|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   opravičilo
15.3.2006 18:13:04   
Anonimen
Ali ste ve kdaj ljubosumne na družinske člane, če se ukvarjajo z vašimi tamalimi? Včeraj, in danes, ko je sestra 2X previla tamalega in danes ga je odpeljala ven, mi ni bilo prav. Saj me vprašala, če lahko gre in sem rekla da ja. Vendar, ko je eno uro ni bilo, sem ji zatežila, kje je bila toliko časa, pa je bila užaljena, ker da mi je točno povedala kam gre in približno koliko časa je ne bo.

Pa se mi zdi da sem le malce pretiravala, ker vem, kako ga imajo vsi radi, pa še prvi vnuk pri hiši je. Pa sestra ga ima zelo rada. Po drugi strani mi je ful pašalo, da ga je peljala ven, ker je bila prava tečnoba, da sem se lahko očedila in si odpočila.

Zdaj pa se počutim tako bedasto. Cele dneve ji ga pustim, ko pa gre za eno urco ven naredim pravi kažin, kje je bila toliko časa, pa ni več otrok. Pa več otrok je že varvala.

Kako naj se ji opravičim? Zaradi užaljenosti je namreč rekla, da ga ne bo več peljala ven, in če že, da me bo vzela s sabo, jaz pa vem, da ona tega raje ne bi naredila.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: opravičilo
15.3.2006 18:28:24   
CIPRESA
Ja če sta se prej zmenili si ga res mal posračkala, nevem normnalno opravičilo brez olepšav bi bilo najboljše. Pa povej da ti še vedno malo hormnoni nagajajo da si v trenutku bleknila tisto kar nisi želela da bi izpadlo takouser posted image .
Mislim da hormoni še malo vplivajo nate pa to da je to prvi otrok pri hiši in se vedemo zelo zaščitniško, in želimo otrokovo popolno pozornost nam. Vsaj jaz si to tako bolj razlagam in tega ne povezujem z ljubosumjemuser posted image


_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: opravičilo
15.3.2006 18:30:01   
blazka
Ti si pa res razcepljena. Po eni strani si ljubosumna, po drugi ti je pa pasalo, da je malega peljala ven. Daj odloči se. Se mi pa zdi, da je to kvečjemu lepo, če ima tvojega otroka več ljudi rado.

Mislim, da se moraš sestri res opravičiti, razloži ji situacijo, pa bo razumela. Povej ji kako se počutiš, pa bo.
V naprej pa ne delaj več kažina!!!

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: opravičilo
15.3.2006 18:48:27   
Lunca1
Po moje bo direktno opravičilo najboljše, pa vse ji lepo  razloži.

(odgovor članu blazka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: opravičilo
15.3.2006 19:23:16   
snorlax
Jaz bi bila vesela, če bi imela tako sestro. Ne zafrkavam se. Kaj bi bila ljubosumna?user posted image Da bi le hotel kdo kakšno urico popazit na otroke namesto mene. Ja, moje pobožne želje...user posted image

_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: opravičilo
15.3.2006 19:25:32   
KODA
Lepo se opraviči in povej,da nisi mislila nič slabega.
Mogoče se lahko za drugič zmenita,da ti vsaj približno pove,kam gre.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
15.3.2006 20:36:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: opravičilo
15.3.2006 20:57:48   
smrka
Direkt se ji opravic pa povej ji to kar si zdaj tam gor napisala.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: opravičilo
15.3.2006 23:17:56   
lelaval
Tudi jaz mislim, da je to posledica hormonov, ne pa ljubosumje. Jaz sem po prvem porodu tudi imela takšne 'občutke', če so mi popazili hčero. A pri meni to varstvo ni trajalo več kot 5 minut. Pa nisem nobenemu nič rekla, le mislila sem si.
Sestri se lepo opraviči, povej, da je to na hormonski podlagi, saj te očitno malce daje poporodna depresija (kar je čisto normalno). Če sta v dobrih odnosih (kar po postu sodeč ne dvomim), ne bo uzaljena. Naslednjič jo boš še prosila za varstvo.

Pa še to: ni vazno, koliko si z otrokom (ne rabiš bit 24 ur na dan, ker ga imaš potem lahko ze čez glavo user posted image  - ti si tečna in se samo dereš, otrok pa posledično tudi), vazno je, kako izkoristiš tisti čas, ko sta skupaj (pa magari je to samo 1 ura na dan)

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: opravičilo
16.3.2006 7:04:44   
daddy
joj, kak ta ene "odpele" golo dejstvo da imajo pač otroka ........ eh.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: opravičilo
16.3.2006 8:18:17   
srki
To pa res ni nič takega, ne vidim razloga, da si ljubosumna. Jaz bil bila kvečjemu vesela in bi ji rekla, da ga lahko pride iskat kadarkoli hoče in ga odpelje, da bi lahko še zase poskrbela. Sestri pa lepo povej, da si narobe reagirala in nisi huda nanjo, če ti ga bo še kdaj odpeljala.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?