pomoči, pa se za neumnosti pričkata.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še res je.

Če se ne moreta dogovorit, pa mu predlagaj, da očitno morata imet še enega otroka, da bodo vsi stari starši zadovoljni. user posted image

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: prepiri glede starih staršev
2.3.2006 18:09:52   
Primoza
Pri nama ni takih problemov, ker moja mama itak zagovarja mnenje, da ona ni imela nobenega, ki bi ji kdaj počuval otroke, pa zakaj bi imela koga midvauser posted image .

Tako da pridejo v poštev največ njeni, pa moj brat. Zdaj si je pa nabavil nekega pitbula in je do nadaljnejga "skenslan" čeprav je psička videti prijazna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: prepiri glede starih staršev
2.3.2006 18:56:54   
MusiMarusi
Ja, Anonimna nimaš samo ti takih problemov...moški znajo biti res občutljivi kar se tega tiče...tudi moj je..in to zato, ker ima samo še mami in misli, da mojima nič ne manjka saj imata še ne drugega, ona je pa sama..saj ji res ni luštno...toda hallo...pa še pred njim se zna revco narest, po drugi strani pa vidim, da se ji ne da malega pazit več kot kaki dve urci, pa tudi previla ga je do sedaj samo enkrat..tko, da mi je res v pomoč (tko, da jaz še zanjo kuham, ko pride na obisk in da me gleda, ko delam) user posted image

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: prepiri glede starih staršev
3.3.2006 16:49:18   
daria78
Ne, to niso neumnosti in jaz verjamem, da zna biti hudo in je vajin odnos, ko nanese na to temo napet. Ne moremo se primerjat med sabo, češ jaz pa se zaradi tega ne bi prepirala, bla, bla, bla... Prva stvar je, da stvar razčistita pri sebi. Kaj je tiso kar me boli, zakaj tako odreagiram, kje je izvor tega? Ko si bosta vsak posebej odgovorila in razčistila se pogovorita. Zveni enostavno a ni. Garat je treba, garat in včasih sebi priznat nekaj kar ti ni najbolj všeč! Pa srečno!

(odgovor članu MusiMarusi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: prepiri glede starih staršev
3.3.2006 19:47:12   
karmy
IZVIRNO SPOROČILO: primoza

Pri nama ni takih problemov, ker moja mama itak zagovarja mnenje, da ona ni imela nobenega, ki bi ji kdaj počuval otroke, pa zakaj bi imela koga midvauser posted image .




moja mama je bila tud takega mnenja neki cajta... zdej pa ne več... ko malega ni vidla po več msecev si je takoj premislila user posted image


_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: prepiri glede starih staršev
3.3.2006 23:07:31   
Anonimen
Nimava teh problemov. Kajti jaz očeta nimam, mami pa kot prvo ne zaupam nobenega od svojih otrok, kot drugo pa niti ona nima nobene želje po tem. Starša od mojega partnerja pa sta zaupanja vredna, oba, kar se tega tiče, pa tudi želja po varstvu vnukov imata. Pa tudi moj Jan nima želje, da bi bil pri moji mami. Tako, da ni dileme.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: prepiri glede starih staršev
4.3.2006 8:26:45   
Primoza
Samo da bo to pri nas trajalo par let...

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: prepiri glede starih staršev
4.3.2006 11:26:11   
blazka
Ja hitr še ene dva otroka narest, pa bo za vse dost za merkatuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?